Alerta Menogon!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Laura, m-ai rugat sa-ti dau nr. doamnei Szabo si pentru ca nu stiu de ce nu-ti pot trimite PM o sa ti-l postez aici:
Telefonul unguresc:0036.70.45.325.89
Telefonul romanesc (raspunde doar in week-end cand e in tara):0723.167.501.
Am inteles de la dansa ca ar mai avea in jur de 70 de fiole in farmacie si mai vine in Romania pe la sfarsitul lunii Mai. Dansa ti le poate aduce in Arad. O fiola costa 8 euro + 40 euro deplasarea dansei. Daca vrei sa incepi stimularea in iunie, eu zic sa o contactezi cat mai repede sa-ti puna fiolele de-o parte pentru ca nu vor mai avea nici acolo.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Se pare ca problema Menogonului s-a rezolvat, cumva. Nu stiu pentru cat timp si pentru ce cantitate de Menogon.
La farmacia de pe Mosilor chiar au adus astazi Menogon pentru ca m-au sunat pe mine sa ma duc sa il iau.
E o veste buna, sa speram ca o sa si tina.
Multa bafta tuturor.

Mergi la inceput

Atacati farmacia de pe Mosilor, e postat nr. de tel de catre MickeyD pe prima pagina a acestui subiect si, farmacia Catena de pe Stirbei Voda intersectie cu Campineanu 390.000 lei/fiola - tel:3135627.
Astazi au ambele farmacii menogon. Nu stim pentru cat timp si daca e vorba de vreun stoc. Dati telefon si rezervati-va fiole cine are nevoie! Eu am apucat sa iau din Ungaria, ca intrase frica in mine ca nu mai gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminita 36 spune:

Buna fetelor !
Daca este careva interesata am 5 fiole de Menogon valabil pana in Iunie 2006 la pretul de 350000 lei fiola.Eu le am de cand am facut FIV in Ianuarie(din pacate nereusit) si nu cred ca voi face altul prea recent.Oricum nu am ce sa fac cu 1 cutie,mai ales daca este adevarat ca nu se mai fabrica.
Daca stiti pe cineva care are nevoie de Dipherelin 0.1 mg am 4 fiole,dar din pacate acestea expira in Iunie ac.
Astept un semn de la voi.
Lumi

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,
Rugaminte: daca mai stie cineva unde se mai gaseste Menogon, va rog frumos sa postati pentru ca mai sunt fete care cauta si nu gasesc.... se pare ca rezerva tot scade... se aduce din ce in ce mai rar!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Catalina, pe pagina 1 si 2 a acestui subiect gasesti informatii referitoare la unde s-a gasit in ultima vreme menogon in Bucuresti precum si nr. farmacistei din Ungaria care mai aduce in Romania fetelor care fac comanda. Se pare ca in momentul de fata doamna Szabo ar mai fi unica sursa sigura pentru procurarea menogonului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Se gaseste in continuare Menogon la farmacia de pe Mosilor.
Pentru Catalina am facut eu o rezervare de 20 fiole.
Cine mai are nevoie poate suna la farmacie nr. este 2119560.
Bafta la cumparaturi. si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

lachione, iti multumesc DIN TOT SUFLETUL, Dumnezeu mi te-a scos in cale!!!! Dupa masa ma duc sa le iau, am sunat la farmacie, mi-am facut rezervare de 30 de fiole. MULTUMEEEEESC!!!!

Catalina

Mergi la inceput

Catalina, unde ti-ai facut comanda, la ce farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Autor: Catalina
Subiect: apel urgent - menogon
Trimis la: 19/05/2005 08:53:27

dragele mele si dragii mei, fac si eu un apel la voi ca poate ma poate ajuta cineva. Am si eu nevoie de 20 de fiole de menogon de 75.
Stiu ca se gaseste foarte greu, daca i-a mai ramas cuiva, cumpar oricate fiole se poate, daca stiti vreo metoda prin care sa pot gasi va rog sa ma sfatuiti.
contez pe sprijinul vostru ca stiti ce important este.
astept raspunsurile voastre, va multumesc

Catalina

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: MURA
Raspuns la: 19/05/2005 11:39:18
Iubita ti-am facut eu rezervare pentru 20 fiole Menogon la farmacia de pe Mosilor langa Eurom bank, pretul este 380.000 lei/fiola.
Te poti duce azi sau maine sa le cumperi . Rezervarea e facuta pe numele Moisa.
Daca ai rezolvat problema intre timp si nu mai ai nevoie de ele te rog sa imi spui.
Si daca ai nevoie de mai multe informatii despre farmacie da-mi un PM.
Pup si multa bafta.

--------------------------------------------------------------------------------

Oana_B

Mergi la inceput