Aici, in Olanda (11)
Raspunsuri - Pagina 3
danyce spune:
tuturor celor care il sarbatoresc si nu numai.
Ce pacat ca s-au pierdut mesajele de saptamana trecutaSper sa nu mai fie probleme de acest fel.
Pupici si numai bine,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
HRISTOS A INVIAT !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
danyce spune:
ADEVARAT CA A INVIAT!, Alina Maria
si
HRISTOS A INVIAT! pentru restul fetelor.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Danyce,am nascut si eu pe 12.05.05 la ora 17:50 un baietel Cristian Lucian 4060gr si 53cm.Am nascut natural desi nu as fi crezut niciodata si asta datorita doctorului meu care ma incurajat sa nasc natural si chiar ma ajutat sa nasc,fara el cred ca nu as fi reusit,e un om de milioane.Travaliul a fost lung si dureros,am avut noroc cu epidurala care conteaza foarte mult,m-am dilatat 10 cm dar baietelul meu fiind maricel nasterea a fost foarte grea.Pina la urma doctorul a trebuit sa se foloseasca de pompa ca sa iasa.Acum noi sintem bine,e o mare diferenta intr-e cezariana si nastere naturala.Ma bucur ca s-a terminat cu bine si sintem foarte fericiti ca avem si un baietel.Cristi maninca bine,am lapte,deci totul e ok.
Numai bine
AncaCristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
miana spune:
Anky, felicitari! Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii ,iar tie refacere cat mai grabnica ca sa te poti bucura din plin de minunea de langa voi!
Salutari si la celalalte fete! Miana
daniela_daneza spune:
ANCA, FELICITARI!
Sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos, cuminte si frumos ca mamica lui!
Snatate si sa te refaci curand!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
lena spune:
Anky felicitari am vazut ca tot asteptai sa se nasca baietelul tau, numai bine va doresc la totzi, sa va bucuratzi de el si Bianca, nemaipomenit ca ai nascut natural.
Alina Maria spune:
Yupppiiiiii , Anca in sf. s-a intamplat minunea , multe felicitari si multi pupici din partea noastra . Sa va dea Dumnezeu multa sanatate , fericire si tot ce va doriti .
Sunt foarte fericita pt. tine ca s-a intamplat natural si a decurs bine . Sunt curioasa cum a reactionat Bianca .
Te sarut si de abia astept sa am unda verde sa te pot suna si cu timpul chiar vedea .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
danyce spune:
Anky, felicitari pentru micutul Cristian! Sa va creasca mare, sanatos si frumos si sa va umple sufetele de fericire mereu! Cred ca Bianca il iubeste si ea foarte mult. Sunt tare curioasa cum e sa ai doi pitici. Ma bucur ca ai reusit sa nasti natural pana la urma. Sper sa scrii candva si povestea nasterii mai detaliat.Poate imi fac si eu curaj pentru tura viitoare.Trebuie sa discut cu sotul sa vedem cand gasim o data libera sa mergem la kraambezoek, dar cred ca o sa fie pe la mijlocul lui iunie sau iulie ca programul nostru e destul de incarcat saptamanile astea.Pupici de la noi,
danyce spune:
A, am uitat sa spun ca am mai pus saptamana trecuta poze cu Alma.