Aici, in Olanda (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Revin ca am incurcat borcanele.
Asadar, "havermout" despre care pomeneam eu mai sus e de fapt un soi de tarata de ovaz ("grau d'avoine" in franceza).
Tarate de grau: "tarwe zemelen" (sons/fleurage de blé)
Germeni de grau: "tarwe kiemen" (germes de blé)
Sper ca am lamurit chestiunea
Cred insa ca astea din urma se gasesc doar pe la mori. Nu le-am vazut prin supermarketuri.
O zi buna tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Daca An-k cauta pentru baitza sau special pentru copii alergici, eu stiu ca i-am luat Freyei zemelen, e altceva, sunt si arata ca niste taratze, nu sunt deloc rafinate...dar depinde si daca ea cauta tip cereale special pentru copii sau pur si simplu pentru alt scop...

Eu stiu ca i le-am luat de la ceva naturist, nu mai imi aduc bine aminte cum se numea firma.

Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc pt raspunsuri
danyce eu caut tarate de grau, Bianca are doar o lunisoara si niste bubite rosii, ca si alergie la laptic- cred, am inteles ca se diminueaza daca fac o infuzie, dintr-o mana de tarate in apa din cada, le scot si apoi spal bebita normal
pupicuti

anca si micutza Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

An_k, cauta la Reformhuis sau Reformwinkel.Asa li se spune magazinelor naturiste din NL.Si cred ca pana la urma despre zemelen e vorba in acest caz. Oricum, cei de la Reformwinkel stiu sa-ti explice ce si cum. Eu am luat de la ei un saculet de samburi de cirese pentru a incalzi patutul Almei iarna. Mai iau condimente, susan si alte chestii pentru bucatarie de la ei.Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Salut fetelor,
Eu ce sa mai zic, ca daca gravida nu mai sunt, nu mai am de ce ma plange...))))Miruna creste, dar in lungime nu prea.Maine are 8 saptamani si are 6 kg si cred ca vreo 56 cm.E draguta foc, blond-roscata(desi nu-i nimeni in familie asa) cu ochi albastri; din pacate nu ma pricep sa va pun poze (nu stiu sa le micsorez).Vlad e topit dupa ea si o pupa si imbratiseaza cred ca de 10 ori/zi.Nu ne asteptam sa fie asa dragut cu ea; nu e deloc gelos.Si Miruna bea f putin in comparatie cu ce scrie la carte(adica nu mai mult de 600-700ml/zi),dar daca creste nu-mi fac probleme. Zambeste mereu si gangureste si inca mai mergem la fizioterapie pt umar.
In rest, asteptam primul vaccin si vara sa plecam in Spania(mi-e groaza de cei 1600 km cu masina cu doi copii- numai asa pot lua tot ce am nevoie, dar gandul ca voi sta la plaja si ma voi juca in apa cu ei imi mai da o raza de optimism).
Numai bine tuturor,
Anca, Vladimir si Miruna
PS Ati aflat de Blue Air ca zboara din 9 apr din Maastricht la Buc -Baneasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , v-am provocat la o intalnire si nu ma las pana nu o vom face si fiinca eu am venit cu ideea sper sa fie cat mai aproape de mine . Sper de asemenea sa avem parte de o vreme frumoasa , si daca vreti sa vina si sotii ar fi mai bine caci imi e mie mai usor cu Mandy si carutul .
Ancade sa-ti traiasca micuta , desi la cele 8 saptamani ale ei e maricica Mandy are 13 saptamani si are doar 4800 kg. si 57 cm . E slabuta si n-am ce-i face .
Danyce tu ai spus ca vii pai daca mai apar cateva fete o sa o facem sper sa nu se supere fetele care se vor trezi mai tarziu insa eu una nu vreau sa astept prea mult .
Va pupacim si pe curand !
Anky ce mai e cu tine ? n-ai mai scris de ceva timp sper ca esti bine .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mai fetelor unde sunteti ?
Asa ceva nu se poate , doar nu am intrat cu toate in butoi .
Haideti ce facem pana la urma ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

buna fetelor, va rog ajutati-ma si spuneti-mi cum se numeste localitatea sau parcul cu lalele din olanda . am cautat pe forum si in gooogle dar nu gasesc nimic. vrem sa ii facem mamei mele o surpriza si sa o duce miine sa le vada.
multumesc de raspuns! ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Ana uite aici: www.keukenhof.nl ...vezi ca scrie si in enlgeza, in josul paginii itzi alegi limba...vizita frumoasa, prindetzi exact perioada cea mai frumoasa!

Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

lena, multumesc frumos!. sper sa aiba un timp frumos acolo, eu am ramas acasa cu bebe mic de 2 saptmaini, ca e prea mic pentru asa plimbare lunga.
ma bucur mult ca e timp frumos la voi.abia astept sa vad pozele :)
Ana

Mergi la inceput