Vreau sa ma las de fumat!
Raspunsuri - Pagina 3
adirys21 spune:
Daca vrei sa te lasi de fumat trebuie intr-adevar sa "vrei".Vointa e cuvantul cheie in toata treaba asta.Cel putin asta e parerea mea.Eu am fumat vreo 4 ani, si m-am lasat de 2 luni.Am mai avut tentative inainte dar nu-mi doream cu adevarat,imi placea sa fumez si nu am reusit sa le las prin nici o metoda.
Si intr-o dimineata m-am trezit si am spus "stop" si nu am mai fumat.A fost greu la inceput,vreau sa spun ca efectele secundare sunt groaznice dar am reusit sa trec peste,avand in vedere ca prietenul meu ma sustinea(ne-am lasat amandoi odata).
Asa e de bine acum si ma simt mereu plina de viata.
E greu intr-adevar dar daca vrei o sa reusesti,asa ca bafta multa.
adirys21
adirys21 spune:
Draga Giana nici nu-ti inchipui ce rau faci la bb si ce rau iti faci tie in acelasi timp.Am observat ca in marea majoritate a cazurilor copii nascuti de o mame fumatoare sunt mult mai agitati decat ceilalti.si asta am vazut-o cu ochii mei.Si tu o sa te chinui cu el nu altcineva.In rest ,celelalte efecte ale fumatului in timpil sarcinii cred ca le stii.
Gandeste-te bine la viata bb-ului tau.
adirys21
roana spune:
Dragele mele,
Eu m-am lasat de fumat ca asa am vrut si ca sa ii demonstrez sotului meu ca nu sunt dependenta. Nu imi place sa ma stiu dependenta de nimic.
Si fumam de multi ani si destul de mult: un pachet pe zi.
dar in noaptea de revelion am zis: de maine nu mai fumez. si am fumat in noaptea aia pana nu am mai putut si de la 1 ianuarie nici macar un fum. Poate am avut ambitie pentru ca vrem sa facem un bebe curand si e mai sanatos sa ma detoxific inainte. Sotul meu nu fumeaza dar in rest toti din jurul meu: colegi, sef, mama, frate fumeaza la greu.
Uite ca am 3 luni de cand nu am pus tigara in gura si credeti-ma ca ma gandesc de ce am fumat atatia ani cand cu banii aia puteam sa fac altceva?
M-am ingrasat dar foarte putin si apoi am avut grija ce mananc si acum sunt chiar mai slaba ca inainte.
Sunt foarte mandra de mine.
Deci se poate. Numai sa vreti cu adevarat.
Va pup si SUCCES
Inger alb spune:
quote:
Originally posted by hosen
fetelor am aflat o noua posibilitate de ate lasa de fumat,asa ca sper s-o incerc si pe asta si daca-mi da rezultate,va contactez si pe voi,pppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hosen
Unda esti puiule ? Hai ca imi este dor de tine! Eu, nu fumez dar, spune ce ai de spus.
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
slakje spune:
quote:
Originally posted by Inger albquote:
Originally posted by hosen
fetelor am aflat o noua posibilitate de ate lasa de fumat,asa ca sper s-o incerc si pe asta si daca-mi da rezultate,va contactez si pe voi,pppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hosen
Unda esti puiule ? Hai ca imi este dor de tine! Eu, nu fumez dar, spune ce ai de spus.
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
sper si io ca revine...
syd spune:
Eu nu am mai vrut ca soacra-mea sa-mi mai cumpere tigari,si-asa isi aducea aminte mai rar de cand s-a lasat.Barbatul a zis ca nu-mi cumpara niciodata.Eu n-am banii mei si uite cum am lasat tzigarile.
In plus ma simteam rau,aveam greturi cum ma apucam sa o aprind,cred ca subconstientul lucra.
Si gustul naspa,nu mai vreau,sa ma trezesc dimineata cu gustul de tabac in gura si sa scuip ce s-a adunat
Si fumam light,dar nevoia se simte,mai ales obiceiul.
Succes!
hosen spune:
fetelor,sa stiti va contactez inca de la net si seara este mai eftin de aia va raspund doar seara,ca sa stiti am calculator acasa inca nu mi lam instalat,pentru-ca trebue sa-mi fac contract cu aia de la ntt,adica aia care fac contract cu telefoanele,eu nu am fix acasa si eam zis dragului meu sot sa-si deschida un contract cu aia de la ntt,ca sa pot si eu sa colaborez mai des,cu voi sa nu-mi duceti dorul,haide-ti ca va spun ce am aflat aici sunt la farmacii niste chestii care se lipesc pe corp si nu fumezi de loc nici nu ai pofta de asa ceva,asa ca inca nu meam facut timp de asa ca sa ajung la farmachie si sa-mi eau,dar cind imi eau va anunt si daca-mi prinde bine si voi reushi sa stiti ca am sa va anunt eu no sa uit de voi si daca va fi cu folos va expidiez si voua ca sa stiti,cu multa placere,fosta mea prietena Maya care sa stins tot din cauza asta sa stins a avut TBC 5 gauri in plamini,o fata frumoasa la25 de ani a plecat,inainte sa moara ma rugat sa ma las de fumat ca este bine pentru mine,din partea mea nu aprimit nici un raspuns,eu nustieam ca no sa mai fie acum cinci ani in urma eu am perdut relatiea cu ea nu mai stieam nimic de ea,dupa ani de zile am dat de ea,si de numarul ei de telefon am vorbit frumos vroea sa ma vada cind a aflat ca mam maritat nui venea sa creadaasta sa intimplat acum un an cind meam regasit prietena,eam promis ca cind voi ajunge acasa,a sa ne vedem la o chikatrice adica la o vodka buna dea casei sincer na mai luat o vodka de mult nici nu mai stiu cum mai este la gust,da nici nu ma intereseaza dar pentru intilnirea noastra o incercam din nou,acum5luni in urma am aflat ca sa stins si nici ma car nu-mi vine sa cred ca la tel;nu parea de loc sa fie bolnava nici ma car nu mea zis niminea nimic,ma anuntat maicamea mea zis ca ar fi ne drept sa tina sicret,dar in ciuda faptului tot nu ma pot lasa de fumat nici inmimoriea ei dar cu aceasta okazie care am aflat-o aici vreau sa incerc cu nerabdare nu doar pentru ea si pentru mine si sper sa reusesc ceau va pupic,din
ilinkutza spune:
Fumez de 3 ani.De 2 saptamani nu m-am atins de tigari si nu o voi face prea curand.Vointa e totul,Daca ai vointa reusesti,daca nu,nu.Eu nu cred ca ne ingrasam,eu nu am pus nici un gram in acest timp,si nici nu am pofta de mancare.Nu stiu,poate depinde de la om la om.Cand prietenul meu fumeaza,il trimit in balcon,in bucatarie,numai sa nu simt mirosul de tigara,mi se face pofta de mor.Nu vreau sa cedez ispitei.
adirys21 spune:
Eu deja am inceput sa ma ingras asa putintel si am o pofta de mancare de nedescris.Sper sa-mi treaca cat mai repede ca altfel....cine stie.
V-am pupat
adirys21