Vreau sa ma las de fumat!
Raspunsuri - Pagina 4
Avalon spune:
Eu m-am lasat de fumat de vreo 3 luni. Cel mai mult apreciez ca nu ma mai trezesc dimineata cu gustul acela amar in gura. Si nici nu mai obosesc asa de usor.
syd spune:
Eu nu stiu exact ziua,dar cred ca am doua saptamani.Si mananc orice,numai sa mananc.
Hosen vorbea de patch Nicotinnel.Am de la soacra-mea dar doza mare.O tai in patru.Dar n-as vrea sa pun.E tabac care trece in sange direct,odata ce m-am lasat..Si dimineata ce gura amara...dar in timpul zilei n-ai pofta.
Si mie imi vine sa fumez,mi-e teama sa nu reincep,pt ca le-am lasat din motive proaste.Nu sunt total convinsa ca-mi dauneaza .Adica citesc,sunt informata,dar stiti ,n-o sa mi se intample mie
adi_dalma spune:
Am renuntat la fumat din noiembrie 1999. Fumam enorm. Necontrolat. DE FAPT ASTA M-A FACUT SA RENUNT! MA DOMINAU!
Eram f stresata si simteam ca vreau sa fac ceva pt. mine. Si am avut senzatia ca sunt insarcinata... si ideea de gravida - fumatoare nu prea ma incanta (s-a dovedit in scurt timpt de la decizia finala ca nu sunt gravida dar am zis ca vreau un copil.
Cum am facut. Cu o luna inainte am incepyut sa fumez doar tigari care nu imi placeau (Vogue, mentolate si alte chestii super subtiri)... eu fumam LUCKY STRIKE rosu ,,,,deja nu mi mai placea sa fumez...
si de la 2 pachete pe zi m am lasat de tot.si de atunci nu am mai fumat deloc. Nici macar un fum.
Pretul?? m am ingrasat dar nu conteaza . Peste un an am ramas insarcinata... si gata
si acum as mai vrea sa mai fumez cate o tigara dar cred ca nu merita copilul meu sa l afum si mai ales sa-si doreasca sa ma imite....
Deci sfatul meu: TE LASI DOAR dintr o data ... nu ctae 5 pe zi apoi cate o jumatate la 3 ore... deloc... niciodata un fumator inrait nu va deveni un fumator moderat (5 tigari/ zi maxim) ,,,
Succes