Vreau sa ma las de fumat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

haideti sa va spun o poveste!
pe 19 august 2003 am facut un pariu ca ma las de fumat, fumam de 10 ani, ajnsesem la 1 pachet si jum pe zi!
si de atunci nu mai fumez!
m-am ingrsat cam 6 kilo in 6 luni apoi am ramas insarcinata!
nu am facut nimic special pur si simplu nu am mai fumat.
daca ne -punem ceva in cap, reusim.

sportul te va ajut mult

bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Fetelor, va anunt ca pe 9 aprilie fac o luna fara fumat!
Cum am reusit? Simplu: am avut musafiri intr-o zi, s-o fumat ca porcu`la noi in casa, eu am fumat foarte-foarte mult, asa incit ziua urmatoare m-am uitat in oglinda, mi-am vazut fataul palid in ea, si mi-am spus mie ca m-am plictisit de fumat. Apoi, vreau sa ma pregatesc si de un bb, mai ales ca am fumat in jur de 15 de ani!(Observati ca am scris la trecut!)
Asa ca, fumeaza draga mea pina ti se apleaca, pina te doare capul, ca dup-aia sigur te lasi!
Si, important: ca sa reusesti, alege-zi o zi fara prea multe probleme pentru asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Mai fetelor...gluma-i gluma dar nici eu nu mai rezist.Si tare-asi vrea sa trag una...
Sa va spun:fumez de vre-o 5 ani si ajunsesem la un pachet si ceva/zi.
Si fumam ca turcul cand am ramas insarcinata.Nestiind ca sunt si avand o sarcina foarte usoara,fara greata fara nimic...am tot fumat.Asta pana la 2 luni aproape card am aflat eu ca sunt.Apoi am incercat brusc sa le las.Si m-am trezit intr-o dimineata si n-am fumat vre-o 3 zile,pana cand n-am mai rezistat de durere de cap si de stare de voma.Am zis ca una nu se pune! si uite-asa ma chinui si azi sa nu fumez si tot o fac lata!!!Una si gata zic,si uite-asa fumez si sunt in luna a 4-a.Nu fumez ca inainte,si acum am dat-o pe super light si mentl dar degeaba de fumat FUMEZ.Vreau sa le las dar nu stiu cum.Brusc nu a mers.
AJUTATI-MA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Giana, imagineaza-ti-l pe bebe in burtica cum incearca sa respire, se sufoca. Risc de nastere prematura, bebe imatur, insuficient dezvoltat, avort. Ii faci asta propriului tau copil. Nu vrei ce e mai bun pentru el? Tu esti sclava fumatului, dar il condamni si pe el.
ce zici?

Vilma, Anca (3.10 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

URAAAAA! eu am reusit .Am o luna de cand nu am mai pus tigara in gura si automat nici cafea ca parca nu merge una fara alta dar ma-am pricopsit cu vreo 5 kile la greutate dar asta e.am zis gata de azi nu mai vreau si punct.Acum duc munca de lamurire cu al meu sot ca deja ma deranjeaza fumul de tigara cand isi bea cafeaua dimineata.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!glumi-ti voi pe seama mea am incercat sa ma las nu am fumat cam o luna,si mam facut cit o vacaziceti ca sunt cit o balena nici in cadru nu incap de aia nu meam expus nici o poza cu mine,mii frica ca fetele care sufera cu inima doamne fereste,mai bine nUUUUUUUU!!!!!!!!asa ca ma discurc vad eu ce fac si mersi mult pentru sfatdin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

fetelor am aflat o noua posibilitate de ate lasa de fumat,asa ca sper s-o incerc si pe asta si daca-mi da rezultate,va contactez si pe voi,pppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by hosen

fetelor am aflat o noua posibilitate de ate lasa de fumat,asa ca sper s-o incerc si pe asta si daca-mi da rezultate,va contactez si pe voi,pppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hosen

impartasiesteo aci pe forum hosen pentru toata lumia.metoda adica.

cigaretele dauneza sanatatii!,
lov u hosenu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns done spune:

Giana sa stii ca eu am fumat in timpul sarcinii .
Nu stiam ca sunt insarcinata, insa cand nu mi-a venit ciclul prima luna, mi-am zis....NU MAI FUMEZ...Crezi ca am putut?????
Intradevar nu am mai fumat asa mult, max.5 buc./zi. Dupa ce am nascut la fel(cat am alaptat)....acum aprox.1 pachet/zi.
Am nascut in 29.09.2004 un baietel perfect sanatos , la 4kg si 54cm... Eu zic ca daca nu te poti abtine macar sa reduci cat mai mult...este ceva cu care corpul tau s-a obisnuit si nu poti sa renunti de tot(asta e)!!!!!!!!!!!!!!!
Te-am pupat si totusi ai grija de tine si de fiinta pe care o porti in pantece!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

eu am auzit atat de multe povesti despre moduri de lasat de fumat ..cel mai bine , tai raul de la radacina adica pur si simplu nu mai fumezi nici o tigara...

Eu nu fumez..da' stiu sa dau sfaturi..serios vorbind, niste amice care s-au lasat de fumat mi-au spus ca aceasta a fost singura varianta care a functionat la ele! Iti trebuie vointa multa ..

Bafta!
Andreea

Mergi la inceput