Mamici de iulie-august 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Monica-Elena spune:
Felicitari Irina pentu printesa. sa stea acolo cuminitica la mami in burtica pana la termen.;
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
corbioana spune:
Pupici la burtici!!!
Asa cum am promis transcriu aici textul copiat din cartulie despre sani:
"Pregatirea pieptului pentru alaptat
Pentru aceasta, spalati-va pieptul o dta pe zi cu o manusa de frotir si cu apa rece. Apoi frecati-va bine mamelonul cu palma intinsa si la sfarsit periati-va pielea cu o perie moale, de la baza peiptului spre mamelon, sub forma de stea. Prindeti-va mamelonul ridicat intre degetul mare si cel aratator si rulati-l puternic. Apoi strangeti-va puternic pieptul in dreptul perimetrului areolei mamare si incercati, prin presare usoara, sa obtineti cateva picaturi de lapte diluat. Pentru incheiere, puneti o felie de lamaie pe mamelon doar pentru cateva secunde - si asta ajuta ca pielea sa devina mai rezistenta."
Sper sa fie util macar ca informare, pt ca fiecare dintre noi face cum i se pare mai bine pt organismul ei. Oricum e intersant de stiut ce putem alege.
Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Katink spune:
Monica-Elena si Ioana,
multumim pentru informatii
Anis,
nici la tine nu mai merge calculatorul
Ma bucur mult ca o simti din ce in ce mai bine pe puiuta ta
Delia,
colul meu masoara 3.86cm, ieri mi l-a masurat si cum noi avem acelasi UM chiar sunt curioasa la tine cum este?!
A mai trecut o valoare 2.6cm asta o fi cat de deschis este , nu stiu ca nu am intrebat, abia dupa ce mi-a dat carnetul de gravida am vazut. Dr. nu mi-a spus nimica in schimb, cred ca daca era ceva in neregula imi spunea, nu?!
Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 23sapt.
laura-s spune:
In sfarsit am reusit sa intru si eu si sa citesc tot ce ati scris.
Multumim Ioana pentru text, ii voi da o printate sa fiu sigura ca fac bine ce fac.
Monica - Elena merci pt informatiile date si sanatate multa; de fapt toate fetele au venit de la control cu vesti bune, mai putin Anis, dar ea stie ca suntem aici pt cine are nevoie de noi si acum a venit randul ei sa planga pe umerii nostri. Incerc sa pun doua poze cu burtica, sper sa reusesc.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc
truli-luli spune:
Buna ziua burticutelor
Abia am reusit sa intru pe DC ca m-au alergat astia de la serviciu pana am scos limba de un cot Si voi obositi atat de tare de la urcat 2 etaje pe scari ? ...... de 10 ori pe zi?
Irina felicitari pentru printesa ta. Ma bucur foarte mult ca e asa cum ti-ai dorit si va urez multa sanatate amandurora
La fel si fetelor care au fost de curand la control.
Eu nu imi mai vad bebelina pana peste 3 saptamani si parca trece ata de greu timpul... noroc ca mai joaca ea fotbal si volei si sarituri peste obstacole la mami in burtica si atunci ma mai linistesc.
Nu stiu daca e doar coincidenta sau chiar functioneaza dar cand e agitata tare si incep sa o mangai si sa vorbesc usor cu ea .... se linisteste. Poate e doar coincidenta dar mie mi-ar place sa cred ma aude si ma simte si asta o mai linisteste Voi ati observat asa ceva? sau am doar eu inchipuiri
Pupici
Cami si zuza mica din burtica 21s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph
nadine2004 spune:
Felicitari, Irina, pt fetita! Sa fie sanatoasa!
La mine a inceput sa miste putin cate putin, dar il simt jos,mult sub buric, sper sa fie bebe si nu contractii!!! Ne simtim cam obositi, dar e adevarat ca suntem toata ziua ocupati.
Peste trei saptamani aflu sexul;sunt tare curioasa, dar mai repede vreau sa-l vad si sa stiu ca e bine acolo in burtica!!!
Sanatate tuturor!
Nadia18 sapt
Katink spune:
Asa este Cami, si mie mi s-a intamplat de multe ori sa vb cu ea si sa tin mana pe burtica si sa se potoleasca...
Fetele cu colul masurat, ne spuneti si noua ce dimensiuni ati avut si la cate sapt.?
Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 23sapt.
laura-s spune:
Cami sa sti ca si eu am observat asta: cand ma loveste tare si ma doare, pun mana pe burtica si vorbesc cu bebe si ii spun ca ma doare si crede-ma ca nu mai da asa tare; continua sa se miste, dar frumos, nu ma mai loveste, nu mai doare....Si am facut asta de mai multe ori, nu numai o data.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc
acusor spune:
Salutare fetelor!
Felicitari Irina pentru fetita. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.
De-abia astept sa am si eu burtica ta blackpantero. E tare frumoasa. Si lucrurile pentru copilas sunt tare haoiase. Te apropii vertiginos de termen.
Cat despre col, la mine masura 42 mm la 18 sapt si 3 zile. Cred ca e ok ca altfel comenta ceva dr.
Ma intorc la munci.
acusor 20 sapt+
KULTA spune:
Buna, fetele.
Nu demult am venit de la control. Am luat intr-o luna 1kg, hb este scazuta din cauza lipsei de fe desi iau, tensiune buna, toate bune.
Am ascultat batai inima baietel si erau foarte puternice. Burta este ca marime, putin peste limita superioara de crestere dar asistenta a zis ca nu trebuie sa-mi fac probleme, ca nu va creste in ritmul asta pina la sfirsit.
Ma bucur ca sunteti bine si va pupic pe toate.
Sanatate
K20+3
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"