Mamici de iulie-august 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetelor!In primul rand sa nu uit sa ii transmit felicitari Irinei pentru micuta din burtica!
In al doilea rand Ioana,multumim mult pentru text.Pana acum nici la mine nu este nici un semn de colostru.Sper ca pana cand ii fva fi foame zanicii mele sa curga si laptic.
Si nu in ultimul rand,Katink si Delia,colul meu la 22 de saptamani si 4 zile masura 31 mm.Dr Iosup a zis ca e putin cam scurt,in tim ce dr.meu a zis ca nu trebuie sa imi fac griji,ca lungimea lui variaza de la femeie la femeie.Si ca atata timp cat eu ma simt bine,nu contractii,nu dureri,totul este ok.
Am vazut ca sunt destule fete care se plang de dureri de spate.Si eu am inceput sa simt mici dureri de spate,chiar foarte jos,dar nu pe coloana,ci in lateral.Ce stiti despre ele,sunt normale?
Acum am fugit la treaba,va pupic dulcic!

nicoll_mada 24 sapt + 2 zile

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La mine colul era de 3,4cm la eco morfologica de la 21 sapt.
Si eu o simt pe bebita mea foarte jos...adica mult sub buric...chiar azi noapte m-a inghiontit pana dimineata...vad ca azi doarme.

Chiar nu stie nimeni ce si cum e cu ureaplasma aia in sarcina???

Delia eu am repetat analizele pt ca dupa cerclaj am avut senzatia ca m-am ales ca o infectie urinara....adica vreo 2-3 zile am avut o usoara jena la urinare...dupa care nimik...si totusi am zis sa fac niste analize ca sa stau linistta...dar pana la urma tot cu o infectie m-am ales..chiar daca ea nu se manifesta deloc..adica nu am nici un simptom....concluzia : fiecare spital la noi are bacteria lui..asta mi-e clar.

AniS si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Bine v-am regasit!

Irina, felicitari pt. ! Cred ca ai dreptate legat de cumparaturi...dar o sa ma apuc mai incolo..

Sorina, bine ai venit! si eu sunt noua, am cateva mesaje deocamdata si cum reusesc sa scriu doar 1/zi...o sa mai dureze pana intru in drepturi.

Delia, suntem vecine. Si eu tot in IOR stau - pe la cinema Gloria. Pot sa-ti spun dimensiunile colului meu la 12 sapt. 38mm, si la 18 sapt. 32mm. Mi-e frica si mie de colul asta - stiu un caz de sarcina pierduta la 5 luni din cauza colului care s-a deschis.

Fetele, care din voi ati mai facut eco morfofetala la 22 de sapt? Eu ma duc azi si maine as vrea sa facem niste comparatii daca se poate.

Zina si bb 22sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Fetelor cu mare placere, ma bucur daca informatia va este utila macar ca lectura, ca si mie mi-a fost dar nu am aplicat intocmai...cel putin nu inca...
Anis poate ca infectia depistata la tine in urina este in alta parte localizata si ea tot iese la analize, poate sa fie si o masea. Mie asa mi-au spus la analize, am repetat crezand ca e infectie urinara dar nu era. Nu stiu ce sa-ti zic in cazul tau ca nu ma pricep, dar poate stie cineva totusi. Multa sanatate!

Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.ana spune:

Buna fetelor, ce mai faceti??? Nu am mai intrat aici de mult timp,caci nu am mai avut cand.Imi pare foarte rau, iar nu mai stiu ce faceti, cu ce va confruntati, ce bucurii aveti...
Am fost la eco morfo. Copilul meu este bine si VOI AVEA FETITA!!!!!
Abia asteptam sa va spun!!!Stiu ca nu prea sunteti familiarizate cu mine, si regret nespus....,mi-ar fi placut sa avem o legatura mai stransa asa cum sunteti voi.
As vrea sa vin si eu la intalnirea mamicilor de iulie-august.Sa ma anuntati si pe mine, va rog!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ce super, Adriana, ca aproape ai trecut pragul de 28 saptamani! Eu abia astept sa ajung acolo. Cred ca voi rasufla usurata stiind ca orice s-ar intampla, puiul are cele mai buna sanse sa traiasca de acum.

Eu azi am fost varza de somn; nu prea am dormit pe fond nervos si am o moaca cam pierduta in spatiu ... si ma si simt toata ametita de somn ... Iar dupamasa vine o prietena la mine, nu apuc sa ma culc. Oricum nu stiu in cata masura m-ar fi lasat Eva.

Anis, tu parca ai laptop. Cum faci sa te conectezi de la mobil pe net prin connex? Trebuie sa ai ceva activat in abonament? Si trebuie un anumit tip de telefon? Eu deja ma gandesc la ce voi face in spital fara net. Am sa car laptopul sotului cu mine, ca o adevarata dependenta

Intreba cineva de ce trebuie vata in spital; pai o data pe motiv de sterilitate, motiv ce nu cred ca se sustine la o analiza atenta. Pe mine oricum nu m-a verificat nimeni, puteam sa fac ce vreau, iar toaleta aia ce vin sa ti-o faca asistentele eu am refuzat-o. Eu prefer sa am grija de mine singura, mai ales atunci cand e vorba de o rana. Un alt motiv ar fi faptul ca tampoanele obisnuite sunt mult prea mici in primele zile. Pur si simplu nu fac fata.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna burticute,
felicitari cris.ana pt fetita si sa fiti sanatoase.
Anis nici eu nu stiu ce e cu infectia aia, imi pare rau. Da o cautare pe google.

Nu prea a fost miscare azi pe la noi, oare de ce? sa fie si eroarea de dimineata de vina?

Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Felicitari Irina si Cris.ana pentru fetite! Sa va traiasca sanatoase si frumoase!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari Cris.ana pentru fetita, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!

Va multumesc mult pentru informatiile despre col, eu eram oricum linistita, dar eram curioasa sa mai stiu si alte dimensiuni

Gabi,
cum se mai simte Eva? I-a trecut raceala?

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 23sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cris.ana sa iti traiasca fetitza si sa fiti sanatoase si frumoase amandoua!!!

Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput