Mamici de iulie-august 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Pentru Monicutz si nu numai:

"Intre saptamanile 24 si 28 se face un nou control medical amanuntit, incluzind o masurare a cantitatii de glucoza din organism. Cu aceasta analiza se poate descoperi diabetul gestational, o forma de diabet temporara pe perioada sarcinii, ce are ca efect un nivel scazut de zahar in sangele copilului. Prezenta acestei forme de diabet va creste sansele ca nasterea sa se faca prin cezariana, deoarece copilul poate fi foarte mare (macrosomia). Pentru masurarea nivelului de glucoza, va trebui sa bei o solutie de zahar si apoi ti se va lua o proba de sange. Daca nivelul de zahar din sange este anormal, vor urma alte analize despre care medicul iti va oferi mai multe detalii. In mod normal, diabetul gestational poate fi controlat cu ajutorul unei diete stricte (asemanatoare cu cea a diabeticilor), dar uneori este nevoie de administrarea unei doze de insulina zilnic."

Numai bine,
Katink cu dulcinee mea 23sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.ana spune:

Multumesc mult pentru felicitari!!!Si eu o felicit pe Irina si ii doresc sa aibe o fetita frumoasa si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina si cris.ana, va felicit pentru fetite. Eu mi-am dorit muuuuuuuult fetita prima oara si a avut, asa ca va stiu sentimentul.
Acum ca voi avea baietel, am emotii. Cica ar fi foarte diferiti de fetite, mai puturosi, trebe mai multa atentie la pus pampersul, si mai stiu eu ce...dar oricum, abia astept.
Eu cred ca daca as fi avut acum vreo 25ani, as fi facut copil dupa copil, asa tare-mi place!
Mama mereu spune ca as fi avut pina la urma vreo 5
K20+3

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burticutzele mele dragi,

am incercat sa intru de dimineata, dar DC-ul nu si nu...
Astazi am fost la medicul de familie, mi-a dat reteta gratuita pentru utrogestan, NoSpa si Materna, dar la farmacii... pauza... n-au luat banii de la casa de asigurari si nu elibereaza nici un fel de retete... Oare cat va dura situatia asta, aveti idee? Pentru ca eu sunt dependenta de Utrogestan , cred ca voi lua pana la 35-36 de sapt... Si sa dau cate 1 mil/luna cand de fapt ar trebui sa le luam gratuit... nu mi se pare corect!!!!!
Apropos, doctorita de familie mi-a spus ca luna viitoare trebuie sa-mi faca vaccin antitetanos... n-am mai auzit pana acum, aveti idee de ce? Ea zice ca asa se face la toate gravidele si cica se mai face inca unul prin luna a 8-a...???

Anis draga mea, n-am uitat, asa ramane... Sa stii ca n-am idee cu ce se mananca ureaplasma, asa ca din pacate nu am cum sa te ajut... Ma bucur ca te simti mai bine, o sa vezi ce bebelina sanatoasa si frumoasa vei avea...

Kulta, ce bine ca si de la tine au venit vesti bune, imi place sa aud numai de bine de la toate fetele!!!

Cris.ana, sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si rabdatoare pana la finalul celor 40 de saptamani!!!!

Multumesc mult pentru urari, intr-adevar imi doream mult sa fie fetita, dar surprize pot apare oricand... sper sa nu isi schimbe sexul pana data viitoare... ca tot suntem in luna pacalelilor si sa faca misto de mine...

Pupici multi la toate burticile,

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

uitasem:

Anis, saptamana viitoare este targul, cum facem cu intalnirea??? Eu vin de vineri in jurul pranzului si plec duminica tot in jurul pranzului. Mie personal mi-ar conveni sa ne vedem vineri d.a., avand in vedere ca toate burticile isi doresc sa petreaca we cu iubitii lor si probabil tot sambata vor dori sa mearga la expo... Cum ziceti si voi, eu ma conformez, imi doresc prea mult sa va cunosc pe toate!!! Pacat ca suntem atat de putine pe listutza...
Hai, nu se mai lasa nimeni induplecat????

Pupici,

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by anis

Buna fetele,

Noi avem ceva probleme tehnice cu PC-ul si asa ca trebuie sa astept laptopul...din cauza asta pana se rezolva problema o sa ma "vedeti mai rar"........desi eu nu vreauuuuuuuuu asta .........

Felicitari pt vestile bune ..si Irina la vara cealalat nu uita ce am promis si bun venit Sorina!!

Cat despre noi, bebelina a devenit f jucausa ...semn ca incepe sa aibe forta si sa strapunga placenta din fata ei...amortizoru'

In rest fac injectiile, se pare ca au efect..cert e ca burtica nu mai e tare... doar cateva minute pe zi..cred ca asta e normal,nu?
Si cred ca ,ma m-ai paste si un tratament cu antibiotice...mi-a iesit ureaplasma pozitiva...desi inainte de sarcina cu 2 sapt chiar nu era nimik..in fine ..luata din spital ceva banuiesc...

Aveti ideea care sunt implicatiile ureaplsmei in sarcina? si daca se scapa usor de ea? Poate aici ma ajuta si mamicile care au nascut deja si care au trecut prin asta...

Din ce am citit nu e ingrijorator...dar ma stiti cum sunt io...

AniS si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Scrie-i Dr. Tutunaru la adresa: http://reclama/intrebari.php . In dreapta paginii scrie: "ai o intrebare? intreaba aici!" Da-i toate datele si in cel mai scurt timp o sa-ti raspunda tot pe site. O parere specializata cred ca te va ajuta mult. Sper sa iti fie de folos.

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Katink: colul meu masura 2,8 cm sau 28 mm la 20 de saptamani.Ieri am fost la control si mi-a spus ca e ok dar sa mai iau no-spa ca sa fie totul in regula.
La valori cam asa (la carte) pana in 3,8 cm normal...sub deja se considera scurt dar si eu sunt de parerea Madalinei ca difera de la femeie la femeie.
In alta ordine de idei dupa ce am "testat piata" am aflat ca multe femei au avut colul sters sau chiar deschis din luna 6 sau 7 si au dus sarcina la termen...asa ca sa stam linistite.
Eu vroiam doar informativ sa stiu de aceste dimensiuni... sper ca nu v-am panicat pe voi!
Anis: multa sanatatete si iti tin pumnii!
O sa intreb si eu pe cineva sa vad ce raspunsuri primesc, ok?
Zina: repede sa-mi dai un mesaj pe PM unde stai la Gloria, ca acolo stau si eu...si neaparat sa ne auzim pe messenger daca se poate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Zina poti sa imi dai maine PM referitor la eco morfologica de 22 sapt. Acum eu am 26 sapt dar eco am facut la 22.

Irina de ce iei tu utrogestan panna la 35-36 de sapt? Mie mi la scos de tot la fix 6 luni.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Naste vreuna dintre voi pe la jumatatea lui august cu Dr. Tutunaru?

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felicitari cris.ana....sa-ti traiasca buburuza mica!!

Eu ma duc la nani..ca pic de somn...
Gabirus eu dupa laptop intru tot prin cablu de la rcs...mi-am facut retea acasa.Dar Pc mare acum are probleme tehnice..si pana rezolv stau pe laptop...
Oricum eu asa frumos afara si m-a apucat si o asa nostalgie..ma duc la nani gata.

AniS si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput