Mamici de iulie-august 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
irinabungau spune:
Multumesc mult burtici, Monicutz intr-adevar imi doream foarte mult ca bebe sa fie fetita !!! Important este ca-i sanatoasa si se simte bine in burtica la mami...
Ioana, ne-ncuscrim !!!!
Katink, nu mi-ai spus, cum ai facut???
Sorina, la varsta asta a sarcinii nu cred ca-ti mai face intravaginala... asa ca du-te cu curaj!!!
Burtici de SUA si Canada, la ora asta erati in verva... unde sunteti???
Pupici,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
blackpanterro spune:
Buna burticile,
nu am mai prea intrat pe forum ca am tot fost ocupati cu cumpararea patutului, montarea lui, montarea bouncer-ului.Am pus poze pe yahoo cu tot ce am cumparat zilele astea pentru bebe la folderul bebe.Ar trebui sa avem tot ce ne trebuie pentru bebe, mai trebuie sa imi iau pompa pt sani si baby monitor + chestii marunte.
Irina ma bucur tare mult pt tine, nu e nimic mai frumos decat sa ai ce iti doresti.Sa fie sanatoasa si sa creasca mare, mare.
Eu nu am inca colostru dar nu imi fac probleme, se poate intampla oricand in ultimul trimestru si chiar daca nu se intampla nu inseamna deloc ca nu pot alapta.Fiecare femeie e diferita si atata timp cat ai o dieta adecvata se va intampla.NU imi fac probleme.
Saptamana viitoare in 14 voi face si eu testul de glucoza.
Monicutz nici mie nu mi s-a verificat colul niciodata dar cred ca la eco se vede daca ii in pericol.
Adriana si Aidan 27sapt+2zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
blackpanterro spune:
Sorina bine ai venit printre noi, sper sa auzim numai de bine de la tine.
Ma mir ca ai eco vaginal atat de tarziu, eu l-am avut la 10 saptamani.Ma gandeam ca se face la inceput.
Oricum iti doresc numai bine .
irinabungau spune:
Adriana, ce lucrusoare frumoase i-ai cumparat lui bebe al tau!!!! Cred ca esti tare fericita, sa vezi cum se materializeaza totul... Si in scurt timp va veni si noul locatar care pentru moment se vede bine de tot in burtica lui mami!!!! Ai o mandrete de burtica!!!!
Pup,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
blackpanterro spune:
Irina, sunt atat de fericita cand ii cumpar ceva la bebe...in ultimul timp nici nu m-am mai gandit la mine numai la el, la ce are el nevoie.Am luat si vanita de baie pe care nu am pozat-o ca am uitat + o gramada de hainute.Are atatea lucruri si ii atat de rasfatat si nici nu s-a nascut inca .Bunicii lui ii cumpara si ei o gramada de lucruri
Azi am avut o pofta nebuna de mancare chinezeasca si am fost la restaurant sa mancam .Portia a fost pe masura poftei .
Nu ma sperii am 65 de kg, la 1.75m, pana acum si am aproape 28 de saptamani.
Katink spune:
Irina,
scumpa mea, nu am facut nimica , asa m-am "uitat" la voi si am zis ca sunteti mamici de fetite
Sincer, asa am simtit eu
Adriana,
sa le foloseasca sanatoase toate lucrusoarele!
Se vede pe fata lu tati ce mandru este deja de puiul lui!
Anis,
sper ca tu si bebelusa ta sunteti bine, ca nu ne-ai scris nimica astazi....
Acuma merg la culcare, noapte buna si pe maine,
Katink cu dulcineea mea 22+
Katink spune:
quote:
Originally posted by Nannina
...ma tem de eco intravaginala , sa nu cumva sa pierd sarcina , cred ca ma aman vreo 2 saptamani ) .
Voi faceti gimnastica si exercitii de respiratie ? Aici e mare moda si este super misto.
Sorina,
mie ultimul eco intern mi l-a facut la 15sapt. asa ca tie deja in sapt. 19 iti va face eco pe burtica.
Si oricum nu ai de ce sa te temi, chiar daca iti face intern, nu il afecteaza pe bebelus.
In legatura cu gimnastica, aici se fac niste cursuri pregatitoare nasterii in care te invate si exercitii de relaxare, gimnastica, iti spune cam tot ce trebuie sa stii despre nastere, din momentul cand ti se rupe apa si pana cand nasti... Plus multe alte informatii.
Eu m-am inscris deja la cursul respectiv si-l voi incepe la sf. lui mai in sapt 31 de sarcina.
In rest asa gimnastica acasa nu fac, doar ies zilnic la plimbare cate o ora cel putin...
Numai bine si noapte buna,
Katink cu dulcineea mea 22+
anis spune:
Buna fetele,
Noi avem ceva probleme tehnice cu PC-ul si asa ca trebuie sa astept laptopul...din cauza asta pana se rezolva problema o sa ma "vedeti mai rar"........desi eu nu vreauuuuuuuuu asta .........
Felicitari pt vestile bune ..si Irina la vara cealalat nu uita ce am promis si bun venit Sorina!!
Cat despre noi, bebelina a devenit f jucausa ...semn ca incepe sa aibe forta si sa strapunga placenta din fata ei...amortizoru'
In rest fac injectiile, se pare ca au efect..cert e ca burtica nu mai e tare... doar cateva minute pe zi..cred ca asta e normal,nu?
Si cred ca ,ma m-ai paste si un tratament cu antibiotice...mi-a iesit ureaplasma pozitiva...desi inainte de sarcina cu 2 sapt chiar nu era nimik..in fine ..luata din spital ceva banuiesc...
Aveti ideea care sunt implicatiile ureaplsmei in sarcina? si daca se scapa usor de ea? Poate aici ma ajuta si mamicile care au nascut deja si care au trecut prin asta...
Din ce am citit nu e ingrijorator...dar ma stiti cum sunt io...
AniS si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Fetele eu ascult Radio 21 online si aici este o reclama despre o revista care cuprinde tot felul de chestii pt gravide.Exercitii fizice, nasterea in apa, tot felul de chestii.Se numeste Sana. Mie mi-ar place tare mult sa o rasfoiesc putin
Delia spune:
Fetele, va pupic dulce!
Irina: felicitari pentru printesa, sa fie sanatoasa!
Adriana: frumoase lucrusoare , o sa ezi tu in crand cat din buget mai ramane alocat tie...mai nimic totul pentrul printisor!
Anis: sunt tare speriata...tu ai repetat culturile de col cu un motiv anume? Multa sanatate si iti tin pumnii ca totul sa fie bine!
Eu am fost azi la control si totul e bine, in continuare cu No-spa si Utrogestan.
Am si eu o rugaminte pentru fetele care au colul masurat la echo: poate treceti si valoarea ca pe mine ma intereseaza taare mult!
in fine (ca sa nu plictisesc): scuze tuturor fetelor cu care vorbesc pe messenger ca mi s-a stricat calculatorul si ne vom auzi mai rar pana il face sotu'.
Pupicei multi tuturor!
Delia si Codrin