Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
monet spune:
dragi fete cu burticute,
imi pare bine sa va vad vorbind zor nevoie si sper ca fiecare din noi sa treaca cu bine de orice obstacole ca greata, constipatie, nasucuri infundate si foame sora cu lesinul:).
cu greata n-am ce face, ma tot tine toata ziua, mai apuc sa maninc cite ceva ce-mi pica bine, in rest, acasa nici nu pot suporta sa deschid frigiderul si nici sa gatesc - saracu' sotu-meu....
de constipatie, maninc prune uscate, sint foarte bune si ajuta, zau.
nasul infundat il mai am si eu, incercati sa dormiti cu capul mai sus decit de obicei. eu de obicei dorm fara perna, dar de citeva saptamini dorm cu o perna si mi-e mai bine. daca obisnuiati sa dormiti cu o perna, puneti-va doua acum. poate merge.
de foame, cind m-apuca zici ca-i sfirsitul lumii, eu, care inainte mincam o masa pe zi si aia pe la ora 6-7 seara!! acuma mi se face foame din 2 in 2 ceasuri....
saptamina viitoare ma duc la doctor a doua oara. nu o sa-mi faca eco, dar poate se vor auzi bataile inimioarei cu aparat doppler - voi avea 11 saptamini implinite fix. se zice ca intre 10 si 12 saptamini, cel mai devreme, se poate auzi inima fatului cu doppler.
aveti grija de voi si sa ne auzim numai cu bine!
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (10+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Bic spune:
Salutare fetelor.
Cu constipatia cel mai bun sfat pe care-l pot da este sa va bazati alimentatia pe multa fibra si pe legume. Lasati-o mai moale cu faina alba, prajeli si mincaruri superfierte si grase.
Fructele uscate sint foarte bune pentru purgatie, iar (prunele uscate, zicea bine Monet, sint un laxativ f. bun) cereale de dimineata (dar nu din cele cu mult zahar si faina alba) sfinte. In Romania se gaseau acum ceva vreme niste pungi cu muesli extrordinar de bune (aici nu am gasit asa bune.) Erau factue de o firma de pe la Baia Mare, parca. Contineau fulgi de ovaz, fulgi de probum, stafide uscate.
In alta ordine de idei, eu am inceput sa am vise de bortzoasa. Ieri am am avut un vis asa de frumos ca inca mai zimbesc cind ma gindesc. Se facea ca am nascut un baiatel si ca fireste era foarte frumos. Dupa visul asta sint am devenit si mai curioasa decit inainte asupra sexului bebelusului. Nu stiu de ce am visat baiatel pentru ca efectiv nu am nici o preferinta pentru un sex sau altul.
cristinamh spune:
bic...si eu il visam pe andrei... cred ca e normal. in fond, visele au legatura cu ceea ce te preocupa.
la mine se pare ca lucrurile bune se apropie de spfarsit. de aseara greturi... inca n-am ajuns la , da' nu-mi prieste nimic din ce mananc. o sa incerc si partea cu patrunjelul, numai sa-mi fac curaj sa plec pana la piata.
of, imi tot fac curaj, ca trece si asta... oricum sunt mai placute decat noptile nedormite, cu colici.
voi cum stati?? sper ca mai bine ca mine...
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
monet spune:
nici nu stiu cum am uitat s-o felicit pe pumukli pentru gemenii din burtic! asta inseamna c-o sa-i nasti mai repede, saptaminile 33, 34 sint foarte normale pentru a aduce pe lume doi deodata! eu una iti tin pumnii si-ti doresc doi bebei sanatosi tun!!
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (10+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
tania-z spune:
Indraznesc si eu sa intru pe acest topic, desi am inceput sa-l citesc de cateva zile. As vrea sa am certitudinea ca sunt , dar mai am de asteptat vreo 2-3 zile pana ajung la echograf. Singurele "certitudini" sunt: intarzierea Cm cu 5 zile, 8 teste de sarcina pozitive (dar mi s-a spus ca mai pot da rezultate false, desi am facut 5 tipuri diferite) si urinatul frecvent. Mai pot spune ca mi-e foame des, dar ma satur repede si mi-e somn toata ziua. Nu am greturi si tonusul psihic este excelent. Doar umbra incertitudinii nu-mi da pace: pana nu-mi vad punctuletul la echo mi-e efectiv frica sa ma bucur!
Daca da Doamne-Doamne si sunt intr-adevar , voi fi o mamica de decembrie. As vrea tare mult sa fie asa!
Va dulce
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
cristinamh spune:
tania...parerea mea e ca dupa 8 teste pozitive sigur esti . a iesit vreunul negativ pe langa astea 8???
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
ane_mary24 spune:
fetelor!Ce mai face-ti?Eu ma simt bine dupa cum va spuneam si la inceput mananc fffffff mult altceva nu am.Coralia76 daca ai probleme cu constipatia bea fffffffffff multe lichide mananca multre ciorbe de zarzavaturi si nu o sa ai probleme.Vreau sa va spun ca azi-noapte am visat ca ma operasem de apendicita si bineinteles ca azi dimineata eram atat de speriata pentru ca chiar crezusem ca asa se intamplaseapropo ati avut si voi astfel de vise in ultima perioada?
Vape toate si numai bine
coralia76 spune:
Uite-o si pe Tania,bine ai venit..si sa vezi tu cum mai tragem noi niste aspirante dupa noi nu?Daca suntem amandoua sa vezi ce spor o sa avem..ne mutam toate la gravidutze de decembrie
Ieri am avut o durere de cap cumplita...de mult n-am mai avut asa ceva,mi-a fost frica sa iau ceva din cauza lui bebe acum m-a mai lasat..dar parca sunt ametita de cap..mi-e frica sa nu ma apuce rveo raceala sau gripa ca este cam multa lume racita in jurul meu..
Va pup
xandra28 spune:
de nu mai pot... shi sa dau afara nu pot, ca poate ma mai linishteam un pic...
voi ce facetzi cand va e rau-rau?
pupici,
anda
tania-z spune:
Cristinamh nu am avut teste negative. Doar ca primul din cele 8 a fost in ziua24 (eu avand CM de 26 de zile) si a doua liniuta abia s-a vazut. La urmatoarele a inceput sa devina din ce in ce mai clara.
Ultimul test a fost vineri, un Clear Blue, la care cele doua liniute albastre sunt asemanatoare. Totusi ma zvarcolesc noaptea si pot dormi pana nu ajung la echo sa mi se confirme - probabil ca-mi doresc prea mult si am luat-o razna!
Cora ce bine ca esti pe aici. Ramane stabilit cu intalnirea maine, nu?
Fetelor, este careva dintre voi care ia Utrogestan in perioada asta?
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937