Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Hop si eu la raportul zilnic: greturi nu prea mai am, doar o aversiune catre mancarurile puternic mirositoare... Am o noua fixatie: Mentos de fructe (ma straduiesc sa ma abtin pt ca e ingrasator si artificial), si in rest sunt balonata rau seara si am oarece crampe. De vreo doua zile mi s-a infundat nasul si am din cand in cand o salivatie puternica... am citit ca este din cauza hormonilor care isi fac de cap.

Voi cum va mai simtiti???

IrinucaR 8+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anne-mary daca RH-ul e pozitiv inseamna ca e bine si nu trebuie sa-ti mai faci nici tu nici sotul nici o investigatie. Asa il are majoritatea populatiei si e in regula.

Eu la 7,5 saptamani am avut eco abdominala si s-a vazut bb cu tot cu batai de inimioara.

Aura: orice, numai nu dispera! Citeste povestea nasterii lui papadie da vezi ca exact ca si tine a patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut fetelor,

Va citesc tot timpul, dar nu am noutati sau nelamuriri zilele astea. Nu mi-e greata, dar nu suport anumite chestii afumate - desi slanina ar merge la fix :). Mor de somn tot timpul, si dimineata parca am cosit toata noaptea asa greu ma scol. Incerc sa merg pe jos cat de mult si mananc verdeturi la greu. Oricum, ma satur fte repede, doar dimineata ma trezesc direct flamanda, eu care inainte cafeaua, tigarile si prima masa dupa 12.

Va pup si va doresc weekend fain, eu am strans o gramada de lucrari pe luni, asa ca va fi tot de munca.

Ripley, 9 fix azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetele vreau sa va intreb daca aveti probleme cu constipatia...eu inainte mai aveam din cand in cand ,acum vad ca am iar problema asta...cu ce ii veniti de hac?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

irinuca, pls... ce e chestia cu nasul infundat?? ca eu asa m-am trezit de dimineta... si ma gandeam ca iar ma paste o raceala...pana am vazut mesajul tau.

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

detele, am shi eu o intrebare...
cand se vede inimioara batand la eco intravaginal? eu am fost acum 2 zile, la fix 6 sapt, shi eram convinsa ca o sa se vada...
shi nu s-a vazut nimik...
sunt cam shuka, nu shtiu ce sa cred
va pup
anda

Mergi la inceput

cristinamh, am citit prin numeroasele si variatele articole cum ca printre simtomele sarcinii ar fi si faptul ca ti se infunda nasul fara nici un motiv (poate vei stranuta mai des, cine-stie?!) sau ai o salivatie puternica, fara a-ti fi pofta de ceva in mod special... De aceea nici nu ma ingrijorez, dar cand am citit mi s-a parut o mare aberatie, uite ca se si intampla...

coralia76, eu sunt constipata de cand ma stiu... acum vreo 6 luni eram dependenta de laxative, ba chiar ajunsesem sa cresc doza pentru ca deveneam imuna... situatia era cam naspa. Pana la urma mi-a fost recomandat ceaiul Sanye (ceai antiadipos), se gaseste la orice plafar este in jur de 85.000 si este miraculos!!! Atentie, nu il beti cand plecati de acasa, caci riscati sa va faceti de rusinica... mai intai testati-l de vreo doua ori sa vedeti cum reactionati.

IrinucaR 8+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc Irinuca,ma duc chiar azi pe la plafar sa vad daca il gasesc...tu il bei si acum cand esti gravidutza?
Pupici!

Mergi la inceput

coralia76, il beau pt ca nu am de ales... m-am uitat la compozitie si are ceai verde si alge, deci nu are ce sa ii strice lui bebe... Sunt interzice ceaiuri foarte purgative cum ar fi crusinul, pentru ca exista riscul de deshidratare, dar eu cred ca nu esta cazul acestui ceai.

xandra28, era prea curand sa ii vezi/auzi inimioara, in sapt 6 abia incepe sa bata, poti sa o vezi dupa sapt 7... depinde si de ritmul lui de dezvoltare, nu iti face prea multe griji caci ii faci rau lui BB. Daca doctorul nu ti-a dat nici un motiv de ingrijorare, inseamna ca totul este OK.

IrinucaR 8+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

multzam de raspuns...
shi inca o intrebare... ma doare un pic jos, ca nishte junghiulezte sub burtica... pt prima data... ce credetzi, ar trebui sa iau no-spa?

Mergi la inceput