Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Da Tania,din punctul meu de vedere ramane stabilit,la mine deocamdata nu a intervenit nimic..sa vedem cum se descurca Maria cu nemtii..cred ca de ea depinde mai mult.
Multumesc fetelor de sfaturi ,o sa incerc sa le urmez...deja mi-e un pic mai bine ..sper sa nu ma apuce din nou..
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Fetelor, la mine s-a mai instalt un simtom: arsurile pe gat.
Deci recapitulez: un pic de greturi prin sapt 6, acum: nas infundat, salivatie puternica si arsuri pe gat...
Cred ca stam bine!
Ma bucur ca se lungeste lista!!! Tania, 8 teste mi se pare ca iti ofera o certitudine de ecografie... , poti sa te consideri super-sigura.

IrinucaR 8+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bifez si eu...
-nas infundat
-somn de pic
-stomac dat peste cap, dar inca nu ...nu-mi prieste nimic
sper sa nu tina o luna ca nu mai rezist la programul asta... si ma apuca dimineata, nu seara ca data trecuta

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Canuta, tare imi pare rau ca te chinui asa tare.
Te inteleg perfect prin ce treci, am zile in care doar mirosul unei mancaruri ma pune pe butuci pentru o perioada lunga de timp.
Eu am mai reusit din cand in cand sa mai pastrez ciorba acrita rau de tot cu bors. Cred ca depinde mult si de obiceiurile alimentare de dinainte.
Iti tin pumnii,

Raluca, leoaica in asteptarea puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Fetelor, abia ma pot da jos din pat. Acum imi e foame si nu pot manca. Tot ce imi trece prin cap ca as putea manca imi starneste greata. De vomitat parca nu mai vomit asa mult insa imi e rau, am bufeuri, si parca imi vine sa lesin, normal daca nu ma alimentez. Eu nu reusesc cu nimic sa tai greata. Am mancat in 3 zile numai 3 pesmeti atat, adica un sfert de felie de paine in fiecare zi. FOarte nasol, eu nu mai fac copii cat oi trai. Va pup. Ah, am uitat sa va spun ca am avut si sangerari cica mi s-a rupt un pic placenta dar nu e asa de grav, voi ce spuneti??
P.S. scuze ca nu mai folosesc semnele de punctuatie sper sa le deduceti voi ca ma grabesc sa scriu sa ajung din nou in pat.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

Monet iti multumesc pt urari, dar m-ai speriat ingrozitor. Este anormal sa imi doresc sa nasc normal si nu prin cezariana, si tot ce imi doresc este sa-i pot alapta pe amandoi? La o nastere prematura nici nu m-am gandit , si la ideea alaptarii nu renunt cu nici un chip. VA ROG PUTINA INCURAJARE!!!!

Tania intre timp sigur ai aflat dar parerea mea este ca sigur esti insarcinata. Eu mi-am facut vreo 8 teste si doar ultima a iesit pozitiva in ziua a 35 dupa ultimul CM. Nici nu am crezut ca sunt insarcinata, ma si durea burta ca de ciclu, imi pusesem deja si tampon cu mine la servici. Ai incredere.

Fetelor ce mai stiti despre gemeni si nasteri de gemeni? Vreuna dintre voi are in familie? Povesti de groaza nu vreau decat vesti bune, , mersi

Va pup, Pumukli 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Lorda, am facut echografie vaginala la cabinetul Deus Med.
Medicul meu este Ioana Miloiu (am vazut pe site si pareri negative despre ea, eu nu pot spune decat ca mi-a salvat viata la o sarcina extrauterina, asa ca am o mare incredere in ea).
So, la echografie, desi domnia sa BB avea numai 5 saptamani, a reusit perfect sa-i prinda pulsul si se vedea in mod clar pe ecranul aparatului. Si oricum, la 144 batai/minut nu exista riscul sa fi prins pulsul meu.

Raluca, leoaica in asteptarea puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pumuklinu am aflat inca amanunte, maine ma voi duce la echo intravaginala si sper sa vin numai cu vesti bune.

Eu cred ca e o fericire, un dar dublu, sa tii doua galme in brate si sunt sigura ca ai sa te descurci. Ai incercat sa intrei pe topicul "gemeni, tripleti ..." de pe DC?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Tania si eu iau ultrogestant pt ca am avut o hemoragie.Eu iau 2 pastile dim.,la pranz si seara.Sunt foarte ametita si somnoroasa.Desigur dimineata nu lipsesc greturile dar e mai bine decat la prima sarcina.la sarcina cu Ioana nu puteam manca decat covrigi si banane.Uff,hai ca mai avem putin si scapam de gretzuri.

Aura,scumpo te inteleg atat de bine.Nu de putine ori m-am gandit saptamnile astea cum or fi putur sau cum or putea unele femei sa faca 10-13 copii????????Si eu ma simt nasol si abia astept sa treaca perioada asta.

8 saptamani

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pico eu iau trei pe zi 1 dimineata oral si 2 seara, vaginal. Maine am intalnire cu ginecologul si probabil ca-mi va stabili un plan de medicatie in continuare. Eu il iau inca din a 2-a zi dupa ovulatie, pentru ca aveam endometrul prea subtire(6mm). Chestia cu oboseala cronica o am si eu, casc de se cutremura biroul, dar o fi de la Utrogestan sau de la sarcina? Greturi inca nu am, dar mai au timp sa apara, nu?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput