Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Fetelor daca vreti sa vedeti niste poze cu mine la scirbici intrati in albumul meu la categoria "autoportret" Sunt facute vinerea trecuta!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Tania, ce ma bucur! Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb exact cum ti-l doresti!
Fetelor, hai ca merge treaba, va tin pumnii la toate!
Ale, ce ma bucur ca ti-a crescut temperatura! Doamne ajuta!
Am absentat un pic, nu m-am simtit prea bine, am avut o sangerare, m-am speriat tare, in fine, se pare ca e OK. Sper! Mi s-a facut cam teama!Ma mai doare inca burta.
Va pup!

Cristinna spune:
Cata, m-am uitat la pozele tale si trebuie sa recunosc esti frumusica foc
, de fapt amandoi sunteti..si apropo de asta "la multi ani!!"sotiorului tau. Sa va petreceti beton in seara asta
.
Am citit la " aspirante optimiste" ca prietenei tale s-a spart ditamai foliculul..ce bine pt ea...si ce bine era daca mi se spargea si mie,dar n-a fost sa fie.
De fapt cand ti se sparge foliculul , nu se mai vede nimic la echo, nu?
Sper ca saptamana viitoare sa ne dai vestea celor 2 liniute...eu o sa ma
pt tine!
Te
,
Crsitinna
danangie spune:
Buna fetelor!
Ieri am avut o zi groaznica.Am vazut pentru a 2-a oara moartea-n ochi.
Am avut un accident cu motocicleta.Eu si al meu ne-am ales cu contuzii usoare;multumim lui D-zeu.
In rest,acum juma de ora au venit rushii.Asta e.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
gabreluta spune:
buna fetelor .
am si eu o intrebare stiti cumva medicamentele pentru bolile pshice pot duce la sterilitate?
si anume "leponex". ![]()
![]()
va pup si astept un raspuns
Cristinna spune:
Danagie, bine ca nu a fost un accident mai urat si a=ti scapat cu contuziile acelea usoare.
Cat despre rushi, las' ca le venim noi de hac luna asta care urmeaza si nu o sa mai avem treaba cu ei 9 luni
.
Eu iti doresc sa te refaci cat mai repede atat fizic cat si emotional si ai sa vezi ca o sa fie bine!
Pupici
,
Cristinna
coralia76 spune:
Danagie urata faza cu accidentul..stiu ce inseamna ca si eu am trecut prin asa ceva(dar era accident de masina)si a fost nasol de tot...Bine ca a trecut totul si ca ati scapat teferi...Cat despre rushi..ar fi fost ideal sa stea la ei,dar restartezi numaratoarea si luna viitoare va fi cu noroc!
Sibiencele sa stiti ca si eu abia astept intalnirea si bineinteles "molipsirea" Mariei cu bb.
Cata faine poze!faina fata!
Pupici!
danangie spune:
CRISTINNA, CORALIA 76 va multumesc pentru incurajari.Sigur voi trece peste acest accident.Cat despre rushi,
nu inteleg de ce ma iubesc asa mult.Ca tot ma viziteaza in fiecare luna.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
tania-z spune:
Tonnia multumesc de urari. Cand credeam si eu ca "sarcina" mea seamana cu a ta (fara greturi etc.)... spui de probleme. Bine ca au trecut cu bine!
Maria ce am citit in linkul trimis m-a cam speriat, adica asta e starea mea emotionala de acum: traiesc toate emotiile dublu. Citeam acolo ca o crestere prea lenta a HCG poate indica o sarcina extrauterina in 2/3 din cazuri. Imediat am identificat faptul ca eu am numai liniute roz ne-accentuate de trei zile cu cresterea asta lenta si acum mi-a intrat in cap riscul de extrauterina

Si mai este ata de mult pana in 18, cand am reusit sa ma programez la echograf!!!
Cred ca deja am innebunit pe toata lumea cu liniutzele mele. 

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
maria_alexia spune:
Offf, Tania, imi pare rau ca ti-am mai bagat si altele in cap.
Stai linistita, sigur esti bine ! 
Sapt. viitoare ai programare la gine' sa-ti faca echo' sau numai la echograf?