Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabreluta spune:

quote:
Initial creeata de Anca Wish

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

buna fetelor! Ma numesc Gabi am 26 ani din Constanta sunt pentru prima data pe acest sait si am citit cateva dintre subiecte sunt foarte interesante si chiar m-am regasit si eu printre ele doarece imi doresc foarte mult un bebe si ne chinuim de un an jumatate dar nimic. De curand am facut o serie de analize si asteptam rezultatele sa vedem care este cauza problemei noastre.
Acum ma rog sa nu fie nimic grav si sa putem avea si noi un bebe sanatos.
va pup dulce si mi-a parut bine sa va cunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TANIA daca ar fi dupa mine m-as pune prima pe lista .Felicitari pentru cei doi ochisori ca intr-adevar esti .

FLORININI deci eu sunt in ziua a 27-a.Dimineata m-a durut tare burta si deci rushii vor veni cat de curand.

CORALIA76 ce mai faci?cum merge cu burtik?Eu luna aceasta stiam ca am ratat-o dar asta e.Vor mai fi alte luni.Stii cumva cam cat ar trebui sa fie progesteronul in a 7 zi dupa ovulatie?

MARIA-ALEXIA multumesc ca te gandesti si la mine.Eu dupa cum cred ca ai citit sigur ratez aceasta luna.Tu in a cata zi esti?Eu sunt ina 27-a,FLORININI a 25-a.Tu?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna, Danangie
Uite, am gasit si valorile progesteronului: pentru faza luteala vn=5,3-86.
Iar in alta parte: v.n. 1,7-27 ng/ml
Deci depinde de unitatea de masura si de laborator.
Ai primit rezultatele analizelor, cum stai?
Eu spun mereu ca nici o speranta nu e pierduta pana nu vin rushii, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Danangie draga..cu analizele nu prea stiu ce sa-ti spun..eu urma sa ma investighez luna asta daca nu aparea bebe..deci nu stiu cat ar trebui sa fie progesteronul in ziua 7.Cata in schimb si-a facut ceva analize de genul asta si cred ca te poate lamuri.
Iti tin pumnii si sa stii ca bebeul poate aparea atunci cand te astepti mai putin..deci pana nu navalesc nemernicii..speranta de bebe trebuie sa existe!
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Tania, sunt si eu super entuziasmata pentru tine desi am intrat de putin timp. Tine-ne la curent! Continuu ...

Parca Alex27 tu ai intrebat de alte metode de a vedea daca trompele sunt infundate in afara de HSG si laparo. Mie mi-au facut si perfuzii (la Giulesti). Si asa se vede daca sunt infundate (insereaza un lichid pe trompe si in functie de cat intra si cu ce presiune iti dau o valoare a permeabilitatii). Daca nu sunt infundaturi, nu doare absolut deloc. Daca e ceva pe acolo, se poate desfunda.

Pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Catalina, din cate spui tu, "perfuziile" astea sunt chiar HSG !
Nu ti-au facut si ceva radiografie dupa ce au pompat lichidul de contrast in trompe?

De metodele astea stiam si eu, plus o histero-sonografie sau asa ceva, asemanatoare cu HSG, dar iti fac echo nu radiografie dupa ce-ti introduc lichidul in trompe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Felicitari TANIA! Iti doresc tot binele din lume atat tie cat si tau. Sarcina usoara si sa sea Doamne Doamne sa te urmam si noi cat de curand!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Felicitări celei mai noi de pe forumul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cătălina, ai super dreptate, dar din păcate HSG nu se aplică și la mine, că eu am avut endometrioză, și doc a zis că asta este o condiție perfectă ca să mai fac și pe celălalt ovar, pt că substanța aia împrăștie celule endometriale peste tot pe unde trece. De aceea mî interesează alte metode, mai puțin invazive. Dacă există! toate fetele. Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Felicitari Tania. Sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine si de bot. VREAU SI EU!!!!!!
Mai asteptam si alte vesti cu ochisori.
Pupici

Mergi la inceput