Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22
Raspunsuri - Pagina 5
tania-z spune:
Fetelor sunt toata rosie cand va citesc mesajele... daca m-ati vedea... am lacrimi in ochi!
Cora ma amuzi teribil cu "nazdravanii". Mai stii?
Maria nu mai ai nici o scapare cu doua
la intalneala (sper sa fie 2...). eu nu am mai luat Bromocriptina de cand am facut primul test, ca mi-a fost frica. Deci de duminica nu mai iau.
Laurici eu iau in continuare Utrogestan - 2 pe zi. Sper ca endometrul meu subtirel de 6 mm sa reziste. Oare ar trebui sa cres la 3 pe zi, pana ma vede un dr?
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Cristinna spune:
Bravoooo Tania

!
V-am zis eu fetelor ca luna asta simt ca o sa fie bine si ca am un feeling ca ne va vizita barza..(macar pe unele din voi,daca nu si pe mine).
Sa stiti ca m-am
pentru toate fetele.
Felicitari Tania inca o data
.
Acum urmeaza Cata sa ne dea vestea cea buna!
Pupici
Cristinna
lauricipani spune:
Tania, io cred ca fara probleme poti sa treci la 4/zi. 2 dimineata si 2 seara. Cele de dimineata daca curg prea tare este mai bine sa le inghiti. Atentie, sub nici o forma toate o data!!!
NU MAI ASTEPTA!!!
Pe mine cum m-a vazut la echo mi-a zis sa trec urgent la 4/zi.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
maria_alexia spune:
A patit subiectul asta ceva?? Pe pagina principala apare Alexia27 cu ultimul mesaj, totusi nu ii regasesc postarea...
[Asta e si mesaj de test, de fapt...
]
tania-z spune:
Da, si eu o tot cautam pe Alexia si nu ii gasesc postul. Poate daca mai scriem se redreseaza. Eu peste o ora trebuie sa fug la cursuri, va dati seama ca nu am nici un chef sa le vorbesc la 150 de studenti despre psihologie, acum, cand nu as face decat sa zburd pe unde apuc!
maria_alexia spune:
Cred, Tania
, dar ce profa' meseriasa de psiho' trebuie sa fii tu daca in conditiile date o sa tii un curs "normal", nu ? ![]()

coralia76 spune:
Lasa ca te descurci cu studentii..in euforia asta le dai si tu drumul mai repede de la curs ce zici?![]()
Nu v-am povestit o faza..la primul test pe care l-am facut..liniutza (dupa cum v-am stresat si atunci) era fff pala si iau testul si il arat entuziasmata sotiorului si il intreb cate liniutze vezi?Iar el..mirat de ce sunt asa exuberanta..pai una cate sa vad???
..Eu:hai uita-te bine...El: se uita..aaa..mai e una..dar aia e numai umbra nu se ia in considerare...Sa ma fi vazut atunci ca batzuri m-or apucat de ziceai ca si innebunesc...
Asta e povestea liniutzelor mele....
Va pupacesc si o sa vedeti voi ca pe rand va "molipsim" noi pe toate!
maria_alexia spune:
Cora
, faza cu raspunsutile sotului

Mai trebuie ceva "prelucrare" pentru el, dar deja esti pe drumul cel bun ![]()
In alta ordine de idei, eu de sambata am dureri groaznice de cap, o fi de la Dostinex, ce ziceti ??? Plus ceva stare de greata, incat as fi zis ca m-a lovit migrena. Dar nici o migrene pana acum nu m-a tinut atatea zile!!!
Fetelor care ati mai luat asa ceva, voi cum v-ati simtit, da efecte adverse de genul asta ?
tania-z spune:
Cora, vezi, de un astfel de raspuns m-am temut eu cand am tinut testele doar pt mine (... si voi!), el fiind un tip foooarte pragmatic si cinic.
Asta seara insa va afla, ca se vad clar 2 linute. Va avea alaturi pe masa o sticla de sampanie (numai pt el, ca eu - pas) si pe mine cu vestea bomba!
O chestie ma framanta acum: trebuie sa renunt de tot la cafea in periada de sarcina?![]()
coralia76 spune:
Eu nu stiu nimic de cafea...ca n-ar fi indicata..doar de fumat ca-i daunator...
Acum cred ca esti deja la curs..o sa fii o profa tare entuziasmata.
Voi urmati fetelor rand pe rand o sa vedeti voi cum discutam la gravidutze de gretzuri si alte simptome[;)
Oricum eu de la voi nu plec pana nu dispareti toate de pe aici la mamicutze
.
Pupilici!