Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania..e mai mult decat evident ca ai la purtator,dar acum ClearBlue nu face decat sa confirme asta.Sa vii sa ne spui ce fel de liniutze ai la clear.Daca azi dimineatza ozonul arata 2 liniutze identice..eu zic sa o iei ca atare si sa te bucuri de bebeshor.
Pupici!
PS Fetele..nu stiu s-au mi se pare mie dar burtica mi s-a marit putin..sau o fi de la balonare?Colegelor nu le-am spus inca nimic..am zis ca le dau marea veste dupa eco2,dar toata lumea imi zambeste cu subinbteles...si ma intreaba cand fac bebe?Azi o colega a insistat sa iau din covreigul ei sa nu-mi faca pofta...si teoretic ele n-ar trebui sa stie nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si eu, mai tarzior
Intai de toate va pup dulce.
Florini nu fi suparata. Lasa sa treaca si poate luna asta va fi cu noroc.
Cora probabil ca ti se citeste in ochisori. Ai grija de tine si de bebelac si nu ne uita pe aici. Eu personal iti multumesc ca esti alaturi de noi, ca ne tii la curent si ca ne incurajezi.
Ale, Cristinna eu zic ca mai aveti putin pana la vestile bune.
Tania, iti tin si eu pumnii, desi e din ce in ce mai evident ca e bebica in burtica. Sa nu ne tii prea mult pe jar cu testul ala.
Eu sunt deabia n ziua a 7-a, luni a duc la eco si sper sa se vada foliculi evolutivi, nu ca luna trecuta. Offff greu mai trece timpul.
Cat despre grafic trebuie sa recunosc ca nu l-am facut niciodata pana acum. Dar ma sacaie din ce in ce mai mult ideea sa ma apuc si eu de masuratori. Stiu ca voi m-ati incuraja in acest sens. Ora 6 dim, cale orala e OK?

Cata, tu ce noutati mai ai. E cam pustiu fara tine. Ai observat catoate fetele iti simtimlipsa imediat. N-ai voie sa lipsesti nici un momentel.

Mishulina un pup dulce pentru tine (daca il accepti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Cora dragutza, se spune ca in momentul in care femeia ramane gravidutza devine mult mai frumoasa, radianta si stralucitoare si sunt sigura ca asta s-a intamplat si la tine, fapt pt care colegii tai probabil ca banuiesc ceva.
Iepurila scumpa, masuratorile e bine sa le faci, fie sa iti iei temperatura bazala in fiecare dim cam pe la aceeasi ora,fie cea orala. Sunt bune ambele variante, doar ca temperatura orala indica aprox cu un grad in minus fata de cea bazala.E bine sa incepi monitorizarea temperaturii pt ca asa poti sa verifici si cand ovulezi .
Deci bafta multa si perseverenta
Pup fetele
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Iepurila, cu temperaturile e perfect daca le masori asa .
Incepe neaparat de maine!

Tu cam ce probleme ai, ca iar am uitat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tania-z, mai fa un test de sarcina din sange. E cel mai sigur.
Eu iti tin pumnii si sunt sigura ca esti gravidutza.
Cate zile de intarziere ai?

Fetele, io va citesc si sunt responsabila cu deschiderea noilor capitole . Asa ca va poftesc la nr 23.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...nu m-am dat ascunsa, dar stau acasa si sunt la smotru...fac curat, ca eu asa ma distrez cind am liber...dar si curatenia trebuie sa o faca cineva, nu?
Hai sa va zic cum stau...sunt in ziua 20...a 6 sau a 8-a de DPO...nici eu nu sunt sigura de ziua ovulatiei..temp. este 37.1...ca de obicei dupa ovulatie...vreun semn care sa-mi dea de gindit ca luna asta ar fi alfet decit celelalte nu am...asa ca stau cuminte si numar mai departe...ce altceva sa fac..?
Taniuta sper ca luni sa obti Clear Blueul cu 2 liniute....ce chestie...la farmacie la mine are numai Clear Blue...si chestia asta ma enerveaza la culmea ca de cite ori am vrut sa fac si eu un test mai ieftin ca sa nu arunc banii pe fereastra degeaba...a trebuit sa bifez numai Clear Blue...desigur negativ...ca alt test nu exista...am facut numai vreo 2 anul asta...dar deja la al doilea farmacista imi urase sa fie pozitiv...ca eu cred ca a vazut pe fata mea ce disperata eram...n-a fost sa fie..dar inca sper...
Coralia matinala tot am fost dar m-a fugarit aspiratorul-o asa ca nu am putut intra repede pe site..please..fa-i o eco la bebica strumfulica si pune-o pe site sa vad si eu sufletelul mic...
Ale eu ce sa mai zic...maine la petrecerea in aer liber s-ar putea sa vina si o gravida in vreo 4 sau 5 luni....iti dai seama ca-mi va fi si mie greu, mai ales ca in acelasi timp m-am apucat cu tipa de analize si uite ca ea este gravida si in ce luna...iar eu...tot nimic...in fine...cit priveste faza cu ingrasatul fetelor sa nu o credeti...pentru ca Ale are un corp de manechin...este asa delicata si slabuta...va pacaleste...referitor la temp....stim amindoua ce inseamna cind scade...asa ca asta este...
Mishulina hai ca scapi si de rusi si bifezi analizele...HSG-ul nu stiu cit este in alta parte ca eu la Giulesti l-am facut ...dar hormonii sunt vreo 460.000 fiecare la Medsana...(deci dublu fata de Giulesti)...dar avantajul este ca rezulatul il ai in aceeasi zi..iar nu peste 2 sau 3 sapt...
Florinini mama lor de rusi...imi pare rau ca au venit...dar ce putem sa facem? Nimic...mergem mai departe...Merci si tie si Cristinnei si Iepuricii pentru pumnii strisi...cum o vrea Doamne...Doamne...desi eu cred ca sar si luna asta peste ....om vedea...
Catalina2 si Maria Alexia...pupicei multi...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Draga Maria, pt remember: nu stiu inca foarte exact care sunt problemele mele. Pe scurt: Prima Eco luna trecuta cu rezultate-foliculi neevolutivi si posibil un polip endometrial. Progesteron in ziua 21 cu rezultat 9.2
Programare pe 11 april pt sosnohisterografie si eco. Cam asta.
Cata, spor la treaba. Eu maine smotru.

Mergi la inceput