Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetele,

Iaca si eu pe la voi, la mine e ziua 28 si asa cum am promis mi-am propus sa fac testul de dimineata. Da ce test sa mai fac cand m-am trezit( dupa ce ma verificasem si noaptea), sa merg la baie cu testul inainte, toate tremuram, ce sa mai innebunesc...rusii pe mine....sa mor de draci si de amar ca mi-a venit sa zbier. Da m-am oprit si am zis ca cel putin au venit regulat la 28 zile si le-am mai dat voie sa fie fericiti amettii aia de rusi inca o luna. Da le vin io de hac...lua-iar sa-i ia de spurcati ca acu ma enervez rau de tot.

Asta e ii las sa treaca si incerc din nou.

Danangie,
Vom fi impreuna si luna care vine, nu ne lasa ei rusii asa usor.

Cata
Tu spera ca stai inca bine cu zilele. Sper sa-i faci surpriza sotului tau luna asta, ca eu am facut-o de oaie. Iar ma a enervez.

Tania,
Daca as putea sa te ajut cu un test Clearblu as faceo cu mare placere, dar cu siguranta ca ar fi prea tarziu can ar ajunge la tina. Tu stai linistita ca daca linioarele continua sa apara in continuare, nu ai simptomuri de CM, asta e cu ochiti si nu te mai necaji ca face rau la puiucul ala cere acum se dezvolta si el sa se faca omut.

Cristina,
Cred ca ai luat cea mai buna decizie, asa o sa fac si eu luna care vine adica dupa ce trec mazgalitii astia de rusi. O sa incerc sa fiu calma, sa am rabdare(ca parca nu as fi avut destula luna asta, iar ma enervez...) si sa prestez cand e momentul. Oricum ai doar rabdare.

va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de mine, sper sa vina si la noi astealalte cu rusii ori barzoiu, ori iepuroiu, ori broscoiu... ori cine stie cine va fi propus sa o faca...sa ne lase si noua o speranta lana asta...

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

buna dimineatza !
Florinini...asta este..da-i incolo de rushi...eu speram sa fie ceva micut ,cu ochisori,dar restartezi numaratoarea si poate luna viitoare o sa vina bebeul dorit.
Ale tu cum mai esti?
Taniaam citit de vizita ta la endo,ca nu ti-a zis nimic concret,dar oricum eu zic ca bebeul e sigur si daca te duci la eco o sa-ti vezi micutul samburel..numai sa nu te duci prea devreme..
Cata,unde esti dragutzo?De obicei erai cea mai matinala,nici nu apucam sa deschid calculatorul si te vedeam deja pe"baricade" pe DC.Nu mai ai foarte mult pana la vestea buna,Doamne da sa fie si la tine cu ochisori luna asta.
Cristinna.. te-ai mai hotarat cu testul?Hai mai fa totusi unul...azi ar fi mai relevant si vino si tu fugutza cu 2 liniutze bine?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna dimineata fetelor..
Danangie,Florinni,iepurila imi pare tare rau ca v-au venit blestematii de rushi,le venim noi de hac intr-o zi,sa fiti convinse de asta.
Ale si Taniuta
,tinem pumnii stransi pt voi si ne sa apara cele 2 liniute.
Cata, cum stai cu temperatura?..inca cateva zile si am un feeling ca v-a trebui sa sarbatoresti din nou,tot un fel de zi de nastere..a unui samburel mic si scump,
Maria_Alexa draguta tu cum esti?
Cat despre mine dragutelor , ziua 10 DPO,respectiv ziua 21 a CM, temperatura orala 36.9-37 , asta inseamna ca temp bazala e cu un grad mai mare,DAR nu-mi fac sperante si nici teste.Corpul meu imi spune ca si luna aceasta o sa-mi vina rushii..asa ca nu ma imbat cu apa rece si ma pregatesc pt ciclul urmator care sper sa fie castigator.
Va pup dulce dulce pe toate,
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
Io sint amarita, dar nu foarte tare. Trendul descendent se mentine si astazi am ajuns la 36.61. M-am dotat deja cu OB, pastile, etc, pt orice eventualitate.
Am fost aseara la un eveniment unde mi-am intalnit o multime de fosti colegi si bineinteles ca erau o multime de gravide. Si alea care nu erau de fata erau gravide, spre disperarea mea. Ba ca una naste in iulie, alta in septembrie si tot asa. Io sa ma dau cu capu de pereti si nimic mai mult. Ba mai mult, mi-au spus ca m-am ingrasat . Ce mi-as fi dorit si io sa le spun ca fac si io bebe...

Dar lasa ca vine si vremea mea.

Tania, imi pare rau de help net. Am cautat la ei pe site, dar se pare ca e nu e foarte actualizat... O sa fie bine, o sa vezi, asa ca te poti bucura si lasa unghiile in pace.

Va pupa fata

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor dragi !

Tania draga, sper sa ai calmul sa astepti confirmarea testelor. Iar ca sa fi tu sigura-sigura, poate gasesti totusi unde sa faci un BetaHcg in oras, o sa incerc sa ma interesez si eu.
Auzisem de o varianta, ca poti colecta analizele aici si sa le trimita la Cluj, la Medicover (Rombel) pentru analizat, rezultatele ti le pot da apoi telefonic sau prin fax, dar nu stiu exact cum se face asta, stie cineva ceva ??

Florinini, imi pare rau ca n-a fost nici luna asta, dar cred ca se vor speria rushii de amenintarile tale si cu siguranta n-o sa te mai calce si luna asta !

Ale, Cristinna, nu credeti chiar toate amenintarile, da? Inca nu e pierduta speranta !

Mishulina, e intr-adevar multisor pana la analize, dar pana atunci ai putea sa incerci sa-ti pregatesti cat mai bine organismul pentru "eveniment", cu vitamine, minerale, sport, ceva naturist sau ce crezi tu ca ti-ar mai putea ajuta... Scuze, am cam uitat , cam care erau problemele la tine? Ai deja un medic bun care sa te urmareasca?

Si eu sunt intr-o luna de refacere, in care chiar nu-mi fac nici o speranta, sunt captusita deja cu destule: iau Dostinex-ul, inca n-a trecut anexita, azi dau si semne clare de raceala... Asa ca luna asta mai bine ma abtin si ma tratez. Ne pregatim pentru urmatoarea!

Pupici, sa auzim numai de bine!
[floare2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
Va admir!
Stau si citesc toate despre voi, citesc despre eforturile voastre si caderi si ridicari si va admir (si bineinteles in acelasi timp ma intreb daca eu voi reusi sa fiu ca voi adica sa ma tot ridic asa ...). Va doresc tuturor sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi si de care sa va bucurati tare, tare!

Iaca vin si eu cu niste intrebari, daca aveti nitzel timp. Dupa cum va ziceam, am re-inceput sa imi iau temperatura in ziua 14 (adica pe 5 aprilie). Am inceput la 36.9 si acum de doua zile e 37. Habar nu am daca e bine sau rau. Am prestat aseara, din nou, habar nu am daca are vreun efect sau nu (mai ales ca la mine rushii aia raii pot sa stea pititi muuuult, muuult timp pana sa vina). Voi ce ziceti de aceste valori ?
Si o alta intrebare: are importanta cat tin termometrul? Ca io il pun dar uneori mai atzipesc si trec si 10 minute. Difera temperatura ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care stiu ca le voi primi si va pup pe toate.

Catalina

Mergi la inceput

Buna Catalina !
As spune ca e cam tarzior cand ai inceput tu sa iei temperatura, in z14. Ideal e sa incepi imediat dupa terminarea CM (deci prin ziua 5).. Iar temperaturile de 36.9, 37 pe care le-ai masurat tu arata deja a faza luteala, deci ovulatia a fost inainte de ziua 14.
Cat dureaza ciclul tau de obicei?

Despre cat sa tii termometrul nu stiu ce sa zic, inteleg ca e unul cu mercur... Depinde de "aparat", oricum. Chiar daca il tii mai mult, el tot nu urca mai sus decat ai, totul e sa nu-l tii mai putin.
Cele electronice au alt neajuns: se opresc singure cand au ele chef, si trebuie sa fii foarte atenta cum il tii ca sa masoare bine. Mie imi place totusi mai mult, sunt si considerabil mai rapide, intr-un minut te-ai masurat, n-ai cand sa adormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor, AM GASIT CLEAR BLUE!!!!!!
Ale, ai avut pana la urma dreptate. La HelpNet azi dimineata am dat peste un tip care stia despre ce este vorba si care mi-a spus ca mai are unul.

Acum sunt la servici, dar fug acasa sa-l fac, ca nu mai am rabdare. Daca iese pozitiv,pot fi sigura ca este sarcina?
Eu azi dimineata aveam TB 37.2 si testul Ozone are acum doua liniute asemanatoare.

Va pup pe toate si sper sa va tin la curent, cand voi mai apuca la Net.
pentru mishulina un cu incurajari.

[up] toate fetele

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Bravo Tania !!!

Daca un test de sensibilitate mai mica, cum sunt toate pe care le-ai facut pana acum, zice ca e sarcina, cu atat mai mult va zice ClearBlue, care e cel mai sensibil, nu? Iar liniutele tot mai pronuntate suna iarasi extraordinar de bine!!!!

Felicitari, Tania scumpa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

TANIA,tin pumnii, desi e clar ca deja esti gravidutza.
CATALINA, temperatura trebuie sa o iei dim in fiecare zi daca poti cam la aceeasi ora.Si pe langa asta cel mai indicat ar fi sa incepi monitorizarea temperaturii imediat dupa ce a trecut CM, asa vei avea siguranta mai mare cand si daca ai avut ovulatie.Bafta multa!
Cristinna

Mergi la inceput