de gustibus...
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
quote:
stiti ce mai vreau sa vad? eternal sunshine... alfie... si ring 2
ati vazut careva?
pupaciuni!
(acu imi dau seama ca n-am vazut rambo... da am vazut rocky! is cool!:))
am vazut io eternal ... si alfie
mi-au placut. nu-s superfilme, dar mi s-au parut fainute.
pina la urma azi vad Constantine
p.s. - eu n-am vazut nici rocky, nici rambo - da' l-am visat pe rambo in noaptea de Sf. Andrei
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
mariuta spune:
quote:
stiti ce mai vreau sa vad? eternal sunshine... alfie... si ring 2
ati vazut careva?
pupaciuni!
Si eu am vazut Alfie, e OK.
UIte si un comentariu: www.algoritma.ro/dilema/61/AndreiGO.htm" target="_blank">http://www.algoritma.ro/dilema/61/AndreiGO.htm
mariuta
PS A vazut cineva "Closer"?
mamica dulce spune:
conchita...nici mie nu mi-a placut shark tale...cine stie,daca.l vedeam inainte de Nemo sau shrek sau cate si mai cate.
Insa..poate sa.mi explice si mie cineva de ce a luat oscarul the incredibles?? ca in comparatie cu Shrek 2 mi se pare aberatie de cartoon network.Recunosc ca nu l-am vazut cap coada,il am copiat pe calculator si dupa vreun sfert de ora m-a rugat fi.meu sa.i pun cu tom si jerry(pe care le-am vazut de vreo 847 de ori numai in ultimele sase luni si tot rad si le iubesc.
carmenutza spune:
vazut Alfie aseara..mie mi-a placut mult....
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
Bubbles spune:
quote:
dar ce sa fac daca io-l iubesc pe peter?! mai am oki pt altu'?!
De parca nu mi-ar ajunge Wendy si Tinker...
Bianca
iileana spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, btw, ca am si uitat sa va spun: a vazut vreuna cainta lui abouladze (premiu la cannes in 86)
cre ca este cel mai bun film vazut in viata mea... hmmm si voi stiti, ca am cam vazut:))
Si unde erai, Gindacelule, cind imi rodeam unghiile asteptind, la jocul cu filmuletze, sa-l recunoasca cineva?????
...Subscriu, e un film extraordinar!!!...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
annie_xtreme spune:
Mie nu mi-a placut Ray. Se concentreaza asha mult pe aspectul "moralizator" al povestii ca nu mai e nici un fun.
Million...m-a deprimat ingrozitor.
Mie mi-a placut mult Closer. Nu e film de Oscar, dar se potriveste mult starii mele sufletesti. Un film asha...pentru mine.
Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor
myrrha spune:
annie_xtreme
ce mi-a placut mie la closer a fost coloana sonora (de damien rice). dar altfel, subiectul mi s-a parut ca are ceva degradant, sau cum sa spun, descurajator; sentimentele fiecarui personaj pentru celalalt se amestecau pina la nediferentiere, puteam sa si "confund" caracterele personajelor intre ele.De-asta Julia Roberts mi s-a parut stearsa, iar rolul lui Jude Law m-a enervat, simteam nevoia sa isi justifice cumva incapacitatea de a fi fidel primei iubite (Natalie Portman, nu mai stiu cum o chema in film).
Si inca ceva, mie mi se par periculoase filmele cu prea putine personaje, am o senzatie de ...miopie cu ele, si daca nici nu se opun intr-un fel categoric unele altora, ma incetosez si se duce pe apa simbetei toata placerea mea de spectator
Ray si Alfie astept sa le vaz si eu (si Cainta, mai ales, la asa recomandari, daca dau de ea pe-aici)
Laura _Oprescu spune:
hei,fetele, acum vazui si eu subiectul...a gasit vreo americanca Cainta aici? unde anume? vreau sa le vad si eu..si Alfie...numai dati detalii cum le gasesc , pliz, pliz...
eu nu am vazut nici unul din cele enumerate de voi Aviatorul sau Million Dollar ..\nu stiu de ce in general mi s-a intamplat ca ceea ce a placut celor multi , mie nu.NU-s ce naiba am...
mi-au placut filmele cu audrey Tatou;;L'auberge espagnole par example...asa usurele si lipicioase de suflet...si altele dar mi se inchid ochii acus ,iar neuronul sforaie de fo' jumate de ora...