de gustibus...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by lilanda
cit despre dl. Eastwood, nici io nu stiu de ce-i asa sarmant pe la Hollywood (mie nu-mi place deloc deloc de el)

de fapt, nici mie ca si filmele lui, vrea sa para mai profund decat este si asta cum sa chiama bre? chici?!

mai ce vremuri tarim... ce filme erau alta data!
da' stiti ce-am vazut si mi-a placut la nebunie?

21 de grame bre! da rau mi-a placut (desi dupa experienta mulholland am legat firele mai repede decat si-ar fi dorit regizorul!)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"si la cat is de rea, pana si la finding neverland am strambat din nas (nu am vazut decat vreo jumate de ora si nu stiu daca sa mai vad ori ba)"

Ma tem ca jumatatea de ora pe care ai vazut-o e suficienta. Ma rog, daca tii sa-l vezi pe Depp pana la sfarsit atunci ... fa cum crezi.

vlad

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by lilanda
cit despre dl. Eastwood, nici io nu stiu de ce-i asa sarmant pe la Hollywood (mie nu-mi place deloc deloc de el)

vedeti, eu n-am avut curajul s-o spun pe-aia dreapta, mi-am zis ca sa nu ranesc sentimentele altora pentru dansul. :) dar pe bune acum, in afara ca-si mijeste okii sub palaria de cowboy, scrasneste din dinti (pana aici, si actoria lui Bruce Willis tot la asta se reduce) si baga vocea aia dogita la inaintare, care e treaba cu dansul?

Gandacelule, daca as stii ce declanseaza mecanismul curiozitatii, la mine cel putin, l-as pune pe off mai des.:)) pur si simplu m-ai facut curioasa, vreau sa-l vaz.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma

"si la cat is de rea, pana si la finding neverland am strambat din nas (nu am vazut decat vreo jumate de ora si nu stiu daca sa mai vad ori ba)"

Ma tem ca jumatatea de ora pe care ai vazut-o e suficienta. Ma rog, daca tii sa-l vezi pe Depp pana la sfarsit atunci ... fa cum crezi.

vlad

heheee, si cand ma gandesc la rolul lui robin williams din hook... io nu l-as da pe williams pe 10 deppi
acu clar o iau pe cocoasa ca pe eastwood nu stiu sa-l placa careva, da' pa depp sigur il place

quote:
baga vocea aia dogita la inaintare

conchita, pentru asta da o bere!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:

heheee, si cand ma gandesc la rolul lui robin williams din hook... io nu l-as da pe williams pe 10 deppi
acu clar o iau pe cocoasa ca pe eastwood nu stiu sa-l placa careva, da' pa depp sigur il place

Nu ca-l place , da' ce-are Robin cu Depp? Robin il joaca pe Peter, Depp pe Barrie...

La Nemo mi-s sensibila, am un amor ascuns (coralii).

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cam pe dinafara, gindacico ma scuzi ca-ti stric frumusete de topic

am de vazut Modigliani, Negutatorul din Venetia si Ray.
cu care sa incep si pe care sa-l sar?? pliiiiz

ca sa nu fiu off topic total: million ... nu l-am vazut, finding neverland nu mi-a placut, la aviatorul am adormit si nu ma trage ata sa-l mai pun inca o data, dar cine stie ???

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Merci de lamuriri sa nu-mi pierd vremea si eu m-am intrebat ce e asa nemaipomenit la un film gen Rocky a lu' Stallone.

Oana_B

E nemaipomenit pentru ca in primul episod ne arata personajul in America, apoi vine un film super (Rambo II) in care personajul se muta in Vietnam si doar mai apoi, prin “mila” scenaristului ajunge in Rambo III si el cu chiu-cu-vai in Afganistan..... saracul ! Daca mai astepta un pic, nu se mai lupta cu sovieticii, ca aistia au plecat singuri din zona respectiva !!!

Acum cred ca este evident pentru toti de ce este bestial filmul aista (ma gandesc cu nostalgie la Rambo III) – nu oriunde vezi un tank luptandu-se cu un elicopter – care trebuie sa o spunem, este dotat cu rachete care distrug bietul tank de la 50 km (adica distanta dintre cei doi unici neuroni ai scenaristului care a scris Rambo )

Sa nu uit de subiect: oameni buni, daca vreti filme bune, NU mergeti la filme premiate cu Oscar ! Eu aceasta politica o aplic de vreo 25 de ani si nu am regretat.

Cu stima,

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buli

cam pe dinafara, gindacico ma scuzi ca-ti stric frumusete de topic

am de vazut Modigliani, Negutatorul din Venetia si Ray.
cu care sa incep si pe care sa-l sar?? pliiiiz

nu stiu restul cum sunt, dar am auzit ca ray e calumea de tot de tot!
abia astept sa-l vaz!

fetele, btw, ca am si uitat sa va spun: a vazut vreuna cainta lui abouladze (premiu la cannes in 86)

cre ca este cel mai bun film vazut in viata mea... hmmm si voi stiti, ca am cam vazut:))

bubbles draga, ai dreptate, bine zici, dar ce sa fac daca io-l iubesc pe peter?! mai am oki pt altu'?!

stiti ce mai vreau sa vad? eternal sunshine... alfie... si ring 2

ati vazut careva?
pupaciuni!

(acu imi dau seama ca n-am vazut rambo... da am vazut rocky! is cool!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Gandacelu,
uite mi-am bagat si eu nasul in topicul tau, ca sa-ti zic ca am vazut eternal sunshine si mi-a placut mult (la inceput eram un pic plictisita de inca un film ds memorie, dupa Mulholland Drive, Memento, Goodbye Lenin sau The Man without a Past, dar mi s-a parut diferit si citeva scene deosebit de frumoase - da nu mai zic nimic, ca sa il vezi)
In schimb, n-am vazut Million Dollar Baby (si nici nu mai vreau, ca n-am timp de pierdut ), Finding Neverland l-am vazut pina la sfirsit, tot asteptind un miracol. Dar nici Peter Pan nu a fost idolul copilariei mele...
Acum am si eu o dilema:
Voua v-a placut Closer? Pe mine m-a dezamagit, in pofida prezentei lui Jude Law . Poate imi scapa mie ceva la filmul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
(acu imi dau seama ca n-am vazut rambo... da am vazut rocky! is cool!:))

Maica.... cum ai reusit ? Doar la Pro au dat de vreo 15 ori toate episoadele....

Sa nu vezi tu marea capodopera in 3 episoade Rambo..... ce sa-ti spun ? 5 minute de rusine !

pentru gandacelu !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput