de gustibus...
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
quote:
stiti ce mai vreau sa vad? eternal sunshine... alfie... si ring 2
ati vazut careva?
pupaciuni!
(acu imi dau seama ca n-am vazut rambo... da am vazut rocky! is cool!:))
am vazut io eternal ... si alfie
mi-au placut. nu-s superfilme, dar mi s-au parut fainute.
pina la urma azi vad Constantine
p.s. - eu n-am vazut nici rocky, nici rambo - da' l-am visat pe rambo in noaptea de Sf. Andrei

Anca si
Matei (1 ianuarie 2004)gasca MAO
know your mind, love your body
mariuta spune:
quote:
stiti ce mai vreau sa vad? eternal sunshine... alfie... si ring 2
ati vazut careva?
pupaciuni!
Si eu am vazut Alfie, e OK.
UIte si un comentariu: www.algoritma.ro/dilema/61/AndreiGO.htm" target="_blank">http://www.algoritma.ro/dilema/61/AndreiGO.htm
mariuta
PS A vazut cineva "Closer"?
mamica dulce spune:
conchita...nici mie nu mi-a placut shark tale...cine stie,daca.l vedeam inainte de Nemo sau shrek sau cate si mai cate.
Insa..poate sa.mi explice si mie cineva de ce a luat oscarul the incredibles?? ca in comparatie cu Shrek 2 mi se pare aberatie de cartoon network.Recunosc ca nu l-am vazut cap coada,il am copiat pe calculator si dupa vreun sfert de ora m-a rugat fi.meu sa.i pun cu tom si jerry
(pe care le-am vazut de vreo 847 de ori numai in ultimele sase luni si tot rad si le iubesc.
carmenutza spune:
vazut Alfie aseara..mie mi-a placut mult....
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
Bubbles spune:
quote:
dar ce sa fac daca io-l iubesc pe peter?! mai am oki pt altu'?!
De parca nu mi-ar ajunge Wendy si Tinker...

Bianca
iileana spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, btw, ca am si uitat sa va spun: a vazut vreuna cainta lui abouladze (premiu la cannes in 86)
cre ca este cel mai bun film vazut in viata mea... hmmm si voi stiti, ca am cam vazut:))
Si unde erai, Gindacelule, cind imi rodeam unghiile asteptind, la jocul cu filmuletze, sa-l recunoasca cineva?????
...Subscriu, e un film extraordinar!!!...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
annie_xtreme spune:
Mie nu mi-a placut Ray. Se concentreaza asha mult pe aspectul "moralizator" al povestii ca nu mai e nici un fun.
Million...m-a deprimat ingrozitor.
Mie mi-a placut mult Closer. Nu e film de Oscar, dar se potriveste mult starii mele sufletesti. Un film asha...pentru mine.
Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor
myrrha spune:
annie_xtreme
ce mi-a placut mie la closer a fost coloana sonora (de damien rice). dar altfel, subiectul mi s-a parut ca are ceva degradant, sau cum sa spun, descurajator; sentimentele fiecarui personaj pentru celalalt se amestecau pina la nediferentiere, puteam sa si "confund" caracterele personajelor intre ele.De-asta Julia Roberts mi s-a parut stearsa, iar rolul lui Jude Law m-a enervat, simteam nevoia sa isi justifice cumva incapacitatea de a fi fidel primei iubite (Natalie Portman, nu mai stiu cum o chema in film).
Si inca ceva, mie mi se par periculoase filmele cu prea putine personaje, am o senzatie de ...miopie cu ele, si daca nici nu se opun intr-un fel categoric unele altora, ma incetosez si se duce pe apa simbetei
toata placerea mea de spectator ![]()
Ray si Alfie astept sa le vaz si eu (si Cainta, mai ales, la asa recomandari, daca dau de ea pe-aici
)
Laura _Oprescu spune:
hei,fetele, acum vazui si eu subiectul...a gasit vreo americanca Cainta aici? unde anume? vreau sa le vad si eu..si Alfie...numai dati detalii cum le gasesc , pliz, pliz...
eu nu am vazut nici unul din cele enumerate de voi Aviatorul sau Million Dollar ..\nu stiu de ce in general mi s-a intamplat ca ceea ce a placut celor multi , mie nu.NU-s ce naiba am...
mi-au placut filmele cu audrey Tatou;;L'auberge espagnole par example...asa usurele si lipicioase de suflet...si altele dar mi se inchid ochii acus ,iar neuronul sforaie de fo' jumate de ora...