Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Adita ce dolofanei sunteti noi avem 6.100 la 2luni si credeam ca suntem cei mai grasani dar cred ca al tau avea mai mult la 2 luni.
La Rebe eu am inceput diversificarea cu suc de mar si ii dadeam inainte de masa tot asa progresiv pana am inlocuit de tot masa respectiva cu suc dar avea 4 luni jumate.
Cu sani si la mine este cam la fel.
Cornelia poate ai mancat tu verdeturi mai multe si de aceea oricum nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, sunt de acord cu Saphir. Nu prea vad cum sa tina sucul de foame, deci cel mai bine ar fi intre mese, zic eu.

Cornelia, si Rayan a facut de vreo 2 ori kk verde. E ok, nu iti fa griji.

Oana, chiar nu mai zici nimic?

Lali, ce faci?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina Gabriela, daca mai ai cat de putin lapte, sper sa-ti poti reveni
Erica, Ionut s-a nascut cu 4.300Kg
Alipiticot, nici mie nu mi se mai intaresc sanii, nici macar dimineata, la 7-8 ore de la ultimul supt
M-am laudat eu ca l-am bagat pe Nectarie in cada mare si nu a fost impresionat, dar asta s-a intamplat doar in prima seara. de atunci, de fiecare data il apuca plansul la mijlocul baii, asa ca azi l-am spalat iar in cadita, si chiar daca a stat cam inghesuit, n-a zis nici pas

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinuta, da verde dar verde inchis rau, aproape negru.Dar nu tot doar niste pete.Despre diversificare daca reusesti sa afli tu amanunte te rog trinite-mi si mie un PM cu ea.

Inca ceva, storcatorul meu (destept in felul lui) face sucurile ceva mai consistente adica nu chiar apa chioara. Are ceva?.

Bestutza cand incepi mama, ca sa incepem amandoua odat sa facem schimb de experienta ca la colici dar in bine sper de data asta.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza fetele,

Cornelia si al meu storcator face la fel, asa ca eu le mai trec si prin strecuratoarea de ceai/tifon steril dupa aceea. Mi-e frica sa nu se inece BB, e inca prea mica...

Noi azi-noapte am avut o repriza scurta de tipete, de durere... Mi-e mila de ea raaau, e constipata si are gaze muulte si nu mai stiu ce sa-i dau, la Debridat n-am trecut inca, vreau s-ajung la dr. mai intai.

Sa aveti o zi perfecta!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineta!
Multumesc pt raspunsuri cu laptele.Eram tare ingrijorata,sunt cam obsedata sa alaptez si de asta...
In rest noi suntem binisor,incepem sa gangurim din ce in ce mai mult,culmea cand e nevoasa scoate sunete multe si diferita dar cand sta de vb cu noi doar aaa...ei...In schimb din cauza colicilor,care nu sunt intense dar sunt permanente chiar si in somn.Rar doarme adanc fara sa se foiasca sau stranga....dar poate trec mai repede.oricum nu mai plange decat seara si cred ca si de oboseala ca e asa mai mult un marait...dar ce grau se lasa adormita...vai....
Erica eu nu am strans lapte deloc,si pana a avea senzatia ca pierd lapte,am stors mereu dar il arunc ca nu am ce face cu el.Nu prea stiu ce sa ti raspund la intrebari.De unde sa iau pungute sa pot sa l tin si eu?cu toate ca am congelator obisnuit si nu stiu cat il pot pastra.Daca e cum spunea Adita....nu prea merita sa l strang,iar de plecat eu plec cu hartii,cu serviciu dar putin cateva ore pe zi,maxim 2 si iau si bb cu mine in ham.
Voi puneti bb in ham?Ca eu mereu pe unde merg lumea i-mi spune ca ii afectez coloana.Am citi mai multe de ham si nu prea sunt sigura.
Dar sapt viitoare vine pediatrul si am sa intreb si pe el.
Va urez o zi buna si bb cat mai cuminti!!
pup

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sunt aici, Crinuta, dar cu Seb cand e treaz si cu treaba cand doarme. Merci pentru urare pentru George! Eu am nervi, ca azi trebuia sa mergem la pediatra pentru controlul si vaccinul din a treia luna si m-a sunat ieri secretara sa anuleze pentru 28, pentru ca dr nu e.:((( Eram curioasa cat cantareste si ce lungime are.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

fetelor,bulina mea azi a scos dupa ce a papat ceva lapte afara cu mucisori putin maronii ca de sange zic eu. sa-i fi inghitit cand i-am pus apa de mare si i-am desfundat nasucul? Sau sunt din burtica Doamne fereste?
A mai patit cineva asa ceva?

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Cornelia, eu am gresit zilele trecute ca i-am dat ceai babydrink si cam la juma de ora, maxim 40 minute am pus copilul la san ca nu ma mai intelegeam cu el, si a regurgitat foarte mult, printre care si niste suvite maronii, laptele era deja branzit, dar am zis ca este ceaiul, si ca nu am foat atenta eu sa-l dizolv bine.
Scuze pentru ortografie, caci scriu cu o mana, iar cu cealalta il tin pe bebe.
Voi i-ati facut program de masa la bebe, si l-au facut bebeii singuri sau mananca tot alandala.
Eu daca ii dau san nu stiu cat mananca si regurciteaza foarte mult, vreo 4-5 guri bune imediat dupa masa si uneori si dupa o ora mai da afara, cgiar daca il tin in sus.
Ce se intampla daca ii dau san mai devreme de o ora si ju,atate de la masa, i se face cumva rau si il apuca si mai rau coliciipaula, si bebele meu face ca bebelina ta, adoarme greu, mai mult in brate si cand il pun in patut se trezeste si urla; sanii mei insa sunt tari, si daca nu ii mulg putin inainte de masa lui bebe, se ineaca si vomita si mai mult decat am spus, de am seenzatia ca nu ii ramane nimic si imi va cere mai repede urmatoarea masa, ceea ce se intampla uneori.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Cornelia, cum zice si Kita, da i-ai dat ceai inainte, este de la ceai, si eu am patit la fel si m-am speriat prima data!!
Rebecca si-a facut singura programul de masa, dar maninca numai artificial. DAca ii dau intre mese cind e mai nervoasa si as crede eu ca ii este foame, vomita intotdeauna, asa ca trebuie sa respect intervalul de 3 ore ales de ea in timpul zilei. Noaptea nu mai maninca decit la culcare (intre 10-11) si dimineata (6-7).
Azi mergem si noi sa ne cintarim si masuram si martea viitoare la vaccin. Am sunat-o eu pe dr, ca cred ca tot as fi asteptat sa ma anunte...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9

Mergi la inceput