Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Multumesc fetelor...da, ii dadusem ceai inainte! Offff ma speriasem rau!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor dragutelor , si multi pupici la pitici !
Eu mi-am mai revenit cu durerile de masea astfel incat mi-am dedicat mai tot timpul lui Mandy si curateniei iar in seara asta vreau sa ofer o atentie mai speciala lui tati care s-a purtat ca un erou fara sa se planga de izbucnirile mele .
Eu de cand ii dau fetei sa manance lapte praf nu mi-a vomitat niciodata si nici nu mi-a reguritat . I-am dat si ceai insa f.f.f. rar iar astazi fiindca nu i-a trecut diareea ii dau zeama de morcov crud , ce ziceti e bine sau e prea devreme ?
Patricia sa ne anunti cat a crescut Rebecca si mult succes pt. marti la vacin , apropo de vacin Mandy la facut pe primul la 2 luni si jumatate si pe al doilea la 4 luni o fii normal ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 11 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

salut la mamici si bebelusi
Revenim si noi dupa o mica pauza.Oana insanatosire grabnica si tot ceea ce isi doreste la George si din partea noastra.
V.Erica eu i-am dat la prima mea fetita acele globuli si au ajutat foarte mult. La Clara nu avem probleme decit 1-2 ori pe saptamina si atuncea o ajuta si pe ea. Mi-am mai cumparat si o mica pernita u7mpluta cu simburi de cirese pe care o incalzesc in cuptorul cu microunde si ii fac masaj la burtica.Clara face deja baie cu Doris si la 3 luni vreau sa o duc la inot:plinge cind o scoatem afara din vana. In rest alaptez in continuare si seara se trezeste odata si papa si pe urma doarme la loc.Legat de purtat eu o port in continuare in sal, acuma am sa primesc si un Ham de la Baby björn. Asa am fost cu ea si cu bicicleta si cu Doris la plimbare vreo 2 km.In acel salo pun si la cumparaturi caci altfel nu as mai putea face nimic in casa si sotul e acuma la casa unde vopseste si lucreaza pina seara. Alina draga imi pare rau cu Mandy, eu zic sa-i dai sa bea mult insa morcov sau altceva nu i-as da deocmdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Fetele dragi!

Erica
Ieri am fost plecata sa-i iau Diacrampul ca nu ma mai intzelegeam cu el sub nici o forma!La mine functzioneaza de minune!
De Chamomilla am si uitat! Drept sa spun, am zis atunci cand o iau, o sa vad ce e cu ea!!!

Cornelia
Eu incep de luini cu sucul de mar, exact cum au zis fetele: ! linguritza pe zi! Dar eu cred ca incep cu doua!
Si storcatorul meu stoarce mai cu pulpa , dar ii dau asa ca nu o fi foc!

Alina Gabriela
Si eu am patzit la fel ieri si vad ca si azi! I-am dat asera biberon 150 si l-a mancat un doi de ziceai ca a facut foamea toata ziua! Mi-e groaza! Nu pot sa numa enervez! Si plang si ma rog , ideea e ca laptele se duce incet , dar sigur!
Azi i-am dat iar 90 de dimineatza si restul san!
De abia, de abia simt ca vine un un smarc acolo, el trage se aude ca si inghite dar e tot nesatul!
Acum sunt iar un pachet de nervi: mi-a luat bunica focutza si o leagana cu caruciorul , desi el e demult adormit! Dc zic ceva spune ca nu o las sa stea cu stranepotu, ...si asa a zis la tote rudele ca il tzin doar cu mine ca ce boala are ea...simt ca mor si nu imi ramne decat iar sa dau ap ala soricei...Imi vine sa si vomit...nu pot mancaa...Iau Nutrinataalul , dar nu stiu la ca ma mai poate ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Paula cum ti-au raspuns si fetele trebuie sa ai grija de tine si sa nu te stresezi prea mult si sa bei multe lichide pentru laptic. Noua in spital ne-au spus sa avem totdeauna un pahar cu ceai, lapte sau apa linga noi atunci cind alaptam si sa bem.
Kita sar putea sa aiba colici daca ii dai sa bea intr-un interval asa mic, insa asta depinde de fiecare . crinuta nu te pot ajuta deoarece la Doris am inceput cu banane si i-am dat lapte din sin pina la aproape un an jumate Insa iata ce am citit in carte mama si copilul. Caci daca in familie sint alergii e bine sa incepi cu limentele solide la virsta de 6 luni in rest daca nu alaptezi la virsta de 4 luni.La alimentele trasformate in piure se poate adauga apa fiarta, lapte matern, lapte umanizat sau iaurt de la 6 luni. Nu utilizati nici un condiment, sarea sar putea sai afecteze rinichii. Nu-i dati brinza topita si miere pina la 1 an.
4-6 luni pireuri semilichide , moi . Preparare: decojiti cu atentie, gatit: fierbere sau aburi, piure sau pisat.Alte alimente bune: fasole verd, mazare bine fiarta, conopida, dovlecel. Multi copii nu beau niciodata apa, ci doar sucuri sau nectar de fructe. Ei primesc altfel pina la o treime din neeeeesarul zilnic de calorii din ceste bauturi ceea ce le reduce pofta de mincare fara a le aduce alimente nutritive reale.Incepeti la masa de dimineata sau de prinz, nu öa ceea de seara. Va fi, foarte probabil, mai cooperant daca il lasati intii sa.si satisfaca partial foamea, stfel ca intercalati o lingurita de orez sau de piure de fructe in timpul unei mese normale de alaptare sau de dat cu biberonul.Linguritele sint bine sa fie din plastic.
Toate aceste lucruri scrie in cartea Mama si copiul de la Johnson scris de Elizabeth Fenwick.
Alina cind mergi la mare cu Mandy si sotul?
Distractie placuta daca mergeti acest sfirsit de saptamina. Eu sint oarte ocupata cu fetele si cu casa cea noua, vrem sa ne mutam pina la sfisitul lunii Mai. Va pup si eu si aveti grija de voi.
O zi plauta tuturor si citi mai putini colici bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

kita, mie pediatra mi-a explicat ca e nevoie de minim 2 ore ca bb sa digere laptele. de-aia nu e bine sa ii dai inainte de 2 ore pt ca se amesteca laptele digerat cu cel nedigerat si asta da crampe.

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

merci kita si viktoria,de obicei nu ma stresez,sau am un fel de a ma enerva,pe moment.tip,ma cert si trece repede,nu tin in mine ca sa ma consum inutil....mai am momente in care nu spun ce simt cand sunt suparata,dar sunt rare...

sunt f fericita ca e frumos afara,in sfarsit putem sta la terasa cu bb.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci mult Viktoria.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Alexandra s-a nascut pe 31 ianuarie cu 3500g.
Acum are 5300g (chiar azi cantarita)
Suge numai de la tzatzi. Face kk de vreo 4-5 ori pe zi, in special atunci cand suge - e moale. Sanii sunt tari numai daca stau 3-4 ore fara sa alaptez in rest sunt mai moi. Pentru revenirea/stimulare lactatiei GALACTOGIL.
Nu are program, desi ceva, ceva se infiripa: noaptea doarme calupuri de 3, 2.5, 1 sau 2.5,2.5,2 ore...in fine cert este ca la 8 se scoala. Papa putin si adoarme iar in jur de o ora. La 11:30 o scot la plimbare 2 ore si inca 2 ore doarme pe balcon. De la 4 cand sa scoala si pana la baita de la 8:30 nu cred ca mai doarme decat o juma de ora.
Azi am fost la vaccinul de 2 luni. A plans 2 secunde fata de alti copii care au urlat de-a dreptul. Dupa vaccin a adormit si doarme si acum in carucior pe balcon (il am inchis). I-am luat supozitoare NOVOCALMIN si o sa-i pun unul diseara. Am inteles ca nu trebuie sa-i fac baie, sa-i pun compresa cu apa rece pe locul unde a intepat-o si 2 ore dupa vaccin nu are voie lapte (ce bine ca doarme!!!!)
Avem poze noi!

www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

si bibishor mai are cite o mica criza de colici... dar Doamne ajuta, trecatoare... ii dau baby drink. aa avut si el cam 6 zile pb. de kk verde, dar verde verde... si pediatra mi-a zis ca am mincat eu ceva aiurea... dar 6 zile la rind??? ce naiba, am mincat doar orez cu lapte in mai toate aceste zile... dar nu cred ca ii face rau asta, dexi sotul meu mi azis sa nu mai maninc lapte... ca in capraru a citit el ca ar tb. evitat... si mie imi place as tare... o sa incerc sa evit laptele, ce sa fac, sa vad cum e. oricum acum sia revenit si a inceput sa aibe scaune si mai spre galben-auriu...

referitor la sini, si ai mei sint parca mai moi, dar lapte tot am... vom vedea. chiar mi se pare ca incepe sa se sature mai repede, probabil trage mai repede si ii goleste mai repede.

pupici

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput