Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Da Shobo, si a mea e mult mai eficienta la papat. Ori s-au desfundat canalele, ori ea a crescut si trage mai cu spor. Inainte papa si 2 ore...acum o jumate de ora cel mult 40 minute.

www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Shobo imi amintesc ca tu spuneai ca te-ai muls odata cam 90 ml. Ce ai facut cu ei? i-ai dat lui bebe in biberon sau i-ai aruncat, caci pe mine ma bate gandul sa ma mulg la masa de 2 nioatea si sa ii dau cu biberonul, odata ca sa stiu cat mananca si el si apoi ca nu ii mai vomita. In Capraru spune ca la doua luni daca se da completare bebe nu uita sa suga.
Ubi, eu am balconul inchis cu termopan insa mi se pare ca este curent (se face cu teava de scurgere a balconului)si mi_a fost teama sa il las asa mult pe balcon. La-m scos pe balcon numai la inceput progresiv cateva minute dupa care m-am lasat pagubasa si coboram, in fata blocului.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da Ubi, asa ma gindisem si eu, ca au crescut si golesc sinii mai repede, ceea ce-mi convine si mie, normal :)) alteori stateam si eu cite o ora, acum ca si tine cel mult 40 min, uneori 30. mai ales noaptea. cresc ingerasii nostri, cum trec zilele!!...

am pus si eu poze noi :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=/bf2b&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

kita, i-am pus la congelator pt. cindva... cind voi avea ceva treaba poate si sa-i dea altcineva cu biberonul bineinteles. eu stiti ca in primele cam 10 zile i-am dat completare ca nu mi se instalase lactatia bine si n-a uitat sa suga deloc, el de la inceput a supt ff bine si-i place tzitzi :)... asa sa ramina, Doamne ajuta! si nici acum nu mi-e frica sa-i dau ceva cu bibe.
si mai am niste alte rezerve puse la congelator cu data mulsului pe ele ca sa stiu. vad eu daca le voi folosi, probabil la botez :)

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc lui Dumnezeu ca Mandy imi doarme de la 19:00 ca altfel o iau razna , din nimica toata , nu stiu cum faceti voi insa eu sunt toata ziua ocupata de ea si in jurul ei astfel incat simt ca nu mai pot cateodata . Stiu ca mi-o fac singura insa parca nu pot sa o las singura ma simt ca si cum as abandona-o mai ales cand vad ca ea are nevoie de atentie mi se rupe inima sa o las singura .
Viktoria as fi vrut sa plecam maine la mare ca e la 80 km. de noi insa se anunta vreme urata , ploaie .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 11 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Vrem si noi in listuta cu cuvinte!!!! Gogosica lu' mamica spune: gooooo, ingoooo, leeeeee, si aiiiii!!!!

Azi ne-am zbatut 30 minute sa ne ridicam pe brate de pe burta si dupa ce am reusit pana la genunchiul broastei....am cazut cu nasul in cearceaf si am adormit instantaneu!!!!!
Tot azi am descoperit tiribomba cu ursuleti de deasupra patului pe care pana acum n-o bagam in seama...si i-am certat cam toata ziua pe ursuleti ca nu vor sa stea pe loc si se tot invart asa ca bezmeticii!!!

Iar ultima faza a fost afara cand o tineam de manute in marsupiu si ea se opintea sa se ridice sa iasa de-acolo....fata mea nu mai vrea sa stea neam!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina Maria, eu stiam ca morcovul e bun in caz de diaree doar fiert. morcovul crud are efect invers, se recomanda la constipatie

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Shobo, superbe pozele, bibishor e o dulceata de copil! Sa creasca mare, mare si sa va umple viata (ceea ce sunt convinsa ca deja o face :) ). Intrebare: ce marca e camera digitala cu care ai facut pozele?

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai ai fata mare Cornelia. La ce te asteptai?
Eu nu il prea pun pe Rayan pe burta, de aceea nu i-o fi placand, nu stiu.
Nu stiu cum e la voi, insa Rayan uda toate bluzele cu salivatia asta excesiva. Toata ziua il schimb, saracul se saturase azi de atata schimbat si a inceput sa planga.
In curand vom trece pe Humana 2 si ma intreb cum fac aceasta trecere?Treptat?
Si inca ceva : dupa ce ati dai suc bebeilor, s-a modificat scaunul cumva? Nu de alta, dar sa stiu la ce sa ma astept.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Dragelor,
Azi Burticic implineste 9 saptamini si are 57.5cm si 5.200kg, deci a luat in greutate 2 kg de la nastere. De citeva nopti doarme mai bine si sper sa o tina tot asa. Din pacate in timpul zilei doarme destul de putin si citeodata ma chinui o ora sa il adorm, iar la trezire plinge invariabil. Voiam sa va intreb daca apar probleme cu coloana cind il tin in picioare sprijinit de subtiori.
Eu inca nu ma gindesc sa-i diversific dieta dar urmaresc cu interes discutia. Am rasfoit cartea mea de capatii si nu am gasit nimic referitor la sucuri ca mod de diversificare. In carte se spune ca de la 4-6 luni se pot introduce mese solide, de fapt piureuri la inceput mai fluide: cereale de orez, mere si pere fierte, banane foarte coapte, avocado, iaurt, brinza de vaci, legume, supa de pui. Daca mincarea solida se da in completare pt ca lui bebe nu ii ajunge laptele sau daca bebe e foarte flamind si nu are rabdare sa manince din lingurita, atunci e oferita dupa supt/biberon. Poate fi data si la mijlocul mesei de lapte sau chiar inainte. Daca totusi e oferit suc intre mese, se poate ca bebe sa aiba o senzatie de satietate si sa nu mai manince bine la masa principala. Sper ca ceea ce v-am spus sa va ajute si sa va dea idei...
Pupici si numai bine.

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )

Mergi la inceput