Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Adita, noi la 3 luni de-abia avem 5.600. Sintem ingrozitor de slabi in comparatie cu voi.
Fetelor, cred ca ramin fara lapte. Si asta pentru ca m-am suparat ingrozitor ieri. Nu faceti ca mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu daca mai pot face ceva in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Da Adita e chiar distractiv nu observasem noroc cu mesajul tau . Dar ce puiut mare ai tu , sa iti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii alaturi de fratii lui .
Multumesc Bellamia am sa incerc faza cu mucilagiu de orez .
Alina Gabriela mie mi se pare a fii o greutate normala si ca sa te convingi si tu dute aici http://www.activecenter.ro/cmkg.htm . Si desigur celalate fete pot vedea ritmul de crestere al bebelusilor .
Noi avem intradevar mai putin astfel incat la 3 luni vom avea sub sau exact 5000 kg. asa ca poti si tu compara .
Galaxy ce mai faceti , voi nu va plangeti de nimic ? adevarul e ca Robert arata f. bine !
Viktoria asadar te-a acaparat cu totul Clara si Doris , multi pupici !
D

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 11 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tare greu mai merge forumul.

Fetelor, in curand voi introduce sucurile, si as vrea sa stiu cand mai exact sa ii dau, inainte de masa doua, sau dupa, sau intre mese?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,

Cornelia Ruxi a avut colici de la 2-3 saptamani, dar nu m-am plans pt ca mi s-au parut suportabile, rare -dar asa ca acum 3 nopti la rand n-a mai avut mititica...

Bellamia, multumim de incurajari, da sper si eu sa iesim din randul `coliciosilor`

Adita, wow ce baietel dolofan ai! Ruxi cu 6 kg credeam ca e fruntasa (a iesit cu 3 Kg din Maternitate)... Cat a avut Ionut la nastere?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

impotriva plictiselii- verificat!
agatati o jucarie deasupra patutului cu o sforicica si miscati-o. al meu ar sta zile si nopti sa urmareasca miscarea...ca pisicile.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vad ca nimeni nu stie cum sa fac cu sucul

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinuta eu n-am experienta de-aia nu zic nimic....ba chiar ma intereseaza si pe mine.

Fetelor e normal ca uneori kk sa fie de un verde inchis aproape negru? Ca ma cam sperie. Adica nu e tot dar are pete de culoarea asta uneori.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

buna!
Noi suntem binisor,ne mai deranjeaza colicii dar asa ca la inceput nu cu plansete groaznice.Ce ma sperie e ca sanii nu mai sunt asa plini cum erau mereu.se satura la fiecare masa dar mi e frica sa nu pierd laptele.fetele care alaptati poate stiti...e o reglare a lor in fct de cat suge sau scade lactatia?cum sa mi dau seama ce e?nu vreau sa pierd laptele si as face orice.Nici macar noaptea nu se mai intaresc ca inainte.Sunt moi,au lapte dar....inainte i-mi curgeau si intre mese,acum deloc...helppppp
Despre diversificare din pacate nu prea stiu nimic,mai am putin timp sa aflu.Stiu doar ca nu o sa i dau portocala sub un an.
Va pup ca s-a trezit bb,mai vroiam sa scriu dar....

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Paula, si sanii mei s-au inmuiat si se pare ca e normal, deoarece am citit despre asta si la mamicile de nov-dec. Noaptea mai patesc sa mi se intareasca, insa ziua mai rar si numai daca trec mai mult de 4 ore intre supturi.

Crinuta, in legatura cu sucul, a scris un mesaj Saphir in paginile precedente.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

multumesc mult mona.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput