Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Saru'mana Crinuta!!! Lasa ca Rayan mai are putin si-o ia de-a busilea prin casa! Sa vezi "fericire" atunci!!!!

A mea nu numai ca uda bluzele, dar daca sta pe burta , ceea ce sa intampla des, uda toate cerceafurile sau prosopelele de le pun sub ea. Iar mai nou face balonase din saliva ..cred ca se distreaza.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Da Crinuta, trecerea la alt lapte se face treptat, chiar daca e de aceeasi marca. Asa mi-a spus pediatra. Sa vezi ce-i place 2!
Corneliaa, felicitari! Urmeaza "mami"
Alina Maria, cum mai stati cu diareea?
Bestutza, fii tare si nu mai plange.
Am o propunere haideti sa scriem toate noile date despre bebein sa-i fie mai usor celei care reface listutza, pentru ca s-a copiat doar in ultima vreme si e greu de refacut. Ce spuneti?

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

buna dimineata!
Avem si noi 4,800 kg si 57 cm, iar marti facem vaccinul!
Noi nu de undam prea tare pe bluzite, cel putin nu inca, doar cind maninca si imediat, dar are babetica.
Scoate si ea tot felul de sunete, mai ales dimineata cind este foarte vesela: aii, eiii, ng, ang...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna mamici!
Imi bag si eu putin nasucul la voi......
mai intai sa va traiasca la toate bebeii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
Acuma si motivul pt care vizitez alte subiecte
Amo2004 deja ti-am facut fw la o cutiuta, o sa vina toate arhivate cu Ace-ul si pt o cutiuta o sa fie aprox 3 mailuri. O sa-ti trimit Cutiuta 3 (cred , ca la mine nu sunt pe nr) , Danonino si Clopotelul magic. Daca nu ai primele 2 cutiute spune-mi si le arhivez si pe alea si ti le trimit cum am timp.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Buna mamici si bebici.

noi azi implinim 2 luni si suntem tare cumintei: dormim, papam si ne jucam.ieri am facut vaccinul si nu a facut febra, nici o problema.avem 6.800 gr. si 60 cm.papam in continuare numai san ca altceva nu ne place deocamdata.

am si eu o intrebare: cat de curand am sa vin in tara si la vaccinul de 4 luni am sa fiu in ro, care este compozitia acestui vaccin si daca il pot cumpara in intregime de la farmacie.va multumesc anticipat

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

amo2004, multumesc de urari, la fel si voua!

camera este Canon A60.

am si eu o intrebare la voi: de aseara lui bibishor i-au aparut puchini la ochisori, pina acum nu prea se stringea nimic acolo... il mai spalam cu ser fiziologic dar nu era mai nimic de luat. poate sa-l fi tras curentul sau e absolut normal sa faca astia la ochi? poate pare o intrenbare caraghioasa dar vreau sa stiu de ce pina acum n-a facut asa ceva? sa se fi dezvoltat aceste glande ale ochilor acum la 7 sapt?
linisti-ma va rog ca nu e de la curent sau praf! ai vostri cind au facut puchini la ochisori prima data?

pupici

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,

Viktoria, merci pt raspuns.
Sara, La multi ani pt bebe.
Alina Maria eu ii dau lui Ruxi suc de morcovi crud pt ca e constipata, daca `face imprastiat` fierbe 300 gr. morcovi la 1 l. apa pana cand scade apa la jumatate si da-i lui Mandy sa bea in loc de lapte, iar lapte daca vrei, la voi nu stiu cum e - dar in Ro se da Milupa HH 25 cand BB are diaree. Sanatosi!

Hai ca revin, ca urla Ruxi...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Shobo bebele meu a iesit din spital cu o iritatie la ochi; am fost la dr. oftalmolog si dupa ce l-am trecut perin tratamente cu kanamicina, apoi cu nettacin, i-am facut si antibiograma si nu are nimic, insa ochiul lui stang supureaza. Mi s-a spus ca acel ochi a devenit sensibil la curent. La inceput se vede a se forma un strop in coltul intern al ochiului ca si cum ar fi o lacrima, care daca nu este stearsa se tranfoema in galbui pal, si daca se intareste se coloreaza in portocaliu. Insa mentionez ca puchina asta este numai in coltul dinspre nas si nu pe toata pleoapa, asa ca eu m-am resemnat si il sterg la ochisor cu apa fiarta si racita cam la fiecare schimbat de scutec, sau dupa bocit, caci daca il sterg intarit zona ii ramane rosie, i se irita sub ochi si uneori si pleoapa.
Spune-mi si mie: tu adaugi in aceeasi punga lapte muls la mai multe ore ale zilei? si daca da, pe cel muls dimineata sa spunem il pui in frigider, iar pe cel de la prinz il racesti mai intai si apoi il adaugi peste cel din frigider, si cand s-a umplut punga atunci il congelezi?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Pe bebele meu il doare burtica. Nu cred ca are colici, insa se aude o borfaila in burtica lui...si kk lui e portocalie. Vi s-a mai intamplat?
Singurul lucru iesit din tipar pe care l-am mancat alaltaieri a fost o salata verde (cateva frunze numai cu sare la inceput, si mai pe seara am adaugat un strop de otet, insa foarte putin). De la salata sai se traga mititelului?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Hai ca i-am inchis gura cu Ruxi...

Scuze, voiam sa scriu Milupa HN25.

Shobo, ce inseamna `puchini`?
Lui Ruxi i se inrosesc uneori pleoapele si nu stiu daca e cazul sa fiu ingrijorata si s-o duc la un oftalmolog sau e firesc. Stie cineva?

Fetelor, voi aveti program de `reduces red eyes effect`, daca `da`, cum se numeste, ca superbii ochisori albastri ai fetitei mele au iesit rosii...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput