Bebelusi de sept-oct 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

ania sa stii ca si eu am cam fost stresata ca mie de abia in feb, pe 8 mi-a venit menstruatia dupa nastere, si pe 14 am plecat la sor-mea. si cam dupa 2 saptamani a venit si tati in vizita vreo 2 zile la noi... si vreau sa-ti spun ca mi-a venit cam la 34 de zile nu la 28 cum imi venea inainte de ilinca, m-am stresat rau de tot. cate zile ai intarziere?
eu cam o saptamana am avut.
aissa mi-am instalat programelul ala cu meteo sunt tare incantata de el, multam ca ni l-ai dat.
vreti sa va spun cate grade sunt in Buc?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

v-am vazut pozicile, sa va traiasca minunile! pe mine m-a apucat jalea ca toti bebeii vostri sunt bucalati, numai al meu e un slabanog si jumate! n-are stare nici o clipa, si e si lungan, are 72 cm - seamana cu tat-su!!!

crini, mult succes, sa va ajute D-zeu sa rezolvati cu bine problema cu trecerea bebeului in pasaport!!!

bozo, bine c-ati trecut cu bine de botez!!! Spun asta ca si eu am trecut prin emotii din cauza ca in biserica era extrem de frig si-am mai stat o ora sa asteptam alt bb sa faca slujba pt amandoi o data si tot n-a venit. Asa ca am intepenit de frig noi, oamenii mari, ce sa mai zic de mititel, pana sa inceapa slujba!... partea proasta e ca eu am fost in biserica si mai aveam putin si pe bune imi venea sa-i bat pe toti. In fine, a trecut!!!

fetelor, mi-a venit prima menstruatie dupa sarcina acum, la 6 luni si 1 sapt!!! dar, asa, ca lumea, cu stari de lesin si cu hemoragie, sa-mi aduc bine aminte cum era, vorba sotului! La voi cum a fost, e cazul oare sa ma ingrijorez?

mihaela, buna idee sa vedem care din noi ramane prima insarcinata !!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Buna dimineata soare...parca e o "umbra" de soare prin Bucuresti!
Cred ca azi iesim afara la inaugurat carucior nou si mers la doctor.

Aissa, Doamne cat as vrea doar sa exagerez eu si sa nu fie vomitat la Alexia...dar din pacate e vomitat. Am spus ca o saptamana dupa inceperea tratamentului nu a mai vomitat...asta nu inseamna ca nu a mai scos laptic, dar totul a fost in cantitati normale ca de regurgitat, adica mai scotea cate o gurita de mancare/lapte si se murdarea dar asta era floare la ureche si nici nu o bagam in seama.
Vomitat la noi inseamna scos toata mancarea afara, uneori si pe nas si pe gura inclusiv piureurile care sunt semisolide. Paranoia din mine m-a facut ca acum 4 zile dupa ce a vomitat in pat sa iau un biberon si sa pun inapoi mancarea vomitata sa vad cata e...surpriza era aproape cat ii dadusem (fara putin ce se imbibase in patutra de pe pat, in hainutele ei). Pls ca atunci cand vomita arunca cu jet mancarea in fata, deci nu se prelinge pe langa gurita...e cu "bolta si presiune" .
Spunea Mina ca poate e de la dinti acum si parca incepusem sa cred dar deja au iesit dintii bine si ea tot asa face.
Am incercat si vorbitul cu bebelina si n-a tinut faza...se uita la mine si rade .
Dupa ce vomita ii dau apoi laptic si totul e ok. Acum ii fac si laptele mai diluat doar-doar n-o mai vomita.
Sper ca nu v-am facut scarba cu povestirea dar exact asa e. Si apropo...sper ca prima care va avea un bb sa fie Aissa! Deci Aissa te asteptam sa ne dai vestea cea mare ca esti si sa spargi tu gheata ca se pare ca mai multe vrem dar nu avem curaj inca.

Cu Baby Expo hai sa ne vedem atunci pe 17 aprilie, duminica. Ramane sa stabilim ora.

Frosa, caruciorul l-am luat din Cora cu 1450000 lei.

Mada, am spus noi pe forum acum cateva zile ca bebelusii nu au vrut sa ia decat 300 gr in ultima luna...se pare ca nici Ilinca nu a vrut sa se lase mai prejos.
Alexia mea avea la 6 luni 65 cm si 6650 gr.

Anielas, mai fa un test daca vrei sa fii sigura dar eu cred ca bat recordul la intarziere. Mie mi-a intarziat acum 2 luni cu 30 zile si luna asta mi-a venit de 2 ori ca sa compensez. La mine ca la nimeni si cica dupa ce nasti totul va fi roz si frumos...hehehe

Va pup si ma duc sa fac de papa lu bb!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Pai la mine nu e vorba de intarziere....m-am exprimat gresit...nu mi-a venit deloc de cand am nascut....si...am facut 2 teste...si la fel mi s-a parut...l-am trezit si pe sot noaptea..pt interpretare ..si el a zis ca sunt paranoica..uff

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Ce-aveti fetelor? Pe Aissa o inteleg, dar voi?
Uitarati cand va plangeati ca vreti sa scapati de burtoc, ca nu mai puteti, ca va rostogoliti pe jos pana la ajungeti la sireturi
Acum, noptile facute tandari, slugi la stapan , calare pe noi toata ziua
Hai ca am glumit, si pe mine ma apucase aseara nostalgia burtii, dar numai a burtii....acum ma uit prin ipmrejur, ma ia ameteala, apoi ma uit la dl. galagie, apoi la sot, care ranjeste pofticios, si mormai in barba: "sigur nu inca unul!"

Cu alaptatul in paralel cu diversificare...eu acum mai alaptez, asa, de moft sa zic, o data la 2-3 zile. Si asta de obicei dimineata, cand, cu pasii impleticiti, abia nimeresc drumul la bebic pentru alimentare. Seara foarte, foarte rar, cand e marait si e loc de foiala mare, asta ca sa nu se obisnuiasca sa adorma cu nasul in paradis. Mai ales ca acum realizeaza din ce in ce mai mult si devin foarte parsivi

Cu umbrele, eu fac diferite animalute cu mainile si Armin se uita, (inca) fascinat de tot teatrul de pe perete.

Cojitele au reaparut le bebeii vostri sau e prima oara? Noi am avut pe la 3-4 luni si pana la urma le-am cules cu mana, dupa ce cu ulei mai disparusera dar nu complet, ieseau cu tot cu par. Eu cred ca se fac la inoirea parului....cred, banuiesc si eu, din experienta personala si cea familiala.

Mada, voinicul meu avea vreo 7 kile 800 la 6 luni si 64,5 cm.

Numai bine

PS. Sa stii Aissa ca de multe ori dupa ce un cuplu infiaza au parte si de prorpiul copil

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna, fetelor,
Am hotarit sa impart cu voi citeva poze cu Amelia din spital.
Cine vrea, poate sa le vada acum. In linkul ei cu poze: albumul din Martie.
Peste citeva ore voi sterge aceste poze din el, pentru ca nu vreau sa vada chiar oricine.Pursisimplu mi-ati devenit atit de dragi incit am hotarit sa le impart cu voi in primul rind.
Pupici
Revin mai tirziu

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

andora, lorena_andreianu;pufymic;ionela3003;anielas;roandre;danyce si ceilalti, va multumim tare mult pentru urarile voastre si ne bucuram ca ne-ati primit printre voi !
Alexuta mea a implinit ieri 5 luni si a coincis cu prima ei raceala . Imi venea sa mor de ciuda cand am vazut-o, biata de ea, cum fornaia si tusea ! Primul racit, dintre noi, a fost tati, care, dragut ca intotdeauna, a impartit cu noi raceala.
Mititica, abia a putut sa doarma azi - noapte ( in reprize ) iar ce papa dadea afara. Azi dimineata nu a mai vomitat. Dr. a fost de parere sa nu ii dam altceva sa pape azi decat laptic si suc de fructe.

Ca tratament , nu am voie decat ser fiziologic in nasuc si eferalgan de 3 ori pe zi ( si nu il suporta de nici-un fel )
In rest mititica este vioaie, dar tare mi-e mila dea ea./ Eu suport cum suport....dar ea, mititica, se chinuie.
Sper sa nu o tina multe zile !

La multi ani, Damian ! Sa cresti mare si voinic !

Cristina si bebe Alexia Stefania ( 31 Octombrie 2005 )
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ro_cricri/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumim pentru urari, si voua sa va traiasca puii mari si sanatosu.

Active Baby pampars am luat din Cora dar inca nu ma exprim pentru ca dimineata l-am gasit pe Dami un pic umed pe body si pamparsul cam intr-o parte. Astept sa mai vad cum sunt, inca unu-doua dupa care sper sa nu ma dau cu capul de pereti ca am luat jumbo pack.

Lilia, dulce tare iubita ta, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o cum se chinuie. Sanatate maxima!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Lilia-am vazut pozicile....mulllltiiii pupici Ameliei...ce ingeras cuminte aveti...

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lilia, multi-multi pupici Ameliei!!!!! ! Sanatate si putere, ca mai e putin.. E o scumpica si jumatate
Mada, mersi de coji.. Sa stii ca program n-avem de nici un fel, rusine sa ne fie!!! Papa variaza cu 2-3 ore de la o zi la alta iar somnul.. il dicteaza sefa'...
Aissa, tinem pumnii pt bb2.. hihihi... eu nici nu ma gandeam acum la pana sa pomeniti voi...
Mihaela sper sa isi revina Alexia.. Doamne, cum sa ne faci scarba cu povestirea? Poates sa cauti ceva homeopat?!? Desi pt bebei nu stiu...
Ionella, lasa baiatul in pace ca arata SUPER ... E lungan rau si dupa figura pare ca nu prea are stare..hihihi..!
Moss, sanatate Alexutei!!! Pe noi ne chinuie fornaiala de muuult timp si urlam de zor cand e vorba de curatat nasucul... las' ca vine ea vara aia odata...
Va las pt moment.. cum ne sculam o tulim afara...

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput