Bebelusi de sept-oct 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
mama lui Licurici spune:
Neata, mamici!
La multi ani Damian!!!
Mai Mihaela, te cred ca ti-au iesit peri albi cu varsaturile Alexiei! Si daca zici ca varsa si la trei ore de la ultima masa asta nu mai e reflux! Cred ca trebuie sa ai o discutie serioasa cu fata si sa-i spui ca te-au lasat nervii... ca mai stii... poate te intelege! Fara gluma, sper sa nu mai aveti probleme!
Ellen, pai ai o fata tare sportiva, licuriciul meu, desi sta de vreo trei saptamani f bine in fundulet, nici acum nu poate sa faca abdomene fara un pic de ajutor... mai precis se tine un pic de mana mea (chiar daca ii tin bine piciorusele... tot nu se ridica singurel).
Si... cum vine treaba cu ping-pongul la serviciu?! Pai unde lucrezi matale?!
Danina, si eu am alaptat pana la sase luni si am mancat in ultimele doua luni orice (chiar si fasole, care-mi place tare! si nu am primit nici un fel de reclamatie de la Licurici!
Pupici la bebici!... si sa aveti o zi frumoasa!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
mama lui Licurici spune:
Aissa, tinem pumnii si... Doamne ajuta! Cred ca merita orice efort ca sa treci printr-o experienta atat de minunata!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
andora spune:
Neata! Hehe.. n-am fost prima dimineata asta!
LA MULTE LUNISOARE!!!
pt Damian!!!
Eu sunt chiauna, mi-a tipat Uca toata noaptea, nu stiam ce sa-i mai fac, i-am pus si supozitor ca a fost cam constipata zilele astea si toate motivele de plans se epuizasera.. si cand am dat-o cu Calgel s-a pus si mai tare pe tipat.. eu cred ca se apropie dintzisorii
Ana, Stefanut e un dulcic cu piticii lui.. hihihi, si cu baticul Mami.. citisem si eu ca cica sa-i arati 2 poze si sa-i repeti vreo sapt ce e fiecare , iar dupa asta o sa recunoasca daca-l intrebi.. dar eu n-am facut-o . Cu umbra si Uca se tot uita, are un carusel de patut si cand merge se invart umbrele intr-o veselie si nu pricepe de ce nu le prinde
Ellen, felicitari pt abdomene! Sunteti mari, ce mai!
Davina si Crini, mersi de info despre cojite! Eu le tot cojeam singura desi e gresit dar o sa fac cum ati spus voi!!!!
Ca tot a zis Ellen de programul Baby Expo, m-am uitat si eu si mi-e ciuda ca nu sunt graviduta, atatea chestii interesante sunt pt burtici... Vreau si eu la seminariile despre nutritie & diversif de pe 17, si la ING de pe 16...
Pupici pt moment, merg sa spal vasele
Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm)
http://www.andora.bravehost.com/
ionella3003 spune:
neata!
lucia, eu inca mai alaptez si, pana acum m-am ferit sa mananc mazare, fasole uscata, varza sau condimente prea tari. Am reintrodus in alimentatia mea fasolea verde si, incetul cu incetul, le voi introduce si pe celelalte insa dupa 7 luni.
andora, pt cojite l-am dat pe alex cu ulei de masline (cu de asta ii fac si maja dupa baita) pe capsor, in zona cu cojite, cu jum. de ora inainte de baita si i-am pus caciulita. Am repetat tratamentul de max. 5 ori si n-a mai fost cazul. Succes!
naty, si mie mi-e uneori dor de burtica, dar, cel mai mult, mi-e dor (spun asta la toata lumea) de mutrisoara lui alex pe care a avut-o in primele sapt. dupa nastere! Ce s-a schimbat de atunci! S-a facut un strengar si jumatate!
Mai revin ca sunt chemata la apel!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
herra spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI sarbatoritilor!
sa va spun si solutia noastra pt. cojite: VASILINA SALICILICA preparata in farmacie; l-am dat pe cap de cateva ori; la baie il periam cu periuta lui speciala; cred ca nici o saptamana n-a durat si a scapat de coji, ca era ca un peste cu solzi, saracul!
de atunci il perii la fiecare baie, dar nu i-au mai aparut.
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON – poze noi cu …NOI
andora spune:
Ionella si Herra mersi mult si voua pt cojite... de diseara incerc si eu!
Andreea & Gogo
http://www.andora.bravehost.com/
frosa spune:
Buna dimineata,
Mihaela (roandre) de unde ai luat carutul si cit ai dat pe el?
Eu i-am dat ieri micutului iaurt cu biscuiti, i-a placut dar a cam dat afara dupa el si miroaseeeee iaurtul ala ....
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
Mada spune:
buna fetele!
Cristina, Marc ce ti-a urat ce ziua ta?
La multi ani Damian sa fii sanatos si cuminte!
ne-a intalnit si cu crsitina (mcm) a doua dupa ce am venit, Alexia e mare si frumoasa, am vazut ca ne-ati admirat.
s-a sculat si fata mea, de cand am venit se culca la ore mai rezonabile adica pe la 11 ca ma zapacise tot la 1 se culca cand am fost plecate. si in tren a fost cuminte ca a fost destul de aglomerat si desi am luat la vagon de dormit, am mai calatorit cu o fata in compartiment, dar n-am avut treaba cu ea a mancat si adormit, ca aveam niste emotii.. sa nu faca scandal sa trezesca tot trenul.
nu stiu fetelor, cum reusiti sau mai bine zis cum ati reusit sa faceti program bebelusilor vostri ca de cand s-a nascut, ea doarme totaal aiurea. i-am dat si fenobarbital am incercat zeci de metode cu lasat sa planga ca sa adoarma si tot cand a vrea ea adorme.
mai era o fata care a scris pe forum, zicea ca copilul meu are program, ca nu-l are de fapt. asa si noi
si cu masa nu stiu cum sa fac cu programul in rpincipiu manaca cam la aceasi ore numai ca azi spre ex s-a sculat la 9,30 pai nu ii dau fructe ca ieri la ora asta ca de abia a papat tata, deci iar va fi o varza programul de azi.
in cap si eu i-am dat tot cu vaselina salicilata, i-au trecut cam intr-o saptamana, avea niste coji mari si mirositoare, parca a ranced miroseau. o dadeam mult in cap cu 2 ore inainte d ebaie si oricum e ff grasa si nu se lua tot cu sampon si dupa 2 zile ii dadeam din nou si au trecut. cu ulei de masline am incercat dar nu e prea gras si nu a ajutat.
cojile am obs ca se fac cand e pielea f uscata.
si eu alaptez inca si cafea am cam baut din rpima luna, nu am mancat mazare decat acum vreo 2 saptamani, fasole uscata, nu, si condimente prea tari nu mananc pt ca nu prea imi plac. fasole verde da, ceapa de vreo 2 ori si usturoi la fel.
deja nu va mai faceti probleme de burtica e destul de matura sa poate procesa alimente noi.
dr ne-a spus ca in 2 saptamani de dau dintii de sus deci nu cei de jos, e umflata gingia.
ana si ilinca face caca cam dupa fiecare masa solida si are consistente diferite, eu zic sa nu te ingrijorezi.
feteklor imi puteti spune si mie cam ce greutate au bebei vostri la 6 luni? si lungime
a mea are 7200 si 67 cm, dr a zis ca e bine ca la 6 luni tre sa aiba 7 kg dar intr-o luna ar trebui sa ia 500 si ea a luat in 2 luni 600. sper ca m-am expriumat bine
vin si eu la baby expo numai sa spuneti ora la care se face adunarea, poate e o zi frumoasa si mergem si prin parc cu bebeii.ca e tineretului aproape, mai e pana atunci oricum.
nu stiu ce s-a intamplat ca inainte sa plec tot a vrut sa va scriu si nu reuseam ca imi fusese restrictionat accesul.
vad ca cam toti copiii si-au schimbat "masinile", carucioarele si noi ne-am luat altul osa va pun poze cu el.
eu ma tot gandesc ca as vrea sa mergem la mare cu fata prin iunie ca iulie si august e mult prea cald si mai scump si caut o pensiune ceva, daca stiti spuneti-mi si mie.
va pup ma duc sa ... habar n-am ce sa strang jucariile insirate aseara si sa mai spal ceva.
da.. am scris ceva
promit sa fiu mai activa acum ca sunt acasa
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
anielas spune:
Neata!
LA MULTI ANI DAMIAN!!!!
Am vazut si noi pozele noi...niste scumpici
Ana_a si Angela-Ina nu se poate hotari cu cine sa se joace mai mult... cand deschideam pozele voastre intindea manuta si zicea ooooo..ceea ce e de bine .
Noi ne laudam cu unpui scumpic foc..aseara tot nu avea somn pe la 11..si am zis gata..dormi cu tati..si dus-o la el in pat (doarme separat ca de...servici)...si a inceput Ina sa se intoarca spre el..si sa-l mangaie..apoi se intorcea si spre mine, chiuia de veselie..cred ca era fericita asa intre noi..mi s-a umblut inima de bucurie..ce repede a crescut...parca acum avea o luna si privea in gol..si zicea fratele meu: "Dar ea asa cu noi..sa rada la noi , sa ne priveasca..cand osa fie???"..ufff..iar am devenit melancolica....
Vorbeati mai devreme de noi burtici...haisa va zic si voaua..ca doar cu voi pot vb deschis...eu sunt cam stresata..pana acum nu mi-au venit rusii..nu ca mi-ar fi dor...dar oare e normal..eu alaptez exclusiv inca...si banuiesc ca asta e cauza...Nu va spun ca sapt trecuta am facut si test de sarcina..si normal..paranoia cum sunt mi s-au parut ca au aparut 2 linii si mi se muiasera picioarele...nici acum nu sunt sigura...era o linie stearsa..si una mai departe foarte vizibila...dupa 4 min se vedea doar una.....vad ca voi sunteti nerabdatoare de noi bb..eu parca nusunt pregatita sa o iaude lacapat..plus ca am facut cezariana..si nu cred ca am voie mairepede de 2 ani...hai ca mi-amluat o piatra de pe inima ca amvb cu voi...
Gata ca m-am lungit mult prea mult..sorry...
Pupici,
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
MamaElei spune:
Pai, Ania, mai fa un test, sa fii sigura! Eu asa mult mi-as dori, dar... tin pumnii pt Aissa
Rodica si PAULA (02.09.04)