Bebelusi de sept-oct 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
georgiana.david spune:
Noi raportam azi prima zi de ficatei, tare mult i-au mai placut lui Dami, a mancat cat un porcusor si daca mai aveam mai papa.
Pufymic sanatate la bazuc.
Am cumparat azi Pampars Active Baby, i-am pus unul acum seara dupa baie asa ca maine dimineata avem impresii. Mie mi se par OK,mai buni ca Total Care, sper sa nu fiu dezamagita pentru ca am luat Jumbo Pack.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andora spune:
Ultimul pe ziua de azi...
Danina asa e.. am vazut la zanganici la fel printr-o groaza de poze...
Eu ma duc la datorie, fiica-mea adormise si am zis ca dureaza pana dimineata, apoi s-a pus pe un chiuit nebun.. chiuia si la sfarsit zicea..ta-ta.. si o data a zis.. MA-MA.. hihi.. pana acum nu zicea decat tata, dar de o vreme doar baba si nana....
Mi-am schimbat si eu semnatura, am pus link cu site-ul si de acolo se intra la pozici...
Mihaela, cred ca sunt singura care nu e gata pt alt bb.. hihihi... cand vad burtici mor de dor, mie-mi dau lacrimile si cand imi amintesc cum sugea... e 1 luna jumate de cand n-o mai face... e unic sentimentul in ambele cazuri.. dar acum n-as mai vrea bb un timp .. desi daca ma gandesc mai bine... hai ca aberez...
Noapte buna si somnic usor bebicilor-dulcicilor!
Fug ca tati nu-i mai face fata lui Gogo!
Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm)
http://www.andora.bravehost.com/
georgiana.david spune:
Crini din pacate asa e, dureaza mult daca se merge pe cai legale. Stiu de la nasii mei care sunt stabiliti in Italia si baiatul lor cel mic este nascut acolo. Au venit cu el aici cand avea un an si daca nu dadeau 300 de euro spaga trebuiau sa-l lase aici, cu spaga au rezolvat in 3 ore (asta se intampla acum 2 ani).
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ana_a spune:
Salut!
Ma uimesc copilasii astia cat de repede cresc de la o zi la alta si cate noutati ne mai ofera!
Stefan ieri a descoperit umbra!Am ras cu lacrimi de el! Ne jucam cu o jucarie si cum era lumina aprinsa se aseza umbra pe pat, Stefan tot dadea sa prinda umbra!La inceput nu mi-am dat seama ce are de nu prinde jucaria...
Si in seara asta mi-a aratat unde sunt piticii de pe perete!I-am lipit doua desene pe perete si ii tot arat de vreo saptamana si astazi cand l-am intrebat unde-s piticii s-a intors spre locul cu pricina si a inceput sa rada!
La multi ani Cristina, si puiutilor care mai adauga o luna!!!
Mihaela, si eu am mai pasat cate o foita de ceapa si nu s-a intamplat nimic pana acum.
La noi au venit vremuri kk-cioase...nu stiu de ce...si nici nu stiu daca e normal sa aiba cam 4 scaune pe zi, de consistente diferite, adica acuma e mai tare, acuma e mai moale, acuma e mai inchis la culoare, mai galben...in toate felurile....
Am pus si noi poze cu batic in cap!sa nu fim cumva mai prejos!!! aici
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
mcm spune:
danina eu mananc si usturoi, destul de des, am baut si acidulat (nu beau de regula acidulat) si bb nu a refuzat niciodata sanul.
georgiana.david unde se gaseste pampers Active Baby? Noi ne-am iritat de la Huggies nr. 4, abia astept sa-i terminam. Cred ca revenim la Pampers.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
ellen spune:
Ana, ce dragut Stefan cu piticii . Si Alexuta mea si-a descoperit ieri seara umbra tot asa pe pat si incerca sa o prinda cu manuta. Tare haiaoasa a fost.
In seara asta in schimb a facut pentru prima data abdomene aproape singurica. Adica eu am tinut-o de genunchi iar ea s-a ridicat singurica in fundulet. Era foarte vesela dupa ce reusea. Sper sa nu faca febra musculara la burtica . S-a ridicat asa de vro 4 ori apoi nu am mai lasat-o de frica sa nu o doara burtica. Are soacra-mea tema maine sa mai exerseze cu ea. De stat in fundulet nu sta decat max. 1 min. Mai avem serios de lucrat aici, dar ne facem noi mari.
Mihaela, mersi mult. Maine cred ca ma duc si stau degeaba pentru ca mai mult ca sigur nu o sa am calculatorul pregatit . Asa ca o sa ma imbrac sportiv si poate joc si eu niste tenis de masa, macar macar o sa mai slabesc si eu putin.
Am gasit programul de la Baby Expo si vreau neaparat sa vin duminica pe 17 Aprilie, pentru ca sunt niste seminarii despre diversificare si nutritie.
Am vrut sa zic de ceapa. Mie mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau si ceapa de la 6 luni. Inca nu am inceput ca i-am dat ou si samtana. Mai asteptam umpicut si cu ceapa.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
Davina spune:
La multi ani pentru Cristina si bebeii care au mai adaugat inca o luna .
Ben felicitari pentru stat in fundulet .
aissa am vazut pozicile si nu mi se pare mica Alexandra ,e o dulce si ce frumos se joaca singura ... .Eu tot aud "coplimente " ca e grasa Deanna, de la toata lumea ...pai ce de la 6 luni sa o pun la dieta ?si asa maninca numai de 1-2 ori piureu si in rest lapte (500--600ml.)
andora - de cojite am scapat asa -inainte de ai face baie cu vreo 20 min, o dadeam pe cap cu crema de corp de bebei si dupa o spalam .. in maxim 2 saptamini nu a mai avut cojite.
mihaela si eu mai vreau un bebe ,mai precis inca o fetita ,dar cind ma gindesc ca nu am pe nimeni aici ,mama sau sora sa ma ajute un pic ...imi trece dorul .Sotul zice sa facem inca unul cind venim in Ro. ca se fie la fel ca si cu Deanna -made in Romania ,born in USA .Si eu sint curioasa cine o sa ramina prima .
Periuta de dinti pe care o am eu ,e pentru gingii si dintisori si se foloseste incepind cu 4 luni .Eu cam uit sa o folosesc zilnic
am mai vazut pozici elyanne,ana,danina,andora ,roandre si nu mai tin minte ...toti sint superbi .
Crini -noi a trebuit sa-i facem pasaport Deannei si sa-l trimitem la Washington pentru visa , ca vrem sa venim in tara (si aici e costisitor)
Va doresc o zi frumoasa .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
ellen spune:
Herra, mersi mult pentru informatia cu periuta. Teoretic ar trebui sa gasesc in orice Gima, nu? De mine e mai aproape cel din Mall-Vitan.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
crini spune:
Eu sunt tot pe-aici, desi bebe a adormit si am reusit chiar sa-l pun in pat. Am profitat sa mai citesc din urma si sa ma mai uit la pozele noi.
Roandre, intrebai de igiena dintilor. Noua ne-au spus sa le stergem dintii cu o bucata de tifon steril, imediat ce le ies. Periuta cred ca se foloseste cand e copilul mai mare si coopereaza.
Lucia si Danina, eu inca alaptez si mananc de toate. Asa cum zicea herra, fara excese, dar nu am alimente interzise. Am mancat si usturoi, si ceapa, totul normal. Mi s-a intamplat si sa beau acidulat, dar rar, ca nu imi place, nu mi s-a parut ca s-a resimtit copilul. Beau si cafea, dar putina, dimineata, cam o jumatate de ceasca, restul lapte. Vorbesc de cafea americana, la filtru, nu expreso. Legume si fructe o multime, la fel lactate, carne moderat.
Andora si noi mai avem cojite in cap, nu multe dar avem. Doctorul mi-a zis sa-l las in pace ca trec de la sine, dar mie parca mi se pare ca nu-i copilul bine spalat, asa ca am luat o crema sa-l dau inainte de baie. Ce sa zic? Parca s-au mai imputinat, dar tot mai are.
Babirusa, doctorul nostru ne-a zis ca pentru prima supica sa folosim cartof, morcov si dovlecel. La inceput dam doar zeama cu cereale, apoi adaugam si piure, facut din cele 3 legume. Si mie mi s-a parut ciudat sa le pun toate asa ca l-am intrebat sa fiu sigura ca am inteles bine, si mi-a confirmat. Dar nu i-am dat inca, deocamdata suntem la fructe.
A, si a zis sa-i adaug si o lingurita de ulei de masline(?!). Si voi puneti ulei la mancarea bebeilor?
Bozo, felicitari pentru botez! Sper sa reusim sa ajungem si noi sa-l facem cat mai repede, ca tare mi-e teama ca pana rezolvam cu actele nu mai are loc copilu in caldare.
Nici nu se discuta sa-l las acolo, eu il alaptez inca si e invatat sa stea numai cu noi.
Ellen, am vazut ca incepi serviciul. Iti doresc o reintrare usoara!
Blue77, si tu te muti? Vad ca sunt tare multe cele care schimba casa in perioada asta.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
aissa spune:
Neata! Azi mai vedem si noi soarele....abia astept sa papam masa 2 si sa ies afara, sper sa se faca cele 10 grade anuntate pana la pranz.
Andora, multumesc de pont, s-ar putea sa ajung totusi azi prin Carrefour si poate gasim si noi un carut usor.
Roandre, imi pare rau ca iar a vomitat. Am si eu o nelamurire...eu mereu ma exprimam ca vomita a mea, dar a vazut o prietena "faza" si a zis ca aia nu e vomitat. Stiu ca tu te plangeai ca da tot afara. E o exagerare a ta, sa chiar vomita in cantitate mare? Si eu o schimb de regula, dar ei ii vine lapte inapoi, acum cum chiraie toata ziua, odata vad ca are gura plina de lapte si in momentul urmator e plina pe fata, pe gat si se uda pe haine. SI face figura asta si la 3 ore dupa masa, pentru ca nu sta locului.
Acum, de cateva zile parca e gandac rasturnat cand o pun pe spate. Da din "aripi" (din maini) intr-una, se izbeste peste burta, si da tare ca daca iti prinde una ai incurcat-o....Se potoleste doar cand o ridic. Acum dimineata, dupa ce a papat, am pus-o in fundulet si a reusit sa stea cateva secunde singura. Chiar ca progreseaza zilnic....
Ellen, servici usor....eu, ca si Roandre, cred ca uit ce si cum pana ma intorc, daca ma mai duc inapoi. Tot sper sa gasesc altceva...
Mai, foste burtici, care va mai doriti un bebel, hihihi, va citesc si ma tot gandesc ce ar fi ca urmatoarea burtica sa fie a mea? E, astept si eu de ani de zile si tot mai sper. Poate odata si odata mi s-o intampla si mie...
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa