Bebelusi de sept-oct 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
cami-florina spune:
Buna mamici!
Lilia cat chin pentru un sufletel atat de mic. Numai bine si multa, multa sanatate!
Noi suntem cam maraiti, am impresia ca vin dintisorii.
Moss sa va faceti repede bine! Pupici Alexutei!
Roandre numai bine printesei tale!
Apropo de menstruatie mie mi-a venit prima data dupa nastere in februarie si apoi mi-a mai venit la un interval de 6 saptamani! Cu toate ca intelesesem ca dupa nastere se regleaza menstruatia1
Coji si Ben a avut pe la 3 luni dar au trecut de la sine si vad ca nu a mai facut de atunci.
Kk face de 3-4 ori pe zi si de fiecare data alta culoare. Cred ca este si in functie de ce mananca.
pupici la bebici!
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
aissa spune:
Noi am plecat cu tati spre Carrefour, dar prea batea vantul si m-am intors acasa. L-am lasat doar pe el sa mearga, ca tot avea treaba pe acolo. E pacat de soarele asta la ce vant bate.
Hai fetelor, nu ma luati in serios cu burtica. E mult prea veche speranta la mine, am crezut ca se va potoli daca o am pe pitica asta, dar tot ma mai gandesc luna de luna ca poate-poate. E greu sa imi iasa din cap. Oricum, si de va fi si de nu, acum nu mai e asa important. Viata noastra e cu totul alta acum.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
bozo spune:
Eu iar sunt in viteza ca nu sta singur ioc.
Multam de raspunsuri fetelor. O sa ii fac astazi cu morcov si telina supitza, poate ii pun si un pic de ceapa. Oricum parerile sunt atat de impartite: unii zic fara ceapa la inceput, altii zic sa fie din minim 4 legume supa ca sa treaca sarurile minerale in ea, altii zix la inceput numai radacinoase... oi vedea.
Danina, poate vorbim pe PM, cand mi-oi face timp.
Cat despre botez, mai mult eu am ramas cu sechele, vorba voastra. Lui i-a trecut ff repede. Biserica e superba, preotul e un om deosebit.. dar na, ce a fost a fost.
Si mie mi-au venit rusii abia acum 2 saptamani, dupa niste greturi cumplite, am facut si test de sarcina de spaima. Negativ, of course. Si eu mai vreau un bb, dar nu asa de repede.
Sunt tare curoasa ce reusesc azi cu supa, pentru ca de nervii ce ii are pe el, bb al meu suge cate putin la fiecare ora. Plus program de somn complet dat peste cap. Astea conditii de diversificare
Am fugit, pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
herra spune:
LiliaToma - am vazut si eu pozele; bietul copil cuminte, cum a stat ea in ghips asa micuta...
nici mie nu mi-a revenit menstruatia; am deja la activ 3 teste de sarcina; mi-era frica de fiecare data sa nu pierd laptele...
eu inca alaptez de 4 sau 5 ori in 24 de ore - depinde daca se trezeste sau nu si noaptea; cu inca 2 mese de diversificare, mananca deci de 6 sau 7 ori, pacat ca nu se prea cunoaste...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON – poze noi cu …NOI
alinah spune:
Din pacate eu nu pot vedea pozele , de fapt nu pot intra pe nici un album foto de pe yahoo. Dar sunt singura Lilia ca ai o fetita dulce si sper sa treceti cat mai repede peste hopul asta si sa nu ajungeti la operatie. Bine ca Amelia n-o sa-si aminteasca nimic, of
Poze (23.08.2004)
aissa spune:
Lilia, am vazut si eu pozele, sa va traiasca si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa. Sa dea Dumnezeu sa termine cu bine tratamentul si sa nu mai vada spital pe interior vreodata.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
mina spune:
he he, si pe mine ma lovi nostalgia... pai daca ar fi dupa perioada sarcinii io as mai face 100 de copii... serios.
La multi ani sarbatoritilor de azi !
Ma intorc la muntii mei de rufe de calcat...A, mi=adusei aminte, mi=a zis dr sa nu dam pere si caise la copil, ca nu=s bune la stomac.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ionella3003 spune:
Lilia, ne rugam sa va dea D-zeu putere sa treceti cu bine de perioada asta delicata. Curaj si multa sanatate!!! Dragele de voi!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danyce spune:
Lilia, multa sanatate piticei tale. E o dulce si o luptatoare mica. O sa vezi ca va fi totul bine si nu o sa mai aiba probleme de nici un fel.
Moss, sanatate multa Alexiei tale! Stiu cum e sa fie bb racit. O sa fie bine in cele din urma.E aiurea sa-ti vezi copilasul bolnavior si e minunat sa-l vezi iar razand.
Ca tot pomeneati de burtici, eu vreau si eu sa ma inscriu in clubul vostru, al celor care mai vor un bb, dar asta doar peste vreo 2 ani. Prima data sa imi recapat silueta si sa o vad pe Alma crescand, sa ma pot ocupa din plin de ea (stiu ca e ff importanta atentia acordata copilasului, mai ales in primii doi ani de viata)si, nu in ultimul rand, sa ma ocup mai mult de partea profesionala.
Aissa, iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul. Nimic nu e imposibil. Chiar cunosc cazuri de persoane care au avut inca un bb dupa ce au adoptat unul. Cica sunt mult mai relaxati si asta are o influenta benefica asupra psihicului si corpului.
Noi plecam afara imediat. Mai intai o sa curat insa casa, macar o sa aspir si spal pe jos dupa ce vin. Aici e nesperat de frumos (de obicei ploua foarte mult, dar acum vad ca e vreme frumoasa mai multe zile consecutiv).
O zi buna si pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mcm spune:
Fetelor, am urmarit azi dimineatza la televizor prognoza pentru luna aprilie si nu a fost deloc imbucuratoare - va fi o luna rece, cu ploi si chiar inghet.....
crini eu stiu ca atunci cand incepi diversificarea se folosesc cateva picaturi de ulei de masline si nu o linguritza. Dar poate acolo la mama lui o fi mai bun si e recomandat in cantitate mai mare. Eu ii pun cateva picaturi in piure-ul de legume si asta nu in fiecare zi.
adela, Alexia se trezeste de 2 ori pe noapte si atunci goleste un san, oricat de multe cereale i-as da seara. Asa s-a obisnuit si nu da semne ca renunta.
Eu abia astept sa scap de Huggies, am dat-o cu un spray cu aloe unde s-a oparit si sper sa-i treaca. Tare nu-mi place cand are probleme de genul asta.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)