Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21
Raspunsuri - Pagina 14
Florinini spune:
Tania, 
Deci ai avut bafta.Felicitari.
Sper ca data viitoare sa-l iei tu pe sotul la plimbare
(la eco) si sa-i arati punctuletul cu ...ochiti mici.
Maria Alexia, ![]()
Multumesc ptr. gandul tau bun, am avut niste stari ca si cum ar trebui sa-mi vina CM si niste intepaturi ici colo prin burta, sper!!!!sa nu-mi vina, dar se pare ca se pregateste. Si totusi sunt capoasa...pana nu vad zic ca nu vin rusii si basta. Sunt in ziua 23, imi tin pumnii si eu mie poate poate e cu ochiti.
Danangie,
Tu cum stai ce stari te inconjoara surioaro? Apropo eu am avut si niste calduri azi dimineata, ce-or mai fi si astea?
Toate bune ptr. toate fetele, de la mine, si multa dragoste care sa va faca mai bune si mai frumoase.
Florinini
danangie spune:
Buna dimineata la toate fetele!!

FLORININI eu nu am nici un simptom de
.Aparte faptul ca de vreo 3 zile,ma simt foarte posomorata,obosesc repede,si mi se intampla ca raman fara saliva si simt amar in gura.Nu stiu ce-i asta..In rest,astept sa ma mut odata ca sa pot dormi si eu in liniste.Stii am o prietena care avea doar 3 luni de cand incetase sa ma ia contraceptivele si in aceste 3 luni nu facuse
pentru a fost departe de sot.Dar intoarsa acasa a facut imediat
si a si ramas
.Nu e incredibil?Ca eu incerc de 6 luni si nimic si ea numai dintr-o lovitura a si ramas
.Si stii ce de plans?Ca se gandeste sa faca avort.Cum e posibil?Eu iti multumesc ca-ti mai aduci aminte de mine si-ti doresc sa se lase cu un 
Salut toate celalate fete:FELICITY, TONIA,GABITACO,UTOCATALINA,CHI,ARIADNA33,LAURICI,MARIA,TANIA, SI TOATE CELALATE !!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
tania-z spune:
Fetelor, Folirinini, Danangie- care sunteti prin aceiasi zi ca si mine - decretez: SUNT NEBUNA DE LEGAT!. Bineinteles ca nu am ascultat sfatul Tonniei - fata cu ratiunea nealterata - si azi de dimineata m-am trezit cu testul in cap - desi sunt in z24, z12DPO, 2 zile pana la venirea rusilor!
Rezultatul: o liniuta clara si, poate ca delirez nu stiu, la vreo 4 mm de ea o pata, liniuta, habar n-am ce-o fi, roz deschis-deschis, aproape imperceptibila. Bine, clar ca poate fi doar imaginatia mea!!! O tot controlez de vreo ora si tot nu-mi dau seama ce e. Asa ca o sa iau sfatul Tonniei in serios si o sa fac al doilea test abia marti. Simptome chiar nu am, doar ca ma simt balonata si urinez destul de frecvent. In rest, n-as prea crede...zau!
dulce pe toate!!!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
danangie spune:
Ooo TANIA ce frumos ar fi!!!!!!!Sa de Domnul sa ramai!!!!!!!!!
Eu sunt in a 25-a zi.Ma rog, daca nu voi ramane, macar sa vina rushii regulat.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
utocatalina spune:
Buna fetelor...m-am intors de la munte si hai sa va zic ce si cum...
Am prestat pina la urma la 17:30 vineri...ziua 13...dupa care am tulit-o la munte...aici am pierdut notiunea timpului si m-am culcat dupa 2 nopaptea iar cind mi-am luat temp. peste mai putin de 4 ore, cit am intles ca trebuie sa dormi minimum ca temp. sa fie corecta...am descoperit tot un 36.7 ca joi...nu stiu daca sa ma incred in temp. asta...mai mult simbata cind am ajuns acasa eram rupta de oboseala si am uitat sa-mi pun telefonul si temometru la pat...astfel ca atunci cind m-am trezit era 6:50...50 de min. peste ora de temp. si m-am si dat jos si am mers in camera unde era temometru si mi-am luat temp. 36.9....ca atare, atit in temp. de simbata, cit si in cea de vineri nu prea stiu cit sa ma incred....oricum am prestat si de dimineata si introducind datele in avans...o sa-mi dea ca am ovulat in ziua 14...mi-e cam greu sa cred ca abia asa de tirziu dat fiind valorile mele...dar cum 2 zile nu am luat temp. cum trebuie...asta este...oricum am prestat in ziua 13 la 17:30 si azi, in ziua 15 la 10:00 am...sper sa fi prins momentul...oricum de ieri ma dor sinii...si azi la fel...de fapt ma dureau imediat dupa ovulatie, asa ca s-ar putea totusi ca ovulatia sa fi avut loc in ziua 12, cind a crescut prima data de la 36.5 la 36.7...in fine..
Tania bravo...fetita desteapta a facut bine la examen...ma bucur tare de liniuta ta a 2-a...mai sa fie, chiar este pe bune? Este extraordinar ce sa zic...m-ai lasat fara cuvinte...daca ai rabdare sa asculti sfatul Tonniei, parca vad ca treci si tu la gravidute..succes..
Danangiesi Florinii mai aveti putin...eu sper sa nu va vina la nici una...dar chiar daca nu o fi dupa cum am vrea noi...mergem mai departe...trebuie sa ramine si noi grele, nu?
Cristinnace sa zic?Imi pare rau de chist...mama lui...parca nici acum nu cred cum naiba ai stiu ca despre el este vorba...macar sa dispara de la sine...repede...asta iti doresc...te pupic si sanatate.
Maria Alexia da-o inainte cu tratamentul pentru prolactina sa remediezi problema ca sa poata si bebe sa apara cit mai repede...o sa fie bine, ai sa vezi!
Iepurila nu sunt in stare rusii sa ne faca sa renuntam..ei vi si trec...si poate cit mai repede nu vor mai veni vreo 9 luni...sa speram ca aprilie care abia a inceput va fi bun pentru amindoua...
CPierre bine ai venit si iti doresc sa stai putin alaturi de noi si sa te vedem la gravidute cit de repede se poate...cit priveste optimismul ttoate avem momente mai bune si mai putin bune...de curind alte fete ne-au parasit si au trecut la gravidute:Coralia, Gabitaco si cred ca si Tania peste putin timp...chiar daca unele din noi incercam mai demult sau mai de putin timp...ne leaga speranta ca vom reusi si noi si alaturi una de cealalta sunt sigura ca asa va fi...succes si tie...in demersuri...
Mishulina nu mai stiu cum stai..poate imi improsaptezi memoria ca m-a lasat!
Lauricipanici nu te-am uitat...in a cita zi esti tu...si de cind ai liber la bebe..de luna asta sau de luna viitoare?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
tania-z spune:
Cata ai revenit in forta, nu ai stare o clipita - ca si mine!
. Bine ai facut ca te-ai tinut de prestat, nici nu-mi fac probleme ca tu n-ai respecta vreaun program pe care ti l-ai facut singura, pentru ca esti foarte hotarata! Cu privire la temperaturi, ele ar putea fi deja post-ovulatorii, nu? - parca au tendinta de crestere.
Eu nu stiu ce sa zic despre mine, n-as vrea deloc sa ma bucur degeaba, tensiunea mea e cit China. Mai ales ca a fost un test ieftin si poate ca e o eroare. Daca la inceput mergem din 5 in 5 minute la baie sa verific daca "umbra de liniuta" mai e acolo (si era!), acum am mai rarit-o. Am fugit la farmacie si am mai cumparat doua teste si acum am acea senzatie in care imi doresc sa existe o pedala de acceleratie pentru timp!
- sa se faca odata maine...
Multumesc Danangie de sustinere. Cum ai avut temperaturile in ultimele 3-5 zile? Dar tu, Florinini?
va 
utocatalina spune:
Taniuta saniuta ce teste ai luat si pe care ai de gind sa-l bifezi maine, ca vad ca pina marti nu mai astepti?
Si inca o intrebare in a cita zi a cm esti si care este durata cm la tine, ca as vrea sa-mi fac si eu o parere
...Iti tin pumnii maine
...parca vad ca o iei pe urmele lui Cora si Gabitaco

...Fetelor sa nu ma lasati prea mult pe aici ca vreau si eu!!!!

tania-z spune:
Roscatzel daca o iau pe urmele lui Cora si Gabitaco PROMIT sa te iau cu mine! 
Mai intai trebuie sa-ti spun ca in Sibiu nu se gaseste testul Clear Blue. Cel pe care l-am facut eu se numeste Cella si am cumparat azi doua (unde am gasit deschis) pe care le cheama Blue Cross Bio-Tech. Habar n-am daca sunt bune, nu au fost scumpe.
Eu sunt in z24, 12 DPO, iar ciclul meu are 26 zile.
Mishulina spune:
Cata,bine ai venit de la munte,sper ca ti-a priit aerul de acolo ca pe aici...imputita atmosfera! Eu nu mai fac nimic acum,dupa ce si cel de-al doilea test a iesit negativ,astept sa vina maine rushii,e o state idioata de tensiune si nervi!Tot maine sun sa aflu programul de la Giulesti ca-s "inarmata" cu trimiteri ptr hormoni si HSG dar ma tem,sincer, de rezultatul lor!
Tania fi "barbata" draga mea,sa nu te indoiesti de faptul ca vom fi langa tine indiferent de final,dar eu sper sa fie cum vrei tu,ca meriti!
Ai dreptate tare greu trece timpul si pentru mine care tot incerc sa ma amagesc ca maine sau marti va fi un nou inceput desi eu simt ca mi-a mai murit un vis....
Ganduri bune pentru toate fetele si asteptam vesti bune!
utocatalina spune:
Mishulina
deci te asteapta analizele de ziua 2-4 si HSG-ul...niste analize importante cu adevarat
...stiu ca ti-e frica ca si mie mi-e la fiecare analiza pe care o bifez
...dar sa speram ca vor fi bune
...sa dea Domnul
...mi-a priit la munte, dar graficul meu e plin de cerculete goale pentru ca mi-am luat temp aiurea
...si din pacate nu mai pot fi sigura care a fost ziua ovulatiei 12, 13 sau 14....asa ca am sa consider ziua 14 ca zi a ovulatiei...asa imi da punctat fertility pentru ca nici mucus nu am avut luna asta ca lumea din cauza ovulelor cred
...asa ca am pus numai creamy...naspa
...sunt alaturi de tine si sa-mi zici maine ce si cum, ok?
Taniuta
...stiu eu ca nu o sa ma lasi pe aici
...nu stiu despre testul care l-ai facut nimic...sper ca a fost bun
si maine cind vei mai face unul sa-ti apara clar cea de a 2-a linita
....faci la prima ora testul?![]()