Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21
Raspunsuri - Pagina 13
Florinini spune:
Maria Alexia,
Sea pare ca el nu este ca mutantul meu nu este cel care na va impiedica sa am bebe, asta incerc sa fac acum, dar acum e cam moarta per., doar astept doar doar am si eu vreun puctulet sau doua liniute albastre. Nu prea mai cred asta ca azi noapte am avut cam niste stari asemanatoare ca mi-ar veni rusii aia scarbosi. Eu totusi sper...tare capoasa sunt.
Danangie,
Eu sunt in ziua 22 si daca numi vine CM cam in 3, 4 zile atunci incep sa ma gandesc si la altceva...cu ochiti mici. Dar asa cum am spus azi noapte am simtit cam cum simti cand ti-ar veni rusii, poate nu vin da Doamne. Zic ca dac nu vin in 3 4 zile ptr. ca ciclul meu in ultimele luni a fost cam 25, 26 zile, numai luna trecuta nu stiu ce l-a apucat si a venit la 28. Tine-mi pumnii...poate mutantul meu primeste un vecin mic cu ochisori.
Sanatate si bafta la toate fetele
Florinini
iepurila spune:
Neata fetelor
Tania Valorile normale ale progesteronului (ti le spun de pe buletinul de analiza) sunt : in faza foliculara (inainte de ovulatie) intre 0.2 si 1.4 iar in faza luteala (dupa ovulatie) intre 4 si 25 ng/ml
Cat despre mine, mi-au venit rushii asta noapte si sunt foarte trista si dezamagita, chiar daca stiam ca altfel nu se putea intampla.
Va pup dulce.
tania-z spune:
Iepurila, imi pare rau! Dar nu te lasi, nu? Toate panzele sus!
Nu m-am putut abtine si am aruncat un ochi pe DC. Acum trebuie sa fug la examen. Va
dulce pe toate!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor
,
Eu trista dupa vizita de ieri la echo, dar asta e viata, sper sa treaca si sa o iau de la capat cu optimism.
Maria_Alexia (sau fetele care au luat dostinex), spune-mi te rog, cand ai fost la endo pt prolactina, cat timp ti-a prescris dr dostinex si ce dozare/ saptamana?
toate celelalte fete si pentru cele care luna asta asteapta cele 2 liniute ,
da Doamne sa se implineasca minunea!
Cristinna
gabitaco spune:

Neata fetelor 

. Am mai trecut si eu pe la voi sa vad ce mai faceti. Noi ( eu si bebe) suntem bine si am venit sa va salutam si sa va sustinem, ca sa veniti cat mai repede la gravidute.
CPierre ma bucur ca ai avut curajul sa scrii, sunt alaturi de tine si sper din tot sufletul sa ajungi cat mai curand la
. Cata iti tin pumnii si sa iasa cu ochisori
. 

multe la toate. Gabitaco
5+
tania-z spune:
mai da' ce liniste pe forumul nostru! Asta inseamna ca aveti un we in care nu va plictisiti, fetelor, nu? 

Eu tocmai am venit de la examen (multumesc de urari Iepurila! - sper ca nick-ul tau sa te puna bine cu iepurasul si sa primesti de la el cadoul cu doua liniute). Examenul a decurs foarte bine, sunt fericita ca am mai trecut de unul!!! Mai mult, unul din membrii comisiei m-a intrebat (examenul era la Macroeconomie):"ce facultate ati terminat?", eu: "psihologia". El: "va descurcati excelent in economie. felicitari!". Asa ca acum sunt in plina verva

. Sotul meu mi-a facut cadou o plimbare la terenurile pe care se va construi si casuta noastra, asa ca am la ce sa visez in continuare.
Gabitaco ce bine ca mai treci pe la noi! Sa ne tii ca curent ce mai puneti la cale (tu si bb din burtik)!![]()
toate fetele si we placut!!!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
maria_alexia spune:
Buna fetelor!
Gata si eu cu trebaluitul pe-acasa de sambata, de-abia asteptam sa va mai citesc 
Cristinna, imi pare tare rau de chistul tau, eu chiar am crezut pana in ultimul moment ca va fi bine. Si chiar vroiam sa te intreb, cum de erai tu asa de speriata ca asta va fi evolutia lui, ce-ar fi determinat-o?
Eu am primit de luat Dostinex-ul (cate 1/2 de 2 ori pe sapt.) timp de 4-5 sapt., apoi, fara a intrerupe tratamentul, refacuta analiza de prolactina si mers cu ea la control. Cred ca-l voi lua ceva vreme, vreo 2-3 luni din cate am mai citit, pana ajung la normal si inca putin, sa se stabilizeze situatia.
Cristina Pierre, bine ai venit! Pot spune cu mana pe inima ca vei gasi aici multe informatii utile, si mai ales incurajarile de care ai nevoie ca sa mergi mai departe 
Pana la urma cu siguranta veti gasi si voi o cale sa va vedeti visul cu ochii.
Tania, bravo pentru examen, esti grozava! Si noi suntem acum pe picior de plecare la plimbare (e un soare superb in Sibiu!
), si chiar ziceam sa aruncam si noi un ochi prin viitoarea zona de casute de care-mi spuneai, era ceva daca va prindeam pe-acolo! Dar probabil voi sunteti deja departe la ora asta...
Iepurila, imi pare rau si pentru tine. Cum zicea si Tania, luna viitoare e cu dedicatie pentru tine !
Danangie, chiar am facut si eu recent o analiza de progesteron in z23 (imi socotisem ovulatia prin z15-16) si a iesit peste limita maxima. Din pacate, cand am aflat rezultatul nici n-am avut de ce sa ma bucur, deja restartasem numaratoarea... Asa ca nu stiu cat de concludent este pentru o sarcina, as spune ca nu. Se pare ca BetaHCG-ul e singurul indicator.
Va tin pumnii si tie, si lui Florinini !
Pupici pentru toate fetele dragi

Am fugit la plimbarica 
iepurila spune:
Felicitari pentru examen, Tania si sa-ti fie gura aurita.Sa aduca iepurasul la toate, cele care ne dorim, un bebe.
Va doresc plimbarica placuta si soare in suflet.
Pupici