Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Bună fetele, ce mai faceți? Fetele, viața e FRUMOASĂ!!! Am fost vineri cu al meu și am luat verighetele, ieri ne-am certat și m-am supărat pe el că era prea obosit să mai presteze...dar ce dulce a fost împăcarea!Oricum, cred că asta a fost doar de antrenament...că azi e ziua 17 și temperatura 36.3 Dar mai e și luna viitoare!
Am intrat pe forumul poveștilor de succes și am început să plâng ca proasta.
Asta e! fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Tania,

Doamne ajuta-ti sa fie cel mic si cu ochiti. Ti-am spus eu ca la casa noua pui de om vine. Ma bucur ptr. tine si sper ca intr-o zi sa fie la fel si ptr. noi toate celelalte care tragem de zile doar doar nu vin rusii luna asta.

Eu inca nu m-am incumetat sa fac un test de sarcina, astept pana la data la care ar fi sa vina rusii. Sunt in ziua 24, inca trei zile si fac testul. Noroc ca nu l-am cumparat ca altfel sigur l-as fi facut pana acum. Tot capoasa sunt si chiar nu ma las chiar daca rabdarea mi-a ajuns aproape la margini.

Danangie,
Eu uite ca nici nu am dat importanta la gustul amar si la uscaciunea din gura. Eu am zis ca poate am mancat ceva sau nu am baut destule lichide. Dar se pare ca ar putea fi un semn daca si tu ai asemenea simptome. Tinem pumnii stransi. Si plus sunt atat de iritata, orice ma enerveaza si ma imbufnez si tac ca o zapacita fara nici un motiv. Starea asta de nervozitate nu cred ca e prea buna, cred ca mai degraba e un semn de ...rusi. Ma gandesc uneori ca atat de mult ne dorim sa avem bebe ca ne inducem pe calea psihicului simptomele de gravide, desi noi nu la cunoastem, insa luam in calcul orice mica schimbare care apare in zilele astea groaznice de asteptare. Poate ca avem ochiti mici deja si noi nici nu stim.....

Cata,
Sper ca de data asta ai prins momentul chiar daca ai mai lasat si mici pauze, dar se pare ca ai prestat la momente potrivite. Mie doctorita mi-a spus ca spermatozoizii traiesc 72de ore in interiorul nostru, si cand i-am spus dar daca ovulatia are loc doar pe ultima suta de metri a celor 72 de ore, aia micii vor fi tare obositi, iar ea mi-a spus ca ei stiu ce sa fac cand intalnesc outul si se revigoreaza cel putin unul dintre ei care apoi va deveni voinicul care face tumbe.

Maria Alexia,
Spera si tu cum speram si noi si intr-o zi speranta va deveni realitatea mult dorita.

Va pup pe toate fetele si va doresc ce imi doresc si mie.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLORININI poate la tine se lasa cu 2 ochisori...ca la mine nu prea sunt sanse.Dar cand ramai se intampla asa oare? Amar in gura si lipsa salivei? Stii ceva?
Nervozitatea si indispozitia da.Pot fi simptomele venirii rushilor.
Eu nu am luat TB de 2 luni.Ma stresa prea mult.Trebuia sa ma trezesc in fiecare zi la 5,00.Asa am abandonat pentru ca eram asa de curioasa cat va fi temp.,daca aud ceasul....si ma trezeam tot timpul inainte de ora 5 si stateam cu ochii holbati la ceas.
Tu?Iti iei TB?

Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut si sosirea a cat mai multe raspunsuri pozitive.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Danangie,

Eu am auzit pe unele ca spuneau ca simt amar in gura si uscaciune in gura. Cine stie cum o mai fi.
Eu nu imi iau TB, o sa incep cu ciclul urmator ...daca trebuie.
Oricum speram sa fie bine, daca nu nu e un capat de lume sanatoase sa fim si sa avem ovule ca vor veni si ei copii, daca nu luna asta cealalta si tot asa pana vor pleca rusii aia si sa vina inapoi peste vreo noua luni.

Numai bine si soare si pe strada ta.

Cateodata norii se bulucesc la fereastra noastra si nu ne lasa sa vedem nici cea mai mica raza de soare. Dar ziua senina vine cand nici nu ne asteptam.
(...si-om vedea numai liniute albastre...multe si marunte)

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...cred ca sunt in a2-a zi de DPO, dar nu pot fi prea sigura...in fine...de acum ramine asteptarea...sper Florinini sa destul de vioi si sa ajunga unde trebuie...ca de pierdut momentul nu prea vad cum...am prestat la 2 zile...cind dimineata...cind seara si cred ca am acoperit intreaga perioada...azi temp. este 37.1...luata cum trebuie.....Florinini si Danangie va tin pumnii oricum...poate totusi vine iepurasul mai repede, cine stie? Tania fa testul si da-ne de veste... sunt alaturi de tine..si as vrea sa aud de 2 liniute clare...pupici...Alexia27 ura pentru verighete si vine ea si luna viitoare...sper o luna buna si fertila..succes...Va pupic fetelor si ne mai auzim azi...o zi minunata plina de vesti bune!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza fetitzelor!
Ce activitate pe weekend,mi-a luat ceva timp sa citesc tot ce ati scris voi.
Taniafelicitari pentru examen,esti (cool) mai fata!Si am citit de testul tau Cella cu a doua liniutza foarte slaba..ei afla ca asa a fost si la mine cu 2 zile inainte de venirea rushilor si va tot stresam ca trebuia sa ma uit dintr=o anumita pozitie sa o vad..Deci e de bine fata draga,se lasa cu al doilea bebeu la sibiu....deci la intalnire vom fi amandoua bune de cinste...Tot acelasi tip de test l-am facut si eu..(chiar doua am facut)..ambele fiind foarte foarte slab pozitive...la o zi dupa data la care ar fi trebuit sa vina nemernicii am facut un ozone(de la sensiblu) si la asta se vedea mai bine a doua liniutza dar tot slab.Azi ti-ai mai facut vreun test?
Catasunt sigura ca va veni si la tine luna asta barza,ai fost fetitza harnicutza si bebeulnu o sa se lase asteptat.
Mariao sa vezi ce repejor o sa vii si tu dupa noi..sa fim toate trei la control nu?O sa-i zicem dr...ca noi venim numai in gasca
Danangie,Florininivoi cam aveti ceva semne prevestitoare de bine.va tin pumnii sa fie cu ochisori si la voi!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Eu sunt in ziua 6 DPO, chiar daca m-am procpsit cu frumusetea de chist, temperatura mea oscilieaza intre 36.8 si 37 incepanad din ziua 12 A CM. Nu stiu ce sa mai inteleg din toate astea si cu atat mai mult nu inteleg de ce a trebuit sa se faca chistul asta nenorocit.
Cata, eu iti tin pumnii si o sa maatat pentru tine cat si pentru celelalte fete care asteapta aparitia celor 2 liniute. Cat despre chist si cum am stiut ca e acolo...pur si simplu am simtit ca ceva nu e ok cu corpul meu, suna ciudat dar asa este.
Sper doar sa mi se absoarba de la sine chistul si luna care urmeaza sa pot s-o iau de la capat cu speranta si increwderea ca mi se va intampla si mie minunea intr-o zi.
Va pup dragelor si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cristinna...chiar nu am vrut sa cred cand tot spuneai tu de chist...dar sa speram ca se resoarbe si luna viitoare sa fie cu noroc sa apare bebeul mult dorit.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Coralia vreau si eu un test slab pozitiv...promit ca o sa fiu fata cuminte....Tania da-ne vestea...asteptam....Cristinna sper sa dispara chistul ala...intreab-o pe Indy de la pacientele lui Moisa ce a facut ca si ea a avut un chist care s-a evaporat...ok?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata, Coralia,multumesc ptr. incurajari tin pumnii stransi , dintii inclestati si inima cat un puric numai sa nu vad ...rusii rosii, sa stea sa vina peste noua luni.

Tin pumnii ptr. liniutele tale Tania.

Danangie cum e? Eu deja am inceput cursele la baie sa ma verific...

Va pup pe toate

Florinini

Mergi la inceput