eritem fesier
fetita mea are 1 anisor si aproape 3 luni si se irita foarte des si foarte rau la fundulet..desi o schimb imediat cum face cacut tot timpul,mai ales seara este iritata si plinge cind o spal si cind o scschimb...am incercat tot felul de unguente...neopreol,nidoflor,bepanten...unele preparate la farmacie...ceai de galbenele....nu mai stiu nici eu...ii dau...ii trece si a doua zi iara ii apare...am lasat-o si fara pampersi...nu mai stiu ce sa-i fac ca mi-e tare mila de ea....
voi ce m-ati sfatui?
va multumesc
Raspunsuri
mirelam spune:
In nici un caz nu o lasa fara pampers. Se va irita si mai rau. Probabil ca are urina acida. Incearca cu unguent de galbenele. Eu il folosesc si acum ( Andrei are 4 ani) si l-am folosit de cand era mic si nu am avut probleme.
Multa sanatate puiutei tale.
Raluca spune:
Noi folosim zilnic, suntem inca mici, crema Lanozinc. In caz de iritatie crema Dermocare sau crema ptr. arsuri de la Bubcken(au o intreaga gama de cosmeticale pentru bebeli)- cred ca nu se scrie asa...dar ideea e ca e f. buna si cred ca daca ai folosi-o frecvent ar avea efect.sanatate!
Raluca
palmyrah2002 spune:
Eu il dau pe Mihnea cind este f.iritat cu CUTADEN si in rest cu unguent cu galbenele.Dar daca aceste iritatii persista,ar trebui gasita cauza(de ce urina sau scaunul sint acide),deci mergi la un medic si cere-i sfatul.Pa!PA!Multa sanatate!Cristina
iuliacm spune:
Cred ca se irita pentru are scaune prea acide. Atentie la alimentatie! Poate mananca prea multa carnita. Are cumva si in gurita o ciupercuta?
Cred ca ar trebui sa consulti si un medic.
monica spune:
Aoleu, mai exista īn comertu' nostru CUTANDEN?????Acu' un secol shi jumatate īmi dadeam shi io pe fatza pentru cpshuri...Putzea nasol rau......
Io pentru eritem īti recomand din toata inima unguentul BEPANTHENE. Face minuni!
Dar trebuie, asha cum au spus shi fetele, sa cauti neaparat cauza acestei probleme.
palmyrah2002 spune:
Da,mai este CUTADEN si costa mai nimic 20000 sau 25000 lei.Am luat eu de la farmacie(Bephanten e scuuuump,dar in schimb e bun pt.sani)si la bb al meu ii merge f.bine cu el.Cristina
Bobita spune:
Eu o tratam pe Mariuta in primele luni de viata astfel:
1.- o tamponam la fundulet cu MercuroCrom (se gaseste in farmacii), o lasam 10 minute asa
2.- apoi o ungeam cu un unguent numit Panderm, e foarte bun.
Cind a avut scaune acide, i-am dat cu pudra de talc.
Iar acum folosesc cu succes crema pentru copiii din gama Florena.
Si ai grija ce maninca.
Sanatate
vinv
diana904 spune:
Ai gasit MercuroCrom in farmacii in Romania?? Din acela care e bun pentru orice fel de rana? Eu am cautat de am innebunit asta vara, si nu am gasit, mi-au spus ca nu se importa asa ceva in Ro.
oanaD spune:
quote:
Originally posted by diana904
Ai gasit MercuroCrom in farmacii in Romania?? Din acela care e bun pentru orice fel de rana? Eu am cautat de am innebunit asta vara, si nu am gasit, mi-au spus ca nu se importa asa ceva in Ro.
Cum n-ai gasit ca e in toate farmaciile ?
Amalia spune:
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Baietelul meu are tot 1 an si 3 luni si de vreo 4 luni se irita foarte des si foarte urat. am schimbat o groaza de creme si l-am dus de degeaba la doctor....tot nu-i trece (pana la 8 luni s-a iritat doar o singura data la fundulet!!!!)
Saptamana asta ma dus sa-i fac analizele si sa vad daca pot rezolva ceva pe calea asta. Sunt disperata de plansetele lui si de agitatia cand face pipi...se atinge urina de locul iritat si urla.
Sanatate pentru fetita ta, Roxica!