eritem fesier

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu in astfel de cazuri am folosit cu succes sfinta pudra, chiar daca unii sunt de parere ca nu este buna la pampers.

vinv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

vreau sa va multumesc tuturor pentru rapiditatea raspunsurilor referitoare la problema mea ...bubutele la fundulet...am sa le incerc pe toate..si am sa-i spun inca o data si medicului desi mi-e groaza de cabinet si mie si iubitei mele...
va pup pe toti si va transmit numai sanatate si bucurii alaturi de puiutii vostrii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

oaana> zau ca asa mi-au zis, cred ca la Sensiblu de pe 1 Mai (bine, acolo am mai patit niste ciudatenii cu una din farmaciste, cred ca nu prea stie pe ce lume e) si asa mi-a zis, ca nu se importa in Ro...si aveam chiar mare nevoie, Catinca mea cazuse rau, a fost chiar cusuta la gurita la Grigore Alexandrescu si acolo i-au dat cu MercuroCrom, asa ca, firesc am cautat si eu....Bine ca mi-ati spus, cu 2 copii in casa e bine sa-l am la indemina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Eu iti dau un leac babesc cu care ma vindeca bunica mea atunci cind nimic altceva nu merge.Fierbe un pic de ulei de floarea soarelui, lasa-l sa se raceasca si unge-i funduletul.E mai bun decit o mie de creme!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Pentru a schimba PH-ul pielii din zona inghinala va sfatuiesc sa incercati sa spalati copii la fundulet doar cu apa in care ati fiert tarate de grau. Puneti o oala de 5 l cu apa la fiert si cand da in clocot aruncati cateva linguri de tarate de grau. Atentie mare pentru ca se umfla si da pe afara. Cand se raceste ( sa fie calduta) cat suporta bebele sa-l speli, spala-l cu acesta apa (se face ca un amidon)fara sapun sau altceva. Eu am mai folosit pentru Andreea Nidoflor insa nu in excex. Fiica-mea a facut pe la 1.3 ani dermatita de contact si cu recidiva dermatita micotica, de era saraca o rana, toata pitulicea.
Incercati asa si mai ales spalati lenjeria copilului doar cu sapun de casa, macar pana se rezolva pielicica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eu folosesc o crema pe care din pacate nu cred c-o gasesti in tara,dar iti spun ce contine,poate o poti prepara la farmacie:oxid de zinc(11,3%),aloe si vitamina E.Veve nu s-a iritat prea des,dar cind s-a intimlat am dat-o cu cremuta asta si i-a trecut de la un pampers la altul.Vezi si tu,daca n-ai incercat inca asa ceva...

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput