Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Se pare ca 3 mai ar fi data. Pastrati secretul.
Vikinga si drum bun.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
O veste super!!!
Liviu,multa,multa sanatate!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Primit acum 40 canadieni de la Corina (Cricor) si multumesc si pt randuri. Esti o draguta. Si reciproca e valabila in caz ca ajungi pe aici.
Inca nu am primit vesti, astept.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
motanik spune:
Am trimis un mail la clinica din Halle sa ii intrebam daca se poate face operatia in a doua jumatate a lunii mai si am primit raspuns, este asteptat acolo pe 23 mai. Am modificat si pe site data. Suntem la un pas, am niste emotii de mor, sper sa strangem restul sumei pana atunci. Doamne ajuta!
Iaca mailul de la doctor:
Dear Mr. Ungureanu,
I would propose May 23 as the date of admittance. Professor Fleig and myself
we would than decide about TIPPS or an operative shunt procedere. I expect
that the amount of 15.000 Euro will cover all the expenses. The costs have to be
paid at the time of admittance in cash.
Please come directly to my ofice at the University Clinic.
Best regards,
Henning Dralle, MD, FRCS
Professor of Surgery and Chairman
Department of General, Visceral and
Vascular Surgery
University of Halle
Klinikum Kröllwitz
Ernst-Grube-Str. 40
D-06097 Halle
Tel +49-345-557 2314
Fax +49-345-557 2551
E-Mail henning.dralle@medizin.uni-halle.de
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
motanik spune:
Sincera sa fiu, cred ca avem doar numar de fax de la Tarom pentru ca cea care a sunat i-a spus lui Liviu ca nu este nici-o problema, asteapta doar faxul cu cererea si confirmarea din Germania ca mergem la operatie.
Avem mai multi bani: 210 mil/36.500 = 5.750 + 1.200 + 1.850 = 8.800 + 100 USD. Cu banii care mai vin depasim 9.000 euro.
Liviu este, zic eu, la fel, cu lichid mai mult, cred. Sper sa rezolvam cat mai repede, sa nu apara complicatii (nu numai ale ficatului; inima este si ea foarte solicitata, chiar ia medicamente). I rest a ajuns sa ne fie penibil sa iesim chiar si in parc, pentru ca toata lumea se uita insistent la burta lui, care bineinteles ca iese in relief. Of, Doamne, este asa de greu. Oricat ne-am stradui sa ne detasem, nu avem nici-o sansa.
Bineinteles ca nu i-am spus nimic, macar sa fie bine!
Pana acum n-am avut posibilitatea sa vorbesc in engleza, dar o sa ma straduiesc daca situatia o va cere. Oricum va fi important sa ne ajute cineva macar la internare, pentru indeplinirea formalitatilor si pentru descrierea in linii mari a ceea ce se intampla. In fine, mai avem timp sa ne gandim la detaliile acestea.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Azi nu am pus banii pt ca nu am stiut ca trebuie la banca sa am si adresa sau codul numeric personal al destinatarului. Asa ca pls cine poate cauta sa posteze aici, ca nu am interent de buna calitate, ma decontecteaza des..etc Si miine am sa íntru sa citesc inainte sa merg la banca.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
ulisernic spune:
Vikinga, nu stiam exact ce date iti trebuie, asa ca am copiat tot ce am gasit, scuze
" Puteti dona orice suma in contul deschis pe numele LIVIU UNGUREANU la BCR sucursala Balta Alba (adresa bancii: Bd. N Grigorescu, nr. 31, bl N21, sector 3, Bucuresti)
You can donate any sum in the accounts opened on LIVIU UNGUREANU\'s name at BCR Balta Alba (the address of the bank: Bd. N Grigorescu, nr. 31, bl N21, sector 3, Bucuresti)
Cont/account number:
-lei/ROL: RO25RNCB5037000029570003
-euro: RO52RNCB5037000029570002
-USD: RO95RNCB5037000029570004
In acest moment (15 aprilie 2005) suma stransa este de 3050 euro si 210 milioane lei.
We now have: euros 3050 and ROL 210 million.
Ii puteti contacta pe Ana si Liviu Ungureanu la:
You can contact Ana and Liviu at:
- nr de telefon/phone numbers : (004)021.3408389 sau (004)0745.680783
- adresa/address: Str. C-tin Brancusi, nr. 23, bl. T4-T5, sc. 3, et. 9, ap. 97, sector 3, Bucuresti, cod 030426
- e-mail: ana_ungureanu2000@yahoo.com "
motanik spune:
Viki, vezi in semnatura mea link catre pagina lui Liviu, acolo gasesti toate datele.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
motanik spune:
In primul rand va cer scuze ca nu am mai postat de cateva zile. Nu am stiut ce sa va scriu, sunt destul de stresata de situatia in care ne aflam si as vrea sa pot face mai mult.
Sa incep cu Liviu care se pare ca se simte din ce in ce mai rau, desigur timpul trece in defavoarea lui si noi nu putem face nimik pt el... Imi vine sa urlu. Ana il simte ca e aproape de un colaps desi el, saracul, cand e intrebat cum se simte, raspunde intotdeauna "bine...". Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ii dea putere sa reziste, sa ajunga la operatie cu bine si sa treaca peste tot cu bine.
Cat despre surpriza...e si nu e. Regret ca m-am entuziasmat si ca v-am entuziasmat si pe voi. Cert e ca nu stim nimik sigur. Ana s-a intalnit cu un redactor caruia i-a impartasit povestea vietii lui Liviu si, pare-se, 3 mai este prea ocupat asa ca Liviu ar putea fi invitat undeva in mai. Cand? Nu stim...Tocmai am trimis un email doamnei cu care s-a intalnit Ana...sa o rog, sa o implor sa il ajute, sa il invite mai devreme...pe 23 mai trebuie sa fie la clinica cu toti banii...
Iertati-ma ca nu am venit cu vesti mai bune. Doar ca azi pleaca iar soferul catre Romania si am pus in plic 90 canadieni si 10 americani, dolari desigur, primiti de la fetele de pe forum. Ii va pune mama cum ajung.
Vikinga? Stiu ca esti in .ro si ca nu ai net grozav...Cand intri sa stii ca iti multumesc pt ajutor.
Multumim pt sprijin tuturor. Va tin la curent.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
carmita_baby spune:
Andra, te rog ne spui si noua care mai este situatia actualizata a contului?
Pentru ca am vazut ca ultima data la care se arata ce suma ati strans este din 15 aprilie.
Mello motanelul iubit