Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2)
Raspunsuri - Pagina 6
motanik spune:
Ultima data este cand am primit info de la Ana...cand imi scrie ea actualizez. I-am dat mail acum sa imi scrie.
Am schimbat leii in euro si dupa cum am inteles eu de la Liv pentru ca nu i-au dat scris avem 7.892 euro + 1.200 = 9.092 euro
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
vikinga spune:
Banii strinsi de la fete trimisi de mine au ajuns miercurea trecuta cu siguranta. Trebuie sa fie 220€ trimisi de laura blanaru. Luni o sa mai pun 10€ de la aschiutza.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
aschiutza spune:
Motanik, te rugam, fa-ne un rezumat la ceea ce s-a intimplat in "saptamina pierduta". Citi bani are acuma Liviu?? E mai sigura prezenta la Surprize?
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
motanik spune:
Raspunsul de la clinica din Freiburg:
Dear Liviu Ungureanu,
thanks for you letter and e-mail request. I'm sorry to hear that you
are diagnosed with Budd-Chiari Syndrome. The information you have about
the treatment of Budd-Chiari is not entirely correct. There is no
surgery to replace the hepatic veins. Nevertheless there is an option
to place a transjugular intrahepatic porto systemic stent TIPS through
the liver in order to create a short cut for the portal blood flow.
Alternatively one can create a surgical shunt from the portal vein to
the lower caval vein. The indication to do one of these procedures is
when the ascites (water within the abdomen) can not be longer treated
with diuretic medicine and has to be drained about once a week. From
the medical records you send me it is not clear whether you take any
diuretic pills or whether draining is necessary.
Additionally the ecodoppler test you sent are not sufficiently
translated. It would be better to get those in english. The only point
I can get out of the translation is that there are signs of Budd Chiari
within the hepatic veins and there might be a portal hypertension.
If all the conventional therapeutic options mentioned above are tried
and not sufficient to treat your ascites one can try one of the
procedures either TIPS or surgery. We in Feiburg normally would then
recommend the TIPS technology.
I hope this helps already.
Sincerely
Oliver Opitz
PD Dr. Oliver G. Opitz
Medizinische Klinik II
Albert-Ludwigs-Universität Freiburg
Labor B5
Tel.: 0761 270 3401
e-mail: opitz@med1.ukl.uni-freiburg.de
Mailuri de la Ana:
Doctorul acela, din nefericire, nu pomeneste nimic despre costuri. Inteleg din mesajul sau ca are importanta si perioada in care a luat diuretice. Deci, timpul isi pune din nou amprenta negativa...
Anca m-a asigurat ca va merge personal la spital, in Berlin, sa obtina un pret si de acolo. Daca va fi favorabil, ea ne poate sprijini pe toata perioada, pentru ca va locui in oras. Ea va fi miercuri in Germania si ne va da vesti.
De la Surprize, nici-o veste.
Intre timp, pentru ca este Vinerea Mare si ne pregatim sufletele pentru bucuria Invierii Domnului, noi iti uram tie si familie tale: "Paste fericit!", sa aveti parte numai de sanatate, fericire si impliniri. Aceste urari sunt valabile pentru toti cei care macar s-au gandit la noi si o sa-l rog pe Dumnezeu sa le multumeasca El...
Va multumesc.
Te pup.
Ana
Din nefericire pentru mine, zilele acestea de sarbatoare imi aduc in principal numai tristete. Acum simt si mai tare ca suntem singuri, amarati, cu probleme grave. In mintea mea mi-as dori sa pot sa merg intr-o biserica, sa ma intind pe jos si sa plang, sa nu mai plec de acolo.. Dar nu pot sa fac nici macar asta..., datorita celor din jur.
Te rog, nu lua in seama ce scriu acum. Nu conteaza ce este in sufletul si mintea mea, bucurati-va de viata, daruiti iubire si ramaneti buni.
Sanatate.
Ana
Situatia conturilor o gasiti actualizata in fiecare saptamana pe pagina lui Liviu.
Despre Surprize inca nu avem nici o veste, speram sa aflam azi.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
motanik spune:
Nici o veste inca de la Surprize dar mai avem ceva in maneca, va spun de indata ce e ceva sigur ca uite asa m-am entuziasmat si cu surprizele si vad ca ne cam uita...Rugati-va pt Liviu fetelor, va rog. Doamne ajuta-l!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
motanik spune:
Dragelor care inca mai cititi,
Va rog dati un semn sa stiu ca nu sunt singura pe aici.
Azi am trimis un email catre Andreea Marin, de ea depinde aparitia in emisiune. Sper si ma rog sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa faca aceasta surpriza posibila! Suntem atat de aproape.
Sa speram ca luni va aduc vesti bune. Doamne ajuta!
va pup si in numele Anei va multumecs ca ati ramas aproape de ei.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
adusca spune:
of motanik, stii ca nu esti singura, eu una citesc mereu, ma rog si am emotii. Tu spuneai ca daca nu apare in emisiune la Surprize mai ai un as in maneca pe care nu-l dezvalui inca, asta mi-a dat un sentiment de usurare....dar daca......nici nu ma pot gandi...ai grija mare de as, nu-l pierde daca ai pus mana deja pe el.
In rest multa sanatate si putere lui Liviu.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
motanik spune:
Adina
Asul din maneca = o alta tv, dar asta daca nu reusim nik la Surprize. Ana asteapta un raspuns luni. Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
adusca spune:
Se apropie termenul operatiei, cum se simte Liviu? Ultimele vesti nu au fost prea imbucuratoare.
Dar Ana cum sta cu moralul?
Ma rog sa fie bine.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
motanik spune:
Pey operatia vine numai daca strangem banii...Doamne ajuta, of ce emotii am pt el. Azi am vb cu Isolda care are 100dolari stransi pt el, o va suna Ana maine ca sa vada cum sa se intalneasca...Liviu e la fel, burta destul de maricica...Ana mai rezista, e puternica pt el, desi are si ea momente cand simte ca e la capatul puterilor...Cred ca isi trage puterea si din noi, cdei care o incurajam ca nu e singura.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie