Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
motanik spune:
Si surpriza e pe bune! Adika am vb cu Ana sa nu ii spuna nimik lui Liviu si sa nu afle nimik, el nu intra aici deci nu are de unde afla...Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by motanik
Fetelor, si mie ca si Anei ne-a stat inima in loc. Au contactat-o de la Surprize! Doamne ajuta sa ii faca lui Liviu aceasta frumoasa surpriza!!!!
--------------------
Andra
Noi![]()
Weekend 2-3 aprilie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
Doamne ajuta Andra, sa speram ca totul va decurge bine!

Ai vazut ca Dumnezeu nu v-a lasat?
Carmen
Mello motanelul iubit
Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
vikinga spune:
quote:Vai Andra ce veste buna! Doamne ajuta sa fie acest lucru calea de ajutor atit de sperat!! Doamne ajuta! Asteptam vestiiii!Ana suntem cu sufletul linga tine!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Originally posted by motanik
Fetelor, si mie ca si Anei ne-a stat inima in loc. Au contactat-o de la Surprize! Doamne ajuta sa ii faca lui Liviu aceasta frumoasa surpriza!!!!--------------------Andra NoiWeekend 2-3 aprilieAjutati un OM sa traiasca!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Cat de mult ma bucur!!!O veste super!!!
Ana si Liviu suntem alaturi de voi!Multa,multa sanatate! 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Fetelor, va multumesc in numele lor pt sustinere si incredere. Asa e, Dumnezeu e mare, sper sa mearga totul ok si sa fie invitati in emisiune, ar fi sansa sa strangem toti banii si sa nu rateze operatia de la sfarsitul lunii.
Va tin la curent cu tot ce se intampla. Ana chiar acum le ofera celor de la Surprize info necesare.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
motanik spune:
Corina (Cricor) a trimis si ea 40 canadieni, va anunt de cum ii primesc.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
CryssUK spune:
Superba veste!
Pt mine cea mai buna veste pe ziua de ieri, dar pt Ana si Liviu poate fi una din cele mai bune vesti din viata lor.
D-zeu ne-a ascultat rugaciunile!
Ana si Liviu,fi-ti optimisti, D-zeu tine cu voi si mai aveti doar un pas de facut (care speram sa fie emisiunea aceasta cu audienta atat de mare)!
Cu multa dragoste, pt 2 oameni curajosi,
Cristina
http://site.neogen.ro/liviu.ungureanu/files/ps_despre.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
carmita_baby spune:
Andra ai mai vorbit cu Ana? Ce au zis cei de la Surprize? Hai ma zi-ne si noua ca stam ca pe jar! 
Mello motanelul iubit
Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
motanik spune:
Ei au propus data de 3 mai pt ca se pare ca va fi o emisiune speciala pt Paste cu tema "Renasterea", acum asteptam sa vedem ce mai spun...
Am trimis mail si la clinica din Halle sa intrebam daca poate face operatia in a doua jumatate a lunii mai.
Va reamintesc ca Liviu nu stie nimik.
Va dau de stire de cum aflu si eu ceva. Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
vikinga spune:
Asteptam vesti bune Andra!Am primit si eu toti banii promisi, deci am sa pun la banca luni suma de 220€.Numai bine fetelor!Ne auzim din Romania.Multumiri Alinei, Cameliei si celor 2 fete anonime
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."