Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2)
Raspunsuri - Pagina 3
adusca spune:
motanik, stiu ca Liviu e programat in a doua jumatate a lunii aprilie, si ma gandesc eu ca se apropie data. Care e situatia? S-au apropiat de suma necesara sa poata pleca?
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
motanik spune:
Tocmai am primit o veste excelenta de la Ana, au contactat-o si de la Antena 1, emisiunea 9595, speram ca asta sa ne ajute sa mai strangem bani. Adina, situatia nu e deloc roz pt ca sumele sunt tot aceleasi deocamdata.
Iata emailul:
Subiectul principal este ca am fost sunata de un barbat de la 95-95, cu care o sa ma vad probabil maine. Sper sa ne fie de ajutor si acest lucru. O sa-ti spun amanunte.
Ieri m-am straduit sa concep scrisoarea pentru Surprize si sa sti ca mi-a fost cam greu. Sa va povestesc voua a fost usor, a fost suficient sa-mi deschid inima. Cred ca datorita faptului ca va simt asa de aproape de noi! Nu trebuia sa stau pe ganduri ca sa pot sa scriu ceea ce simt. Ei bine, pentru a scrie celor de la emisiune, a fost mult mai complicat.
Oricum am reusit sa scriu 4 pagini A4 si le-am si pus la posta la cele 2 adrese indicate.
Le-am scris pe amandoua de mana pentru ca nu am avut alta posibilitate. O sa trimit si e-mail-ul, maine, pentru ca la fel va trebui sa-l redactez si deci va dura ceva timp.
In rest am fost cuminti (ca de obicei) si ma bucur ca sambata seara am reusit sa ajungem la manastirea Cernica, cea care adaposteste moastele Sfantului Calinic. Ne-am mai incarcat sufletele si am lasat o parte din greutati acolo.
Liviu este la fel fizic, lupta, iar mie incepe sa-mi fie greu sa-i fiu departe o zi intreaga, cand sunt la munca. Macar am o oarecare multumire sufleteasca ca ceea ce traim noi in fiecare clipa este super concentrat, in comparatie cu alte perechi care traiesc o viata si nu reusesc acest lucru.
Andrada, iarta-ma ca ma repet, dar esti o adevarata binecuvantare. Esti o salvare pentru mine. Faptul ca pot sa-ti vorbesc, ca intelegi ce simt te face sa fi tu pilula de care am nevoie sa merg inainte.
Sanatate si Dumnezeu sa va aiba in paza.
Ana
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
Cricor spune:
Motanik poti sa-mi trimiti si mie adresa ta pe pm ca sa trimit si eu niste bani?
Multumesc mult
Corina
adusca spune:
Ce trist. Sunt atat de aproape de operatie, au luptat atat ca sa ajunga aici, au trecut pin atatea...si acum sa se impotmoleasca? E foarte greu de acceptat. Poate Dumnezeu le vine in ajutor cumva si pe ultima suta de metri reusesc sa stranga suma.
Poate e un semn ca Antena 1 i-a contactat. Ma rog sa fie asa.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
vikinga spune:
Eu vin in tara duminica si luni merg la banca si pun banii de la Alina si poate mai primesc pina plec de la alta fata din germania. Mai am insa de la o alta fata frumoasa si draga din Belgia al carei nume doreste sa-l tina anonim, suma de 100€. Deci luni va mai intra ceva in cont.Sper sa mai primiti vesti si mai bune!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
motanik spune:
Cricor, dau pm acum.
Vikinga, sa ne dai de veste cati bani pui luni, te rog
Adina, mi-am recapatat increderea. Ana a avut de la inceput incredere in noi, nu o vom dezamagi, sigur o sa reusim sa strangem suma chiar de-ar fi sa-i scriu lui Basescu.
pt iubita din Belgia care are un suflet asa mare. (stie ea cine si asemenea fapte nu ar tb sa ramana anonime, dar facem cum doreste ea...)
pt toti cei care sunt aproape de Liviu
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
motanik spune:
Am facut si varianta in engleza, pe aceeasi pagina...Nu am avut timp sa verific, o sa revin.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
vikinga spune:
quote:Suma s-a mai rotunjit, trebuie sa mai ajunga niste bani de la o alta fata draga care vrea sa-si tina numele anonim. Pina acum ar fi 210€. Dar inca mai astept o veste de la altcineva. Luni cind voi pune banii, o sa spun exact cit am trimis.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Originally posted by motanikVikinga, sa ne dai de veste cati bani pui luni, te rog
motanik spune:
Vikinga, super.
Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
motanik spune:
Fetelor, si mie ca si Anei ne-a stat inima in loc. Au contactat-o de la Surprize! Doamne ajuta sa ii faca lui Liviu aceasta frumoasa surpriza!!!!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie