Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Raspuns de la clinica din Hanovra:

Dear Mr. Ungureanu,

Thank you for sending your recent medical reports. As you know, in your case a chronic Budd--Chiary syndrome has been diagnosed. It appears that the liver function is not signifcantly impaired at present. It would be vital to clarify the cause for the Budd-Chiary syndrome, whereby haemato-oncological diseases in particular as well as anomalies of coagulation must be excluded. Nowadays, a Budd-Chiary syndrome without cirrhosis can be treated with a transjugular portosystemic shunt (TIPS), with which the patient can manage well with good liver function. With increasing liver function impairment a liver transplantation is generally indicated, which in case of acutely increasing impairment due to occlusion of collaterals can even be indicated as an emergency transplantation. However, according to the German transplant law this is only possible under certain conditions.

As far as conventional surgical options are concerned, the reports your forwarded are inadequate to make any statement, we would need to see a CT. The best solution would be if you could come to Hannover to be admitted to the hospital for 1-2 weeks to enable us to perform all diagnostic procedures, and once we have all findings the treatment options can be discussed. Depending on the specialized investigations necessary in your case the cost would be approximately, EURO 10.000 – 15.000 €.

Yours sincerely,

Prof. Dr. med. J. Klempnauer Dr. med. Th. Becker

si un nou mail de la Ana:

Draga mea,

De-a lungul vietii mele amarate, am avut intotdeauna o graja suplimentara: Oare voi mai fi aici si primavara urmatoare, sa pot vedea pomii infloriti?
Se pare ca am reusit si anul acesta, azi mi-am bucurat ochii si sufletul cu primul copac inflorit.
Asta nu a reusit sa alunge tristetea din sufletul meu.
Liviu n-a mai iesit din casa de 5-6 zile, i-a fost rau, l-a durut ficatul, iar lichidul probabil ca se acumuleaza mult mai repede decat reusesc sa faca diureticele. Ce pot face? Cand il vad ca abia se intoarce de pe o parte pe alta (se muta si lichidul) as vrea sa nu mai fiu. Sa nu ma condamnati ca nu sunt optimista, dar ma rog la Dumnezeu sa nu treceti niciodata prin ceea ce traim noi. Am ajuns ca atunci cand ma trezesc noaptea, sa ma doara sufletul de suferinta ca deschid ochii in aceeasi cumplita situatie.
M-am rugat bunului Dumnezeu sa ma ia pe mine, sa-i dea lui sanatate.

Am fost sambata la banca si se schimbase soldul in lei: erau 195 mil.
Ce sa mai fac, cui sa mai cer ajutorul astfel incat sa nu fie prea tarziu? Nu vreau, va rog ajutati-ma, nu vreau sa traiesc acel tarziu.

Sanatate.

Ana
P.s. Noroc ca n-a fost multa lume la internet sa ma vada bocind.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Si inca un raspuns de la una din fetele care au trimis mailuri ()

Buna ziua,

Multumim ptr. email, il vom publica si in ziarul nostru "FAPTU' DIVERS" si speram sa gaseasca ajutoare suficiente ptr. rezolvarea situatiei.
Transmiteti-le multa sanatate si curaj si de la romanii din Canada.

Violeta Iatan, Toronto - Primul saptamanal romanesc

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

motanik, cum as putea sa aflu daca acei 500$ promisi de xq au intrat in cont? Pt ca daca i-a depus, ar vrea sa stie cum sta situatia si de cati bani mai are nevoie, poate se mai implica. Daca nu, inseamna ca nu are sens sa-l mai tin la curent. Am scris intr-un mesaj precedent de unde trebuie sa intre banii.
Multumesc

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Am sa o intreb pe Ana daca poate sa intrebe de s-a facut un transfer prin Bank of N. T. Butterfield & Son Limited ca vad ca nume nu avem...

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Draga Ana, m-ai impresionat cu ultimul tau mesaj. Am lacrimat din compasiune pentru tine... destul de putine intamplari mai ma fac sa plang dupa toate problemele noastre cu fetita cea mica. Draga mea, dejnadejdea, disperarea si nerabdarea nu vin de" sus" ci de " jos".
Crede-ma, stiu ce inseamna sa te copleseasca durerea, disperarea.....
Dar esti tanara, mama. trebuie sa crezi ca aveti un viitor impreuna...si asa va fi. Gandeste-te ce minune trebuie sa se intample ca in zilele noastre oameni care nu stiau de tine pana acum, sunt alaturi de voi si ajuta fiecare dupa putere. Nu sunteti singuri. Tu esti puternica si trebuie sa lupti mai departe.Imprumuta-i sotului tau un pic de putere de la tine sa poata rezista pana se strang banii. Nimic nu trebuie sa te clinteasca din a merge mai departe.
Capul sus. Nimic nu este intamplator.
Cand va veni sotul meu din delegatie, vom discuta si sper sa va putem ajuta si noi cu ceva. Poate o sa-i dam Ancai.

Dumnezeu sa va binecuvanteze, sa va dea putere si izbanda in totul!
Dumnezeu sa-i binecuvinteze si pe toti cei ce va sunt alaturi !

Cu drag, Carmen Dragulin

Mergi la inceput

Adina (adusca), din pacate nu a intrat nimik in contul lui Liviu de la banca aceea din US...

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am trimis citiva banuti la Andra (motanik). Sa speram ca ajung cu bine si sunt de folos.
Sanatate multa si sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste greutati.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Motanik, poti te rog, sa faci pe situl pe care l-ai facut pt Liviu si traducerea in engleza? As vrea sa trimit adresa pe la diverse cunostinte (care nu stiu romaneste), poate, poate o iesi ceva! A postat cumva cineva pe alte forumuri de genul Tinerii din Germania sau Romani in Germania?

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Daniela, o sa fac tot posibilul saptamana ce urmeaza.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Lili_g, am primit azi banii de la tine, 50 canadieni, 10 americani $, o sa ii trimit cat de curand in Romania sa ii puna mama. Am primit confirmarea de la Ana ca cei 90 euro + 1 milion lei au intrat in conturi.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput