Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2)

Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2) | Autor: motanik

Link direct la acest mesaj

sdfasd

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am dat mailuri la Romtelecom si Connex sa solicit o linie cu nr special pt sms. Iata raspunsul:

Stimata Doamna B,

Va multumim pentru increderea acordata.

Referitor la rugamintea dvs., dorim sa precizam ca aceasta a fost
redirectionata catre departamentul in masura sa solutioneze cererea dvs.

Va dorim mult succes in realizarea scopului propus.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Fetelor, dupa cum am mai scris si la "Discutii generale" mai contati pe inca 500$ trimisi de un amic din USA care isi spune XQ ca vrea sa ramana anonim, sanatate mereu sa-i dea Dumnezeu si lui si sotiei lui Abigail, insarcinata in luna a sasea.
Oricum cred or sa intre in 4-5 zile,ca nu e banca corespondenta, si nu e banca cu SWIFT....asta sa ma taieti si nu stiu ce inseamna, ca el e in USA si io mi-s vaca. Transferul se face prin Bank of N. T. Butterfield & Son Limited.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am o veste tare proasta si vin spasita in fata voastra, o alta cunostinta de-a mea zice sa n-am incredere ca XQ n-a trimis banii, desi nu vad rostul sa se fi laudat, eu nu am cerut la nimeni bani, am facut doar public cazul.
Nu stiu ce sa mai cred, in joc e viata unui om, si altii se joaca cu vorbele. Sunt trista, si inca mai sper sa fie un zvon si banii atat de necesari lui Liviu sa ajunga in cont.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Va multumesc pt raspunsuri, va rog sa ma iertati ca scriu atat de tarziu, ne-am mutat si nu avem inca netul instalat acasa pana pe 4 aprilie si cum am avut liber de Paste...

Adusca poate acea persoana a donat totusi...Oricum multumim mult si contam pe tine in continuare.

Doamne ajuta sa reusim sa il salvam pe Liviu!

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna ziua.

Andra revin cu intrebarea daca au ajuns banii pe care i-am trimis lui Liviu.Daca nu,cred ca deja trebuie sa fac o sesizare la posta,sa vad de ce nu au ajuns.

Adusca

Multa sanatate!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Am primit un nou mail de la Ana, il postez mai jos. Flori, am rugat-o pe Ana sa ma anunte de bani si din moment ce nu mi-a zis nimik, inseamna ca trebuie sa vb la posta.

A fost Liviu azi la banca si sunt in conturi: 182 mil si 1550 euro, iar prin posta am primit contractul de sponsorizare despre care ti-am vorbit, cu inca 20 mil, bani care or sa intre in plus (+1200 euro acasa). Am vorbit la banca sa asteptam un curs favorabil saptamana aceasta si putem obtine un curs de licitatie (mai bun decat cursul BNR) la care sa transformam banii din contul in lei.
N-am primit nici-un semn de la Surprize.

Liviu, ca si stare este la fel, dar ma ingrijoreaza burta lui. Cred ca a mai crescut cantitatea de lichid. Sincera sa fiu, evit sa-l privesc insistent, pentru ca daca ma surprinde, ii face rau, il ingrijoreaza. El ar prefera sa nu vorbim, sa nu-l intreb in fiecare clipa daca-i este bine. Ii este mai usor probabil sa nu se gandeasca.
M-a sunat zilele trecute o doamna care vazuse emisiunea TV si m-a intrebat daca mai traieste. A fost socant pentru inima si gandire si nici nu am indraznit sa-i spun lui Liviu, care era langa mine, desi noi suntem foarte deschisi.
Intre timp, eu incerc sa alung momentele de panica, profit de orice moment sa-l ating, sa ma asigur ca este langa mine, ca respira...
Incercam sa tinem situatia sub control, cu medicamente si regim.
Merg inainte numai incurajandu-ma cu lozinca: "Daca am ajuns pana aici, inseamna ca Dumnezeu vrea sa ne salveze!"
Imi doresc ca la fiecare mesaj catre tine sa pot sa-ti aduc vesti bune (sa-mi aduc mie insami).

Iti multumesc din tot sufletul ca existi. Gandul ca esti acolo, ma tine pe linia de plutire.
La un moment dat, cand lucrurile devenisera cumplite (la sfarsitul anului trecut), am fost la medicul de familie si i-am cerut sa ma ajute cu ceva medicamente, sa reusesc sa fac fata, poate mai usor, la ceea ce se intampla. Dupa primele 2-3 pastile, care nu faceau decat sa-mi dea o stare de somnolenta, am renuntat. Daca i se face rau lui Liviu, poate in miez de noapte, timpul de reactie trebuie sa fie minim. Cum sa-l pot salva, daca mintea nu mi-e treaza?
Asa ca am fost si sunt aici cu toate simturile pentru a-i fi aproape. Nu este usor, dar daca este lupta, atunci lupta sa fie!

Te pup si Dumnezeu sa va aiba in paza.

Ana

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Am intrat sa scriu ca Ana a primit azi banii de la Flori, 1.300.000lei si multumeste pe aceasta cale. pt Flori.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pt ca Ancutzelu pleaca miine in Romania , nu a mai apucat sa intre sa scrie ce a mai facut, asa ca scriu eu pt ea. A sunat la clinici din nou, sa intrebe de raspunsuri. La unele clinici a avut ceva de asteptat pina au gasit plicurile...au promis sa se uite pe ele. Cei de la Halle nu pot da date mai multe (banuiesc programare vrea sa insemne asta) pina cind banii nu sunt strinsi. Au zis ca mai multe informatii vor trimite intr-un email Anei (cind il primeste sa ne spui Motanik ce au scris acolo).

Ancutzelu nu a apucat sa contacteze persoana din Halle cu cont pe Desprecopii. Motanik, rogu-te scrie-i tu, despre mine se poate spune orice numai ca diplomata in astfel de probleme nu sunt. Miine voi traduce un raspuns dat Ancai de cunostinta de-a ei despre niste posibilitati de cazare in Halle. Dar si pt astea trebuie sa stim mai intii data.

Eu cu Ancutzelu stam din pacate departe de Halle. Nu numai ca drumul cu trenul dureaza 1h40 min de la mine, ceea ce ar insemna cam 4 ore pierdute pe drum, dar costa si vreo 28 de euro, daca imi spune situl cailor lor ferate bine (cred ca asta am mai scris). De aceea e mai bine daca nu gasim pe nimeni in Halle, ca Ana sa stea acolo la o pensiune. Eu as putea sa merg sa fiu linga ei daca ei doresc in ziua internarii sau/si a operatiei (din cauza de servici e foarte greu sa-mi iau acuma mai multe zile libere).

Trebuie stabilit cit de bine se descurca sa duca o convorbire in engleza, pt ca vor avea de inteles multe lucruri si de semnat hirtii (despe anestezie, despre alte boli, despre medicamentele luate, etc). E in orice caz necesar sa aduca cu ei un dictionar de termeni medicali.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Daniela scumpa...suntem intr-un punct in care ma temeam ca vom ajunge, avem clinica, avem doctorul, avem avionul, avem data exacta, nu avem banii....Deci inutil acum sa discutam despre cazare pana nu avem banii ca sa putem spune "maine plecam".

Sunt in mare impas, nu stiu cum mai putem strange inca 7500euro...veniti va rog cu idei. Ana mi-a scris ca va merge azi sau cel tarziu maine sa mai verifice conturile...Speram intr-o minune. Suntem contra timp si sper sa apara un suflet mare, mai multe, cat de multe sa ii poata salva viata lui Liviu.

Am ajuns pana aici, refuz sa cred ca nu putem, merge pana la capat. Oare d-soara Marin nu ii poate face si lui o surpriza? Imi vine chiar sa sun la Surprize pt Liviu...Spuneti-mi va rog ce sa fac, orice idee/sfat e binevenit/a. Va multumesc din suflet.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

http://www.surprize-surprize.ro/site.php
Eu le-am trimis o cerere .. incercati si voi .. poate impreuna ii vom face sa ne auda.

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput