Mamici de iulie-august 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
irinabungau spune:
Gianaiubitico, arati superb!!!!! Se vede ca ai avut o zi frumoasa, si se citeste fericirea in ochii tai... esti alaturi de cei pe care-i iubesti cel mai mult, il ai pe bebe cu tine mereu si sotul tau iti este alaturi...
De multe ori ma apuca disperarea cand ma gandesc ca asa ar fi trebuit sa fie si la mine, insa eu mai am de asteptat inca 4 luni pana il voi avea pe iubitul meu langa mine... Nici noi nu suntem casatoriti, dar cum vine acasa scoatem actele - asta daca nu nasc inainte... Daca nu, important este sa-l stiu pe bebe sanatos si dupa aceea scoatem actele. Asta mai putin conteaza, dragostea noastra este cea mai importanta.
Eu mai merg la Florian saptamana viitoare, voi merge la spitalul din port, unde - nu stie inca - nu ma voi da jos de pe masa pana nu-mi spune ce sex are bebe al meu!!!
Cat despre nasterea in apa am auzit numai de bine, din pacate nu se face si in Constanta!!! Si oricum, nu m-as da pe mana altui medic decat cel pe care-l am...
In schimb, am intrat pe un site referitor la cursurile Lamaze, eu cred ca este foarte folositor celor care vor s nasca normal, adresa este: http://lamaze.ro/cms/index.php
Mai ales ca tipa este din Bucuresti, iar pentru cele din Bucuresti este chiar super usor sa mearga la aceste cursuri. Sa-mi spuneti ce parere aveti, ok??
Eu vreau sa cumpar cursul la distanta... alta posibilitate nu vad pentru provinciale...
Va pup, somn usor la mamici si la bebici,
Irina si bebe 20 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Giana spune:
Irina,imi inchipui cum te simti tu neavandu-l pe sot langa tine...Dar cu siguranta cand va veni veti recupera.
Eu merg peste 2 sapt. la Dantes si mi-a spus ca voi putea face si morfologia fetala.Si eu vreau cu nerabdare sa aflu ce este bb.Dar voi mai astepta...ce sa fac?
Sa ne spui daca afli.
http://photos.yahoo.com/gianadedu
Giana spune:
Am vazut si eu toate pozele tale.Abea acum,dar nu stiam ca ai mai pus!Sunteti superbi si va sta atat de bine...
Sa fiti fericiti,sanatosi si voiosi toata viata!!!
http://photos.yahoo.com/gianadedu
lulu75 spune:
Noi avem un baietel. L-am vazut in seara asta la ecografia morfologica. Are 19 saptamani si 5 zile in urma masuratorilor. Si am si poza cu puta lui.
Sunt putin trista pt. ca nu s-a inregistrat nimic pe caseta video. Apare doar un ecran negru. Am fost la Centrul Medical Unirea la Dr. Iosup. A mai patit cineva la fel?
Luminita
20 saptamani
www.geocities.com/gcirceag (filmele mele)
acusor spune:
Neata fetelor!
Ce ma bucur ca merge iar serverul. Mi-ati lipsit.
Saru'mana pentru felicitari si incurajari. Peste o ora plec la doctor sa-mi vada ecografia si sa-mi spuna daca trebuie sa-mi iau concediu medical sau nu. Imi doresc foarte mult sa nu-mi dea concediu medical pentru ca nu sunt obisnuita sa stau acasa si la servici stau pe scaun deci nu pot sa spun ca fac efort. Doar drumul pana la servici si inapoi.
Am mai vorbit si cu alte colege care a copii si mi-au spus sa nu ma ingrijorez foarte tare din cauza placentei. Eu incerc dar tot aud in urechi vorbele dr. de la ecografie. Sper sa se ridice placenta fara sa se dezlipeasca.
Va tin la curent cand vin acasa.
Va pup
acusor 18 sapt+6
Monica-Elena spune:
Felicitari pentru cele care au aflat ce comori ascund in burtici.
Adriana 44 mil inseamna cam 1500$ si mi se pare exagerat. Problema la noi este ca tot ce este de firma este super, super scump nejustificat. Dar asta este traim in Romania unde mai marii nostri sunt preocupati de cresterea natalitatii - dau medicamente compensate, asistenta medicala este nemaipomenita, hai ca am am spus cam multe si poate deranjez.
Referitor la cursurile lamaze eu peste tot unde am intrebat se fac in scoli unde mi se pare aiurea sa aduci o gravida acolo unde pericoll de boli din colectivitate este mare(varicela, rubeola, oreon).
Nu ma luati in seama cred ca vremea e de vina.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
cin spune:
Buna dimineata, fetelor...imi era tare dor de voi...
Giana, felicitari, sunteti niste frumosi, va sta tare bine impreuna si va doresc tot binele din lume...multa, multa fericire...
LULu...aceeasi surpriza am avut-o si eu cu inregistrarea de la CMU ...eu am fost pe 21, dar abia vineri ne-am uitat la caseta...si ..stupoare...nimic pe ea, asa ca am sunat la CMU si mi-au spus ca au fost mai multe reclamatii si ca au avut o defectiune la aparat...au chemat pe cineva sa-l repare, va dura vreo 2 zile, dupa care, zic ei, au sa ma sune sa-mi faca o programare pt alta ecografie...gratis, de data asta...asa ca, da-le un telefon..
Noi suntem bine..bebe e tare activ si nu avem probleme de nici un fel (doar gandurile mele o mai iau razna)
Hai ca mai vorbim...va pup
Nicoleta si pupurel 22 s
MONAI spune:
Salutare la burtici!
Am revenit si noi cu bine dupa greaua incercare la care am fost supusi. Am fost internata in spital cu iminenta de avort din cauza contractiilor si am facut perfuzii (3 perfuzii de 24 h cu gynipral), acum continuam usurel tratamentul si sa speram ca am trecut hopul.
Nu exista cauze pentru ceea ce am patit eu, asa ca nu trebuie sa va ingrijorati citindu-mi povestea, sau mai bine zis cauzele sunt intrinseci, depind de fiecare organism in parte.
Am intrat in saptamana 24 si acum nu avem voie sa facem efort, dar nu sunt obligata sa stau in pat. Cat am stat in spital vreau sa va spun ca mi-au iesit o multime de fire albe(pe cuvant, socul meu a fost imens cand mi s-a spus ca daca uterul nu se relaxeaza pot sa-mi pierd copila), asa ca am avut o perioada de infrumusetare dupa ce am iesit din spital si acum ma simt mult mai bine.
Am si petrecut Pastele catolic(sotul meu e catolic) si iepurasul i-a adus Sarei(asa o va chema pe bebica noastra) o multime de jucarele si pantalonasi si body-uri pe care le-am achizitionat la preturi excelente(v-am spus ca am voie sa ma plimb, asa ca va imaginati ce fac prin magazine cu bugetul familiei). Chiar azi vom merge sa vedem un patut pe care il are de vanzare o colega si sper sa-i placa si sotului meu. Sunt grabita sa-i cumpar lucrusoare pentru ca in paranoia mea ma gandesc ca oricand mi se mai poate intampla sa trebuiasca sa merg in spital si vreau sa fie lucrurile pregatite.
Inchei pentru ca m-am intins cam mult, va pup si
Sa auzim numai de bine.
mitub spune:
Buna, fetele!
revin si eu cu vesti noi...nu mai sunt proaspete, caci sambata am fost al Eco la dr. Pop.
Avem o fetita perfect sanatoasa, de 500 gr, se incadreaza exact in varsta preconizata si este o scumpica, deci te rog Anis sa mai adaugi un carucior roz la listuta....mami e putin dezamagita ca nu e baiat, dar deja s-a mai obisnuit cu ideea. Pana la urma, banuielile mele au fost confirmate!
Am filmat toata consultatia si de sambata ma uit zilnic la caseta, e un copilas perfect si acum speram doar sa nu se grabeasca prea tare (a se citi sa ramana leoaica). Mi-au sugerat sa vin si in jurul saptamanii 30 la o noua ecografie, dar nu stiu daca mai are rost. Si placenta mea este anterioara si lateral dreapta, totul Ok, IR-urile bune, cel de pe dreapta chiar perfect deci bebe se alimenteaza bine. Voi vedea ce parere are si medicul ginecolog.
Va pup,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)