Mamici de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Monica,
Si mie mi se pare foarte exagerat sa platesti 1500$ pe carucior si scaunel de masina . Nu stiu ce se intimpla in tara si de ce preturile sint asa de mari, dar este inadmisibil chiar pentru niste produse bune de firma sa platesti atit!!!
Eu ma uitam sa cumpar pt bebe de la Peg-Perego, care este tot firma fff buna, iar un scaunel de masina este 170$ si un carucior pina in 350$. Dar aici mai sint si alte marci foarte bune (Graco, Chicco, Bertini, Inglesina, Britax ...) care costa pina in 350$ pt carucior, iar scaunel de masina pina in 150$ ... daca vrei sa te bagi la cele mai scumpe.
Nu stiu de unde cei din tara scot asemenea preturi pt carucioare si scaunele de masina .

Oana C si 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by lulu75
Sunt putin trista pt. ca nu s-a inregistrat nimic pe caseta video. Apare doar un ecran negru. Am fost la Centrul Medical Unirea la Dr. Iosup. A mai patit cineva la fel?

Esti a treia persoana in afara de mine pe care o aud ca pateste asta!!!
Si eu am fost extrem de dezamagita cind am ajuns acasa si nu l-am vazut pe bebe.
Nu-mi dau seama ce se intimpla, are aparatul video stricat? O face intentionat!? Nu e atent si nu apasa pe record ?!
Ai cumva card la CMU? Ca la mine si in alt caz, eco a fost gratuita, acoperita de card, si ma batea gindul ca nu-si dau prea tare interesul daca eco e gratuita.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis, ceea ce descrii tu seamana tare cu Contractiile Braxton Hicks, care apar de obicei prin saptamana 22, sunt nedureroase, neregulate, nepericuloase, dar ajuta organismul sa s eporegateasca pentru nastere.

Acusor eu zic ca mai bine stai acasa cateva zile si stii precis ca se rezolva problema decat sa ajungi obligat-fortat sa stai la pat cu saptamanile!

Monai sanatate multa si stai linistita in pat ca sa se faca bebelusa mare

lulu felicitari pentru baietel si te asteptam mai des cu vesti si povestiri

O zi buna tuturor,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata,fetelor!Cum nu a mers site-ul pe week-end,nu am putut sa va anunt ca am fost la echo si ca sunt in masura sa cer un carucior...ROZ.Dr. Iosup a spus ca voi avea o zanica,sanatoasa,de 504 grame in momentul echografiei ( 22 saptamani si 4 zile ).
In ceea ce o priveste pe zanica,aaa...si am uitat sa va spun ca un prim nume i l-am stabilit : ANDREEA,este totul este in regula.Ceva in nergula este cu mine.Mi-a zis ca mi s-a cam scurtat colul, 3cm.Vorba Deliei,parca ar fi epidemie in ceea ce priveste scurtarea colului.Si mi-au mai iesit si IR-urile mari.Si cum nu stiam ce inseamna asta,l-am intrebat.La care dansul foarte natural,mi-a zis ca sunt obosita.Asta cam este un adevar.
Fetelor,m-am grabit sa trimit mesajul ca sa stie lumea ca burtica mea ascunde o zanica.Acum voi trece sa recuperez ce am de citit.De vineri nu mai stiu ce faceti.Vorbim mai tarziu,va pupic dulcic!

nicoll_mada 23 sapt+1zi

MMN

Mergi la inceput

MONAI,
Imi pare rau sa aud ca ai avut iminenta de avort ... La o virsta asa de mare a sarcinii ar fi ingrozitor de dureros sa pierzi bebelusul .
Sper ca acum te simti mai bine si nu o sa mai ai nici o problema, iar BB este sanatos.

Boga,
Felicitari pentru cea de-a doua fetita!!!! Las' ca sotul o sa se obisnuiasca cu 3 gagici in casa ... O sa aveti voi si un baietel la timpul lui

Oana C si 24+

Mergi la inceput

Nicoll,
Felicitari pentru fetita!!! Sa fie sanatoasa, frumoasa si mincacioasa!

Oana C si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata burticute frumusele!!! Bine ca merge serverul in sfarsit! Da tot am avut de citit si recuperat la greu!!!
S-o luam pe rand.
Felicitari pt. baietei Acusor si Oana !!! Bun venit la clubul de tractorase!!! Si Boga si Nicoll pt. fetite!!! Sa fiti sanatoase cu toate si bebeii vostri!!!

Giana casa de piatra!!! Esti o mamica tinerica foc si draguta cu burtica!!

Monai iti doresc muuulta sanatate, sa va faceti bine si stai linistita cat de mult poti!!
Truli_luli multumesc de compliment (te asteptam si pe tien cu pozici). Da eu sunt la primul bebe si poza din sapt. 23 (acum suntem in sapt. 24 dar nu e mare diferenta).
In schimb la Adriana, se vede burtik de 25 sapt. super faina si maricica E ceva diferenta deja!!! Sa fiti sanatosi amandoi!!! Misto fustica aia sport!

In ce priveste hainele si eu am refuzat pana acum sa port din alea lalai care imi pare mie ca oricum ingrasa mai tare si prin urmare am tot purtat ce-am avut, ba raiatii prinsi cu elastic de par la nasture, ba niste pantaloni stretch, acum mi-am facut unii noi mai largi pe burtica dar tot mulati si inca purtam bluzele obisnuite mulate adica...

O zi buna tuturor!!!

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza burtici,

Se vede ca v-a fost dor de DC!!! Traiasca DC, sa nu mai cada serverul!!!

Monai, este cumplit ce aud, ma bucur enorm ca sunteti bine si inafara oricarui pericol!! Doamne, bine ca s-a terminat cu bine povestea asta!!!! Acum pentru ca m-am atasat atat de mult de toate burticile de aici, nu as suporta gandul sa se intample ceva rau vreuneia din noi!!! A mare grija de tine, desi nu ti s-a impus sa stai la pat, ai totusi grija la efort!! Ti-a dat vreun tratament pt. acasa?

Boga si Nicoll Mada, sa fiti fericite cu printzele voastre si sa fiti sanatoase!!!

Luminita, tie sa-ti traiasca baietelul sa fiti sanatosi si sa asteptati rabdatori pana cand o fi momentul...

Eu cu greu ma obisnuiesc cu ora de vara, vad ca bag somn de nu mai stiu de mine... Nu-mi place sa stau acasa, dar n-am ce face... stau toata ziua pe DC...

Va pup burtici, sa aveti o zi frumoasa,

Irina si bebe 20 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata burtici si bine v-am regasit dupa mega-week-endul nostru!

Felicitari Ancusor pentru baietel, bun venit pe listuta noastra Dana, Lulu si tie sa iti traiasca baiatul!
Si ma bucur ca mai apar carucioare roz! Felicitari Boga si Nicoll sa aveti fetite frumoase si sanatoase!

Boga,
ai vazut avem toate trei (tu, Delia si cu mine) fetite si suntem cu acelasi UM frumos, nu?!

Noi suntem bine, am vazut ca au fost ceva probleme cu forumul, sper sa nu mai fie...
Mandra noastra misca mereu, are program dimineata si seara e foarte activa, apoi o mai apuca si in timpul zilei, dar nu o tine mult.
Martea viitoare mai mergem la contol, parca Irda tu ai tot pe 5 aprilie urmatorul control...

Anis,
incearca sa nu te mai stresezi, daca ai fost la dr. si a spus ca totul e in regula nu iti mai face ganduri negre, ca superi bebita.

Monai,
iti doresc multa sanatate si ai grija de voi!

Pupici si o saptamana buna tuturor,
Katink cu dulcineea mea 21sapt. + 6zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata burtici frumoase!
Ce greu a trecut ziua de ieri fara vesti de la voi! Dar ce mult ne bucuram pentru vestile bune pe care le-am citit astazi: felicitari tuturor care au aflat ce mai ascund burticile:Acusor, lulu75, mitub, oanabomboana,nicoll_mada si tuturor celorlalte (ca sigur cred c-am mai uitat pe cineva )

Sa avem cu toate niste bebelushi sanatosi, mancaciosi si frumosi si cu noroc in viata!
Monai imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva, dar speram si noi ca lucrurile au revenit la normal si ca totul va fi bine de acum inainte !
Anis, Kulta, acusor cat mai putine ganduri negre va doresc, aveti incredere in medicii vostri si ascultati-le sfatul: fara efort!
Noi suntem bine, parca si burtica este mai mare, dar din pacate nu avem aparat ca sa facem fotografii sa ne vedeti. Voi toate sunteti foarte frumoase ! Giana, felicitari pentru cununia civila... se vede intr-adevar ca sunteti 2 in unu... si e foarte frumos, iar tu esti o mamica superba!
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa si cat mai linistita... doar cu bebeilor!
Avem o listuta super, felicitari Anis!

Ioana si bblina 22+

Mergi la inceput