Mamici de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetelor, va multumesc pentru urarile de bine si eu va doresc la toate sa nu aveti probleme majore si sa va bucurati de aceasta perioada care desi are multe dificultati, unele inerente, este extraordinara .
Irina, eu continui sa iau gynipral tablete 3 pe zi. Nu pot sa-ti spun cat timp, sunt sub supraveghere medicala. In spital mi-au facut si alte analize si au descoperit o usoara infectie urinara, asimptomatica de altfel, pentru care fac tratament cu negram, cred-doctorul mi-a dat pastilele.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am stat si eu acasa 4 zile,concediu restant de anul trecut si nu mai reusesc sa citesc tot ce s-a scris pe aici.
FELICITARI Acusor,lulu75,mitub,oanabomboana,nicoll_mada si tuturor fetelor care ati aflat ce aveti in burtici!

Monai,multa sanatate si ai grija de tine!

Mitu,s-a potrivit cu calendarul chinezesc despre care vorbeam in alta parte?Nu am reusit sa ma uit la vechiul mesaj
.
CristinaDumbo Jumbo 24 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza feteleee!
Ne-a fost tare dor de voi, se vede ca suntem dependente de DC
si eu si bebitza !
A fost un week-end luuung asa ...fara vesti de la voi!
Bine ca si-a revenit serverul ca faceam ture pe langa
calculator !

Felicitari fetelor cu fetite si viitoarei mamici de baietel!

Mona stai cuminte si fa cat mai putin efort....cu contractiile nu-i de gluma!
Nu vreau sa te sperii dar citeam pe undeva de o gravidutza care si-a pierdut bebele la 7 luni din cauza contractiilor si colului intredeschis,pentru ca nu s-a odihnit suficient! (acum era din nou insarcinata si fericita!)

Si noi avem contractii si luam No Spa si Gynipral tablete si parca sunt mai rare.....oricum...cum apar....in patutz cu noi!

Katink noi mergem si azi la un control, dar la eco morfo de trimestrul 2 mergem intr-adevar pe 5 aprilie, abia astept sa-mi vad iar printzesa, sper ca a crescut suficient pentru varsta ei!

Pupici si

Irda
20+2 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

katink am observat si eu, de fapt din toate fetele cu aceeasi data UM mi se pare ca doar doua aveau bebei cu sex diferit! Ramane sa vedem care va fi realitatea palpabila, ca de nu m-au innebunit care mai de care cu bebei a caror sex s-a schimbat de la ecografie la nastere!

cristina nu s-a potrivit, Miruna se potriveste fetita dar bebe 2 trebuia sa iasa baiat. Am mai gasit ieri un programel tare aiurit carez icea ca trebe sa fie baiat...dar m-am almurit ca nu prea are legatura cu realitatea, caci sotul meu trebuia sa fie fata iar eu baiat . Sunt cativa prieteni la care se potriveste...

Important e ca suntem bine!!!

Am o intrebare la tine. Imi poti spune care sunt valorile deducerilor personale in functie de salarii? Si daca este adevarat ca deducerile suplimentare nu se mai acorda daca depasesti nu stiu ce salariu???

Multumesc tuturor pentru urari si mult bine asemenea va doresc!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna burticute,

in sfarsit am reusit si noi sa recuperam; da' stiu ca ati scris, nu gluma!!!
Bun venit noilor mamici si sanatate multa Monai, ai grija de tine si vei vedea ca totul va fi O.K.
Mai am o nelamurure in legatura cu concediu de maternitate; am intrat si pe pagina legislativa, dar am iesit aproape la fel de nelamurita.
Stiu ca se plateste 85 % din media pe ultimele 6 luni, dar nu stiu daca se impoziteaza, sau ce impozit se percepe;
Daca nu va plictisiti, hai sa luam un ex:
sal brut= 10 mil/ luna, deci media pe 6 luni e tot 10 mil si 85 % este 8.500.000 lei, apoi se aduna zilele lucratoare din aceste 6 luni ( sa zicem 20 zile/ luna * 6 luni= 120 zile, atunci 8.500.000/ 120 zile =70.833 lei/ zi si aceasta suma se va primi in functie de cate zile lucratoare sunt in luna respectiva, dar cei de la conta zic ca se plateste CAS SI NU MAI STIU CE, voi stiti ceva....???
Ar fi super sa ma puteti ajuta.
Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata, burticute!
Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi, ma simt mai bine, baietelul bate cu toate alea foarte des, contractiile sunt mai rare si nedureroase, in schimb, Danuta mea iar nu doarme noaptea, din cauza dintilor. Pe deasupra mai are si febra.Azi noapte s-a trezit cred de 10 ori, da-i panadol, nurofen, leagan-o in brate, culc-o pe mina etc. Am prins citeva ore de somn spre dimineata. Ieri, de suparare ca Danuta are febra si nu scade cu Panadol, nici n-am putut minca si ce-am bagat in gura am vomat.
Asta este.
Abia astept sa incep sa aranjez camera copiilor. Din Iulie, o mut pe Danuta in cameruta ei. Eu voi dormi in camera cu BB2 pentru ca se trezeste mai des iar Danuta va dormi in camera cu taticul ei (in noua camera) pentru ca va avea grija sotul de ea o perioada, cit bb2 e mai micut. Deja ne-am impartit treburile. Voi, cele cu 2,3 bebei, cum faceti? Eu nu voi mai avea alt ajutor decit sotul, asa ca............ne vom descurca asa cum vom putea.
Pupici
K19+2s

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Referitor la calculul indemnizatiei de maternitate: cei 85% din media ultimelor 6 luni reprezinta si netul pe care il vei lua tu. pt ca, conform legii, nu se impoziteaza, nu se plateste somaj pt ca se considera contractul de munca suspendat.. singura contributie care se plateste este sanatatea la nivelul a doua salarii minime, dar o plateste societatea, deci nu se retine din salariu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Buna burticutze!
Poate nici nu va mai amintiti de mine si sincer nici nu va condamn, deoarece scriu foarte, foarte rar dar va citesc foarte, foarte des.
Vroiam sa ma laud si eu cu ce am in burtica - baietel - Radu. Am fost la echo morfo. la Iosup - si totul e ok cu bebele. Deci Anis te rog pune la mine un carucior albastru. Am vazut ca multe fete din iulie au baietei - sa ne traiasca.
Dupa echo. am fost la dr. care ma supravegheaza - Dr. Puia - si ce credeti ca mi-a spus - sa incep un regim alimentar - nu ca as fi grasa (am 52 kg - m-am ingrasat 6 kg - sunt in sapt. 26) dar sa imi pregatesc organismul pt. luna a 8-a cand crestem foarte mult in greutate. Unde a-ti mai auzit voi gravida la regim? cand acum e sg. perioada cand putem sa ne satisfacem poftele? Oricum ... voi respecta indicatia lui, ciudata.
Cat despre nasterile sub apa - vreau sa va spun ca eu sunt din Fagaras - si totusi merg la control si voi naste la Bucuresti - pot sa va spun ca se fac intradevar la Victoria (30km de Fagaras), s-a redeschis maternitatea si sunt facut de dr. Baiulescu. pe la noi sunt si pareri si pro si contra acestui fel de nastere, cat si despre acest dr., iar unele fete care au trecut prin asta nu ar mai face-o odata. Altele au fost multumite. Sincer nu stiu ce sa va recomand, dar voi mai intreba printre cunoscutele care au nascut acolo si va voi scrie mai multe.
Fetelor care veti naste baietei, ce parere aveti despre circumcizie? Sunteti pro sau contra?
Sanatate multa tuturor sa promit sa scriu mai des si voi pune si fotografie curand. Felicitari tuturor celor care stiu sexul bebelului.

Mergi la inceput

Fetele, iar mi-am facut varza semnatura.
Va rog, mai spuneti-mi o data cum sa fac sa imi aranjez din nou semnatura?
K19+2

Poze cu noi

Mergi la inceput

Acuma pare ok, nu?
Cred c-am innebunit, fetele!

Poze cu noi

Mergi la inceput