Mamici de iulie-august 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Monicutz spune:
Salut burticilor!
De cand n-am mai reusit sa intru...cand a vad ce mai facti...hop si serverul in reparatie.
Vad ca a mai aparut un ursulet de Canada! [red]Danutza, de unde esit din Canada? Bine ai venit pe forum!
Acusor[/red], felicitari pentru baietel.
Am vazut poze cu voi toate si sunteti niste frumusele :). Bravo voua.
Noi suntem bine, crestem, ne luptam cu aciditatea cu are azi noapte m-am trezit fix pe nas in loc de stomac...a migrat.
Va pup si ma bucur ca v-am regasit. Sanatate maxima!
, 25s
blackpanterro spune:
Oana,
si eu am citit o gramada de materiale despre listeria si toxoplasmoza de aceea stiu ca nu am nici un simptoma, dar totusi as vrea sa stiu sigur.Nu stiu ce sa mai cred, ca doar si in State sunt o gramada de familii care au animale.Ma mir ca bolile astea sunt atat de inexistente.La fel a spus si doctorul meu sa nu imi fac griji de nimic.
Adriana si Aidan 26sapt+1zi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Oana C spune:
Adriana,
In State oamenii au animale (catei, pisici), dat sint tinute numai in casa; cel putin asa este aici, in Florida. Si noi avem 2 pisicute si le lasam afara numai 1-2 ore/zi doar supravegheate (doar in spatele casei, in gradina - avem gard de-ala inalt). Le-am facut toate analizele mereu si intotdeauna numai sotul a schimbat nisipul in care isi fac nevoile (eu nici macar nu ma apropii de ladita).
Cu toate astea, eu o sa cer analizele, pt ca e mai bine; fiind si prima sarcina, vreau sa ma asigur ca fac totul asa cum trebuie.
Oana C si 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
blackpanterro spune:
Da si eu o sa le cer ca o sa ma simt mult mai bine.Noi nu avem animale dar socrii mei au avut un caine pa care l-au primit cand eu aveam 3 luni de sarcina.Nu era inca vaccinat ca era prea mic si l-au dat la scurta vreme dupa aceea.Sper sa nu fi luat ceva de la el, desi nu cred pentru ca nu am nici un fel de simptome, si sarcina merge bine pana acum.
Oricum o sa cer testele pentru linistea mea sufleteasca.
Monica-Elena spune:
Gabirus eu stiu ca sectia din orasul Victoria s-a inchis de un an. Am inteles ca ar fi acuma la Rupea tot in Brasov. Am pus mai de mult un subiect despre nastrerea in apa dar se pare ca sunt putine chiar niciuna din fetele de pe DC care au nascut in apa si nu am aflat mare lucru.
Ar fi interesant daca afli tu ceva. Desi la mine este clar cezariana.....
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Giana spune:
Am inebunit ieri cand am vazut ca nu pot vorbi cu voi...Imi doream atat de mult avand in vedere ca nu am mai intrat de cateva zile pa DC...Chiar sunt dependenta de forum si de prietenia voastra!
Irina,iti multumesc mult ca ti-ai amintit de o zi atat de importanta mie!
A fost o zi minunata si timpul a tinut cu noi.A fost superb!Am si bagat deja niste pozepe yahoo pe care le puteti vedea.In unele poze se vede ca suntem 2 in 1
In legatura cu analizele toxoplasma si listeria mi-am facut si eu o gramada de griji pana mi-a explicat doctorul meu ca nu am de ce.Astea se fac numai daca sunt probleme sau daca ai vre-un risc.
Va pup si va iubesc!!!Va multumesc ca existati!
Giana19s
POZE NOI
http://photos.yahoo.com/gianadedu
Monicutz spune:
Adriana, nici mie nu mi-au dat inca de facut analizele astea. Si nici nu cred ca or sa mi le dea decat daca le cer. Sunt tare curioasa ce mai zic acum la urmatorul control, adica miercuri. Daca imi mai fac sau nu vreo analiza.
Cele care sunteti in luna a 6a, voua v-au facut analizele de diabet? Sau nu se fac inca?
, 25s
blackpanterro spune:
Moni mie mi-a spus doctorul ca o sa fac testul de diabet gestational in saptamana 28 desi cred ca o sa il fac saptamana viitoare cand merg la control.
Giana foarte frumoase pozele si chiar se vede ca sunteti 2 in 1 acolo
ursuletulpanda2005 spune:
Monicutzeu sunt in Belleville, Ontario. Intre Ottawa si Toronto. Sper sa nu mai stam mult pe-aici si sa ne intoarcem si noi in lume. Oraselul e dragut dar are 45000 de locuitori asa ca totul este la scara ... :-)
Tu esti in Toronto, nu? Chiar am fost sambata pe-acolo sa-mi caut niste haine de graviduta. Venim incolo destul de des fiindca mai avem ceva prieteni prin zona. Asa ca, poate ne-om si vedea.
M-as fi bucurat sa ne putem vedea cu toate mamicile de iulie-august dar nu prea vad cum. Noi suntem TARE departe. Uf!
In fine. Dar am promis: fara vaicareala!
Apropos de analizele de diabet. Mie mi-a zis doctorul ca o sa-mi dea trimitere sa le fac la urmatoarea vizita. adica pe 13 Aprilie = 24+ saptamani. Oricum daca sunt, Doamne-fereste probleme, astea apar ca si cele de tensiune, in ultimul trimestru de sarcina.
Tu la ce spital o sa nasti? North york? Am auzit ca au cei mai buni medici OB din Torornto. Cica spitalul e vechi dar au medici foarte buni. Si eu incerc sa ajung acolo fiindca spitalul din Belleville e mic si nu prea am incredere. Dar, cine stie? Daca o fi urgenta ... :-)
Mai e pana atunci!
danaB + Pooh! 22+