FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Felicitari Mickey, multa bafta fetelor de pe baricade.

Am primit si eu medicatia pentru FIV-ul din toamna: Buserelin, Gonal-F si progesteron. Stiti ceva despre aceste medicamente?
De asemenea, mi s-a dat protocol lung. Acasa cum se procedeaza, in ce situatii se da protocol scurt sau lung? Dupa cate stiu eu, depinde de ciclu, daca este regulat, de cum ai raspuns la stimulari in trecut si de nivelul FSH-ului.
Pe urma mi se va face AH (assisted hatching-cand sparg peretii ovulului ca sa-l fecundeze) si nu stiu ce riscuri presupune. Ma puteti ajuta voi cu ceva informatii?

Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iram spune:

MicheyD FELICITARI!!!Ma bucur ca ai reusit din prima incercare.
Ariela! Am luat menogonul de la D-na Szabo cu 8 euro buc.Dipherelinul l-am luat din Bucuresti de la farm. Leda cu 288000lei fiola de 0.1 mg.
Va pup! Sa auzim de bine!!!
Iram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Teli, sa stii ca eu maine fac ET. Eu am mai sris pe aici, dar dupa un timp dispare mesajul meu. Am 7 embrioni din care 2 sunt de tip C, deci ma bazez pe cei 5. Sa vedem cum arata maine.

Iti tin pumnii inca o data.

Sa ne auzim cu bine la mamici!!

Mickey, FELICITARI!!! cred ca esti foarte fericita !!! Sa fiti sanatosi, tu si bb-(ii)

I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Vioi mult succes maine! Iti tin pumnii sa reusesti!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dodo23

Am primit si eu medicatia pentru FIV-ul din toamna: Buserelin, Gonal-F si progesteron. Stiti ceva despre aceste medicamente?
Pe urma mi se va face AH (assisted hatching-cand sparg peretii ovulului ca sa-l fecundeze) si nu stiu ce riscuri presupune. Ma puteti ajuta voi cu ceva informatii?

Dodo.

Si eu am facut un FIV si un ET anul trecut in Vancouver. Tu unde faci?
In ce priveste medicamentele: Buserelinul iti pune ovarele in repaos si iti va opri ciclul o perioada ( eu am folosit Synarel spray nazal ); Gonalul iti stimuleaza ovulatia ca sa ai cat mai multe ovocite ( am folosit in plus si Pergonal ), iar Progesteronul te ajuta sa sustii sarcina ).
AH-ul ar trebui sa ajute la fixarea embrionului pe peretele uterin. Eu am facut cu AH la embrionii congelati si din pacate au pleznit 3 din 5 la efectuarea procedurii. De obicei la decongelare se pierd cam 15 %, dar la mine a fost pierderea mai mare.
si mult succes!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Mickey FELICITARI, SARCINA USOARA SI AI GRIJA DE TINE.
Teli (Otilia) stai cumintica la pat si multa bafta, iti tinem pumnii.
Vio azi iti iei bebei acasa, multa bafta si tie si sa fie cu noroc.
Monica, Anis ce fac minunile din burtica. multa sanatate.
Anemona ce face printesa, pupici si numai bine

Fetelor va doresc la toate numai reusite si multa multa incredere in sansa voastra.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,
Mickey eu zic sa lasi plimbarile acum, sa stai cat mai cumintica acasa, pui, sa nu faci nici un efort.

Vioi, maine in ziua cea mare ne vom gandi toate la tine si iti vom tine pumnii sa fie intr-un ceas bun si, sa fii si tu cea mai fericita femeie peste 2 saptamani cand vei face testul!

Monique, mi-e dor de tine si abia astept sa vina martea viitoare sa ne vedem!

Mergi la inceput

Cami, multumesc pentru informatii. Eu fac FIV-ul in Montreal.
Dodo.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dodo23

Cami, multumesc pentru informatii. Eu fac FIV-ul in Montreal.
Dodo.

Mult succes

Cami

Mergi la inceput

Cami, tu cand incerci din nou si unde?
Multa bafta si tie!
Dodo.

Mergi la inceput