FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 8

zisaCami spune:
In octombrie voi face urmatoarea incercare, la Medsana - Bucuresti - dr. Protopopescu.
Cami

Delia21 spune:
MickeyD,ai putea scumpa sa-mi dai oare ceva informatii despre firma respectiva,nr de tel,email,orice.O poti intreba pe prietena ta cand mai vorbiti?Eu am tot cautat pe net oferte cat mai avantajoase,dar chiar asa precum asta nu am gasit.Noroc in tot ce faci si pupici pe burtic!

MickeyD spune:
Delia21
Scuza-ma ca nu ti-am rapuns mai devreme. Prietena meaesteacum prin Europa in vacanta, nu are telefon la ea dar i-am trimi un emali, tiu ca mai verifica din cand in cand. Cand imi rapunde iti scriu imediat.
Intre timp, mult succes
Pupici

bujor spune:
quote:
Originally posted by dodo23
Cami, tu cand incerci din nou si unde?
Multa bafta si tie!
Dodo.
Buna Dodo,
eu am facut IVF in Ottawa, si acum merg la investigatii in Montreal.
Eu merg la Dr. Tan. Tu unde mergi in Montreal?

denisa73 spune:
Felicitari MickeyD! Sarcina usoara si bb(i) sanatosi!
Teli urmezi tu maine cu o veste mare!

Monica-Elena spune:
Denisa ce mai faci? Ce face bebita? Nu te-am mai vazut de mult. De fapt eu nu mai stau asa de mult la calc.
Vio 74 sa stai cumintica in pat.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

VIOI74 spune:
Fetelor, m-am intors vineri acasa (joi am dormit in spital) cu 4 puisori, dealtfel cei mai frumosi. Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine pt ca asta m-a ajutat foarte mult.Dupa ET am dormit si vineri si sambata. Si incerc sa nu fac nimic care sa-i puna in pericol pe micuti.
Azi am avut o problema cu constipatia: ma duceam la baie dar nu faceam nimic ca nu vroiam sa ma fortez; si aveam si dureri de burta; pana la urma am reusit sa fac ceva, cand tocmai sosise si sotul meu cu medicamente. sper ca puiutii sunt ok, si incearca sa-si gaseasca un loc de prins.
De azi stau cu laptopul in pat si vorbim. Nu de alta dar vreau sa fiu aici cand ne da Teli vestea cea buna. Trebuie sa o urmam pe MickeyD.

MickeyD spune:
VIOI74 felicitari pentru cei 4 micuti. Ai mare grija de ei. Noi mergem la ecografie miercuri. Abia astept.