FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Mit spune:
buna fetele!
spuneti va rog, la Giulesti FIV cum trebuie sa fii palatit in lei, sau on valuta( $ sau Euro)
multumesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Teli spune:
Mickey! felicitari de la Teli! Doamne ajuta!
Teli e inca in pat! E bine, nu-i prea place sa stea in casa si in pat....Abia luni vine la serviciu si veti vorbi cu ea.
stiti ceva de VIOI?
Va pupa pe toate!
( Simona)
Minnie spune:
Acum am reusit sa intru pe DC,si sa citesc vestea cea mare.BRAVOOOO,MikeiD,sa fiti sanatosi si sa treaca cit mai usor cele 9 luni.Asa o veste mi-a dat mai mult curaj,mai ales ca si eu merg la Giulesti.Sa ai multa grija de tine si de bb.
Apropo pt. cine a intrebat ,la Giulesti de vreo 2-3 sapt ,preturile sunt in euro,o parte platiti in lei ,si o parte in euro,pt.ca daca nu se ajunge la ET euro se returneaza.
In alta ordine de idei prin 15 martie am sunat la Farm Catena si la 2NA,si mi-au zis ca ei nu mai aduc nici pe comanda.Nu stiu ce sa mai zic,cred ca din Ungaria e cel mai bine,si costa si mai putin.
Pupici tuturor
Delia21 spune:
Fetele...,luni pe 4 april am eu si mandru prima intrevedere cu doctoru pt Fiv,si am niste goluri in stomac de pe acum.Of,tare sper sa fie bine si la anul pe timpu asta sa am ditai burtica sau...bebe in brate.Va pupicesc pe toate.Mickey,felicitari scumpa si ai mare grija de samburelu tau,cred ca esti in al 9-lea cer.
Delia21 spune:
Si referitor la pacate...chiar credeti ca Dumnezeu e un batranel ursuz care sta cu creionu in mana si noteaza:aha,a avut sex miecurea,pacat mare,.....aha a mancat carne vinerea,pacat si mai mare.Pacate sunt faptele care fac rau celor din jurul nostru si noua insine si ne amarasc sufletul,alea sunt pacate,cand ucizi,furi munca altuia,invidia,a vorbi de rau pe cineva cand nu e cazul.Parerea mea de parerista....zic si eu ,nu dau cu paru..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Minnie, pai e foarte rau, chiar nu mai aduc menogon nici pe comanda? dar oare de ce? eu o sa ma duc azi sau maine la catena sa vad cum sta treaba, ca mie imi convenea sa iau din Ro si nu din Ungaria.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Nu va suparati pe mine fetele ca am zis de pacat.
Pacat sau nu eu tot fac inseminare si inca in Postul Pastelui. Cunosc un preot care intradevar te face sa te simti ca are harul lui D-zeu si am stat la discutii indelungate si mi-a spus ca fertilizarea este considerata un pacat pentru ca e ca un avort pentru embrionii care nu se prind. Despre inseminare nu a zis nimic desi eu i-am spus ca asta o sa fac.
Lachione sa stii ca si eu gandesc asa.
Imi cer scuze inca o data, nu am vrut sa supar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
bine... hai ca nu ne-am suparat... eu credeam ca preotii il considera un pacat pentru ca acel copil este conceput un pic "fortat", de o echipa de medici si nu cum a lasat Dumnezeu pe cale naturala....dar sincer...nu ma intereseaza tocmai parerea preotilor!
MickeyD spune:
Ariela – Eu am luat menogon de la farmacia FARMADEX pe calea Mosilor, cum mergi dinspre Piata Obor, pe partea dreapta, inainte de EUROMBANK. Nu aveau initial toate fiolele dar mi le-au adus foarte repede. Din pacate nu mai am numarul de tel dar poate reusesti sa ajungi acolo. Mai este tot FARMADEX in Pantelimon, o sa intreb eu maine, cred ca ajung pe acolo.
Mit – la Giulesti se plateste contravaloarea a 1000 euro in lei, la casieria spitalului in ziua punctiei sau pana atunci iar restul de 800 in euro la ei la cabinet
Pt. Teli – sa stie ca ne gandim la ea si speram din tot sufletul sa vina cu vesti bune.
Delia21 – este adevarat ca cel mai mult ne macina emotiile. Totusi e bine ca ai luat aceasta decizie si dupa cate vezi exista rezultate. Unde faci FIV-ul ? In NY ? Imi spusese o prietena ca exista o clinica unde se fac FIV-uri si nu platesti decat daca reuseste. Ai dreptul la 7 incercari.
Pupici la toate lumea
Monica-Elena spune:
Multa bafta si pentru VIO 74 care face maine ET-ul.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.