FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 5
zisaCami spune:
Mickey felicitari! .
Ma bucur din tot sufletul pentru voi! Dr. Damian e un medic excelent ( sotul meu a fost operat cu succes de catre el )!
Cami
Ariela spune:
FELICITARI , MICKEYD
Asa da veste.Mi-a mai venit inima la loc.Te pup si - ti doresc bebe sanatos. Am mai capatat curaj la asa o veste.
TELI, unde esti ? Asteptam vesti mari si de la tine.
VA PUP
ARIELA
eva47 spune:
abia acum am intrat pe dc si am aflat marea veste ...
sunt extrem de emotionata si fericita pentru tine , sunt la birou si nu ma pot exterioriza asa cum ar trebui.
ai vazut ca o sa ne intalnim ca sa sarbatorim si nu asa oricum .....
ma bucur din suflet pentru voi , asta inseamna ca se poate si in cazul nostru .
Mii de felicitari...........si ai grija de bebe .
MickeyD spune:
Sper ca vestea mea sa va fi dat un pic de curaj si energie s amergeti mai departe. Stiu cat de greu este sa ajungi pana aici.
Lachi, ca sa iti raspund la intrebare, situatia noastra e cam asa: eu am 26 ani, sotul meu 37 ani. (adica si-a tras gagica tanara )
Analizele mele au iesit toate bune adica eu nu am avut probleme. Sotul meu - azoospermie. Analizele lui atat hormonale cat si genetice au iesit bune deci indicatia ar fi ca este vorba de obstructie deci sanse mari sa gaseasca ceva in testicol. Totul s-a facut la Giulesti, asa cum v-a spus si el cu Dr. Dracea ca si medicul nostru curent care a facut FIV-ul, Dr. Damian care l-a operat pe el si Dr. Cocei, care i-a fertilizat in laborator.
A fost prima incercare. Si desi toata lumea a incercat sa ma previna ca de obicei trebuie sa faci vre-o 2-3 FIV-uri uite ca se poate.
Teli nu cred ca are acces la internet de acasa asa ca trebuie sa asteptam pana merge la control, poate ne mai scrie cumnata ei cum a fost. Oricum sper sa fie de bine. E cazul sa ne mai bucuram si noi pe aici.
MickeyD
Brendy spune:
Buna fetelor!
MichyD inaca o data felicitari! Am avut intodeauna convingerea ca vei reusi!
Cred ca este ceva foarte deosebit ceeace faceti voi aici . Cit de mult conteaza pentru cineva care trece prin momente grele sprijinul pe care voi il dati nici nu pot spune!
Succes pentru toate!!!! Daca incercati si credeti cu tarie in voi veti reusi cu siguranta.
flavia ramona spune:
Felicitari MickeyD. Va urmaresc pe toate din septembrie anul trecut si de fiecare data ma bucur si plang alaturi de voi.
Nu am citit chiar tot, dar as vrea, daca se poate, sa-mi spui ce i-au descoperit sotului tau si (nu stiu daca am inteles bine) cand sa facut operatia lui, inainte?
Eu saptamana viitoare incep stimularea pentru inseminare artificiala. Eu 26 ani, sotul 34, eu ok din toatel punctele de vedere, el cu o boala ce trebuie operata cat mai curand, mai exact in cel mult 5 luni. As vrea sa cred ca avem sanse bune si sunt optimista pe de o parte, dar incerc si sa ma gandesc la varianta unei nereusite ca sa nu cad intr-o depresie urata dupa.
Va tin pumnii la toate. Sa avem un an tot cu vesti bune.
Apropo, stiati ca FIV-ul este considerat un pacat de catre biserica?
smita spune:
Eu nu cred ca este un pacat sa dai viata.Pacat il considera biserica,dar nu si Dumnezeu, altfel nu ar mai exista reusite!
Sa auzim de bebe !
Kariris spune:
sa nu va suparati pe mine ca gandesc asa, dar si a avea contact sexual inainte de casatorie este considerat de biserica tot un pacat si a-ti insela sotul sau sotia tot un pacat (si multi il fac) si cel mai important lucru si avortul este tot un pacat si inca unul mare; pe mine anul trecut nu a vrut sa ma impartaseasca de Pasti pentru ca nu trecusera 9 ani de la ultima intrerupere de sarcina...asa ca sa ma ierte Dumnezeu dar prefer sa fac un pacat pentru a da viata si nu pentru a o curma (avort); si tot apropos: stii ca si inseminarea artificiala e tot un pacat in viziunea bisericii?
Asta este!
Ariela spune:
Buna, fetelor.
Va rog frumos sa - mi spuneti si mie de unde pot cumpara mai ieftin MENOGON din BUCURESTI sau daca nu se poate de aici din UNGARIA.
Imi trebuie 40 fiole de MENOGON incepand cu data de 21 aprilie.
La GIULESTI costa fiola de MENOGON 600.000 lei ( deci ar trebui sa platesc 24.000.000 lei )Mi se pare enorm si nu am de unde .
Abia am facut rost de bani de FIV si de diphereline ( 270.000 fiola * 28 fiole = 7.500.000 lei )plus tot ce o sa mai urmeze.
Va pup
ARIELA
Kariris spune:
Buna Ariela, tot de la fetele de pe forum am aflat de farmaciile Leda si 2NA, care aduc menogon la comanda. Eu insa nu am ajuns la acele farmacii si am intrebat la o farmacie foarte aproape de casa mea daca au si, mi-au spus ca au avut si ca aduc pe comanda (se da un mic avans cred si iti aduc cate fiole ai nevoie). Farmacia se numeste Catena este pe Stirbei Voda pe partea cu Cismigiul, treci de Cismigiu si aproape de intersectia semaforizata de la Sala Palatului, undeva langa floraria Iris este aceasta farmacie noua, moderna, dotata. Deci pe Stirbei Voda pe partea dreapta cum mergi spre Sala Palatului si pana la semafor. Ultimul pret la ei fusese de 380.000 lei. Cred ca trebuie sa iti comanzi din timp pt ca nu am intrebat in cat timp le aduce, eu urmand sa fac fiv doar in iulie.
Si aceeasi poveste cu comanda in prealabil se practica si la 2NA, unde cred, nu stiu sigur, ca le aduce mai repede.