Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Kittie spune:
Liliana multumim! Si eu tot taur am acasa
BraveGirl....offfff...greu pana va dati la acorduri mama.. Deci, nu o lua singura pe campii ...pleaca in seara in care iese si el. O sa incepi prin a avea o seara infioratoare, gandindu-te la cate tentatii e expus si cat de usor e sa calce stramb, ca doar vezi si tu cum e... dupa care, cu vremea, chiar o sa apreciezi iesirile cu pricina.. Si?!! Poate chiar el nu va trebui sa stie.. si daca e cu inchis usa si la revedere.. apoi nu-i de maritis, fato! Ca asta nu e amor. Ori iti spune asa si-ti lasa impresia ca sate poata controla mai usor, ori daca e "pe bune", tot la fel de pe bune ai pus-o .
Ma scuzati pentru exprimare, da sa fim realiste din cand in cand...
Di igzemplu, al meu iesi aseara cu un coleg la masa si s-a intors de-a dreptul pe dos. Nici pana acum n-am reusit sa aflu ce naiba l-a macinat asa de rau ca ne-am certat aproape de cand a intrat pe usa.. ca io faceam baie la copil; si l-am rugat sa-mi aduca biberonul care era in frigi (pt ca pusesem apa prea fierbinte, l-am lasat nitel la rece) . Si vine cu o falca-n cer si cu una-n gresie ca amu stiu eu ca daca bagi ceva cald la frigideru rece provoaca dureri de burta si nu mai stiu ce? (era aproape sa-mi spuna ca e cancerigen si nu mai stiu ce ) si pe mine evident m-a pocnit rasu cand a venit asa suparat si cu asa seriozitate de veste.. Ei bine?! M-a trimis unde stie el si a plecat si a zis ca nu si cere scuze ca sunt o aia si o ailanta ca nu vreau sa ma sesizez la asa gravitate de fapta.. Sa dea trasnitu daca stiu ce avea.. I-am zis bey omule esti pe langa carare, stii si tu. Io ma duc sa dorm. Daca ai ceva de adaugat, esti invitatu meu. De nu?>!Noapte buna, om mai vorbi noi...
Am ajuns la asemenea convietuire dupa ceva tratative cu creierii si simtirile mele , dupa nenumarate crize de gelozie, pasiune arzatoare si arzareata, dupa ce mi-am dat seama ca n-am ce face si decat sa-mi pun creierii pe moatze si distrug inima,mai bine-mi bag lungile picioare si ma pretuiesc .. si s-ar putea sa ma pretuiasca si el. De nu, asta e, pierderea a lui e! Traiasca copii !!
mamica de ( 13oct04 )
BraveGirl spune:
Si eu cred ca ma ameninta ca sa ma sperie...se da el crocodil. Dar mai bine sa nu-l testez. In afara acestui conflict, pot sa spun ca sunt o fericita. Eu un baiat de casa, se gandeste tot timpul cum sa faca sa ne fie mai bine... incearca sa-mi ofere tot ce-mi doresc...
Corina
Albumul meu
Loreg spune:
Prezent!!! Suntem in zona...insa la mine la servici e nebunie totala pana pe la 2pm. Ma bucur sa vad ca avem printre noi pe cineva care sa ne provoace la scris!!!
Astazi parca ma simt un picutz mai bine...astept sa rasara soarele. Si ca sa ma destind complet....diseara ies in oras cu o prietena. Asa ca...l-am anuntat de dimineata pe sotul meu ca diseara ies in oras si sa fie pe faza ca s-ar putea sa-l sun ca sa vina sa ma ia de pe unde m-oi duce. Noi nu prea avem iesiri din astea separate, insa eu mai pastrez legatura cu foste colege de serviciu cu care ma mai intalnesc din cand in cand si mai mergem asa...la cumparaturi si dupa aia ne uita D-zeu la cate o cafea si un suc. De regula, eu sunt cea care mai iese fara el...insa nu in timpul noptii - iesirile nocturne le facem impreuna. N-am sa fiu niciodata de acord sa se duca prin cluburi cu baietii sau sa-mi spuna ca merge la o bere (cu toate ca nu e cazu'pt ca nu are obiceiul asta) si sa vina acasa dupa ce-a trecut prin 2-3 cluburi si cand deja e trecut de miezul noptii. Eu nu fac lucrul asta pt ca stiu clar ca nu i-ar conveni si ma astept de la el sa procedeze ca atare. Asa ca, draga BraveGirl, daca lucrul asta te deranjeaza eu zic sa discuti cu el, bineanteles fara sa va certati si sa incerci sa-ti sustii afirmatiile cu argumente solide si sa-l faci sa inteleaga ca nu e tocmai placut sa stai acasa si sa-l astepti. In plus..iesirile separate nu prea fac bine decat atunci cand sunt ocazionale; daca ele sunt frecvente eu una, cred ca nu pot fi decat daunatoare cuplului.
Hai ca m-am intins prea mult si inca mai am un ton pesimist si n-as vrea sa va indispun...
Va pe toate!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
liliac1 spune:
BraveGirl Nu iti spun sa faci ca mine sau ca altele...Sunt convinsa ca fiecare are problemele lui, ca fiecare are o jumatate cu alt temperament, iar unii o pot lua ca pe-o gluma, altii ca pe un afront, si mai este categoria care o iau ca pe o jignire...Depinde cum este el. Ceea ce vreau sa-ti spun este urmatorul lucru: sa nu te complaci in situatia asta ci sa incerci cat mai repede cu putinta sa ai o oarecare independenta financiara.
Mai, io-s dusa rau cu pluta, ca inainte de casatorie chiar dupa ce se facusera invitatiile i-am explicat sotului meu ca nu ma marit, frate!!! Saracul privea pierdut si ma intreaba: "De ce?????"
Iar eu galesh: "Nu stiu sa fac mancare, nu vreau sa stau la cratita, nu vreau sa fiu sluga, nu vreau sa ma explic la orice actiune a mea..." Iar el, saracul, a rasuflat usurat, mi-a promis ca nu va fi asa si m-a "pacalit"!!! Daaaar, acum traiesc in NIRVANA!
Ca am grija sa-i amintesc ca nu-s bucatareasa, nu-s femeie de servici, aduc si io bani in casa!!!
Aaaa, si inca o chestie facuta de mine: vineri la ora 18 l-am anuntzat ca io plec sambata la Bucuresti cu tot cu fata. N-a crezut pana cand a vazut ca eu chiar imi fac bagajele.
Eiii, exista doctor care sa ma faca bine?????
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Loreg spune:
Liliana, daca gasesti medicul asta sa ma anunti si pe mine pt ca mie multe lume-mi spune ca "nu ma mai fac bine". Insa al meu sot mi-a zis ca eu am nevoie de un medic care sa ma faca sa vorbesc mai putin ca cica-l zapacesc de cap cand "ma pun cu gura pe el" (adica, atunci cand incep eu sa-i fac teoriile mele aproape interminabile, din care el iese ciufulit intotdeauna).
Hai, va ; revin mai tarziu ca am ceva preturi de calculat!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
BraveGirl spune:
Fetelor, am ajuns pe pagina 3. Pai e frumos? Sa ne fie rusine...
Vreau sa va zic ca al meu ma dispera. De o saptamana isi cauta masina. Si in fiecare zi merge pe la reprezentate si vine acasa cu pliante pe care le studiaza. Asa ca pe mine nu prea ma mai baga in seama. Pana acum si-a gasit de cel putin 2 ori pe zi masina pe care si-o doreste. E atat de nehotarat...si se mai supara si pe mine ca eu nu prea sunt interesata decat de cum arata masina, nu si de dotari.
Corina
Albumul meu
Nane spune:
Hop si eu pe 19.06! Salutare feteleeeeee!
Acusha am intrat si eu pe subiect pt prima data. Ma primiti?
Mey, are vreuna dintre voi sotz / prieten balanta??? Cum va intelegeti?
Naneeeee
olim spune:
Buna fetelor.
Multumesc ca m-ati primiti in clubul vostru. Nu am mai fost de mult pe aici, nu am timp pentru nimic,nunta asta ma omoara.
Nimeni nu se agita cu nimic, doar eu.Nu stiu ce sa mai fac.
Viitorul meu sot este gemeni(30 mai ) ASA CA IMAGINATI-VA.
Avem 8 ani impreuna , dar de multe ori ma intreb cum am reusit performanta.
Mai avem gamanute viitoare mirese?
Ari putea sa imi dati unele sfaturi, oricare ar fi ele?
Astept vesti de la voi.
Pupici
liliac1 spune:
Nane Bine ai venit printre noi...
BraveGirl lasa-l draga sa se uite!!! S aduca de toate acasa iar tu in anuminte momente dificile poti sa te legi de ele sa le folosesti ca hartie de pus sub flori, farash sau alte celea...
Sotul meu vine in fiecare zi acasa sa-mi explice ce supercombina a mai vazut el...
Niciodata nu i-am interzis asa ceva...ci pur si simplu: daraga o cumparam si pe asta cum sa nu...chiar ma duc sa ma uit si eu...numai ca ii amintesc ca are de stat un pic la coada ca trebuie covoare, frigider, facuta baia...dar de fiecare data eu il incurajez si chiar il trimit sa se uite si in alte locuri...sa nu piarda ofertele!!
P.S. Cred ca suntem la pag. 6, partea a 4-a... La cat mai multe
Loreg Mai, n-am leac! Si nu cred ca s-a inventat decat fenobarbitalul si asta in caz de urgenta... L-am intrebat pe-al meu cam ce ar vrea sa-mi faca si-mi raspunde sec: "Daca nu te-ai duce la servici, te-as lega de pat!!! Asta ca sa fie comod!"
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica